Şu an da Kadınlar plastik gibi olmuş ne sitediğini bilmiyorlar gibi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
valla genelde siz cinsellik için yaklaşıyosunuz adam akıllı biriniz kalmamış
Peki yani Kadınlarda ihtiyaco olmuyor mu
ikisini birbirine karıştırmıyoruz biz
Siz robotsunuz hormonların yok mu muhafazakar mısınız
Çok da umrumda değil kimse açıkçası
Siz de bi tek cinsellik istiyorsunuz soğuduk
Yani cinsellik isteyip bakir aradıkları için mi soğudun
Hayır ciddi bi ilişki yerine öylesine sırf sevişmek için sevgili yapan erkeklerden soğuduk
Tek düşünceniz cinsellik hiç karşınızdaki kişiyi tanımaya çalışmıyorsunuz
Sana ilk sohbette cinsellikten yürüyorlar
Erkeklerin öyle tam aksine
Erkekler öyle değil tek derdi ilgi sevgi cinsellik başka bir şey istemiyor Kadınlar ne istediğini bilmiyor kafası sürekli karışık Erkeklerden kaçıyor
Erkekler tam da dediğim gibi yaşadım ki söylüyorum
Kardeşim Erkek Erkek diyorsun tamam olabilir Kadın hiç mi hatalı kusurlu değil sıfır hatasız olamazsın hocam bak mu imkansız
Onların da vardır bazılarında ama erkekler çabuk sıkılan tipler
Sen nasıl bi aşk arıyorsun ki ciddi mi kısa süreli mi nasıl bir şey arıyorsun o önemli
Bir ilişki yaşıyorsam ciddi olur ama maalesef bana hep ciddi olmayan tip geldi. Ben kolay kolay bir ilişki yapan bir tipte değilim bu yüzden
Nasıl bi ciddiyet evlilik niyetine mi çıkıyorsun
Lay lom için ilişki mi yaşanır ayrılık falan olur ayrı bir mevzu ama ben bir ilişki yaşıyorsam ciddi düşünürüm yapım gereği yani öyle insanlarla lay lom yapacak bir tip değilim
O halde sen muhafazakar takılıyorsun benimle 3 yıl çıkacak bana bağlanacak sonra evleneceğiz bu mu aşk anlayışın
Hayır dindar değilim dinimi de sorguluyorum sadece saçma geliyor lay lom için neden para ve vaktimi kaybedeyim gider yatırım falan yaparım
Tamam senle evlensin mi karşı taraf
İlk başta tanıyacağız birbirimizi flört döneminde sevgili döneminde olmazsa ayrılırım yani günümü geçirmek için bir insanla çıkmam
Senin konuşma tarzından belli ne istediğini bilmiyorsun kafan karışık her şey bahane belli
Ne istediğimi bilmiyor mıyım söylüyorum ya şaka gibisiniz ya
Bilmiyorsunuz tabi ki Biri sizle konuşmak isterse tipim değil bu deyip ne istediğini bilmeyen Kadına benziyorsunuz
Gidipte şiddete eğilimli küfürbaz saygısız kekomsu tipe de evet demeyelim bir zahmet
😀 Tabi ki hayır hangi tipler ilgini çekiyor diksiyonu iyi kendi halinde falan mı
Evet saygılı olması, ev işlerinde yardımcı olabilecek birisi, kitap okuyan, küfür falan kullanmayan şiddete eğilimli olmayan
Ev işleri :D Bak sen Annesine yardım eden tipler mi
Sİzin yaşınız kaçtı
Haklısın.