Bekarlık şu ara herkesin düşüncesinde. Etraf baskısı olmasa gerçekten evliliği bu kadar düşünürmüydüm muamma ama sanırım artık yanlız kalma düşüncesi beni bpğmaya başladı. Elbette aile herşeyimiz ama kendini anlatabileceğin mutlu olabilecrğin kişiyi bulmak istyor insan bu kadar zor mu doğru kişiyi bulmak? Sizce nasıl davranmalı nSıl hareket edilmeli beler yapılmalı?
Ailem aksine çok rahat bana bişey söylemiyorlar lakin şu etraf baskısı yok muğğğ Ayyy… bir de ciddi anlamda artık evliliği düşünüyorum ailem olsun yuvam olsun düşüncesine girdim artık
Kişiden kişiye değişiyor bak sizinki mutsuz bitmiş. Kesinlikle yargılamıyorum ve yadırgamıyorum. Belki ben de boşanabilirim.. bunu bilemiyorum… Toplumumuzda gerçekten mutlu şekilde evliliklerini sürdürenler devam etmekte Allah inşallah Ömürlük olan eşimizi karşımıza çıkarsın Aradaki detaylarla bizi uğraştırmadan
Aslında evlilik cok güzeldir ama sevgi saygı anlayış kaybolmadikca acikcasi sizin de bunkari asabileceginiz imasi gekdi fotodan baktigimda insllah gönlünüze gore birisi çıkar mutlu olursunuz