Bende de vücut var, hatta daha seksiyim diye düşünüp siz de açmaya özeniyor musunuz
Evet 😅
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bende de vücut var, hatta daha seksiyim diye düşünüp siz de açmaya özeniyor musunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Özgür ülkede isteyen istediği gbı giyinid kimse kimseyi bişeye zorlamıyor binerim anormalmis gbı lanse etmek ne kadr doğru bilemedm saçma soru
Asla özenmiyorum daha üzülüyorum onla için onlarla evelencek adamlara.. herkesin gördüğüyle evlenecekler. Bizde sadece kocamız seksi. Olucaz.
Helal
Kutsal bakire
İnşallah sn dışarı cikmiyorsundur kimse görmesin seni 😄 keşke senin gibiler dışarı çıkmasa da kimse görmese
Benim fikrim bu
@1siyahorkide hayırdır neden bu kadar bozuldun sen sana kemik atan olmadı ki
Ahahah noldu işine etmeyen yorum oluca hemen hakarete başvurmaya kalktn sorsak müslümansn e hani senin müslümanlign dinin bu mu. İşine mi gelmedi yoksa. Vasatligni ortaya koydgn içn sağol gerçek hesabnla yapamayacagn bir yorumdu zaten gizliden kaypaklik yapmak senin gbilern işi
Kafaya bak ya
Hakaret eden sensin sana kimse bir şey demedi burada gelmişsin senin gibiler dışarı çıkmasa kimse görmese diyorsun? Senin gibi herkese kendi bedenini sergilemiyorum, styenle foto atmıyorum emin ol senden daha namusluyum çünkü ben bunları sadece eşime göstericem. Zaten senin gibi biriyle kimse ciddi düşünmez profil fotona bakan adamların hepsinin aleti kalkıyordur ki zaten s senin de istedigin bu işte anca böyle bir kadın olursun sen
Sizi kimler nerelerde yetiştiriyir hayret ediyorum böyle kafalara😂 nerelisin hanım abla?
Benimde açık çok arkadaşım var ama onlar sütyenle gezmiyor foto koymuyor o şekilde senin gibi. Açık olanlara lafım yok benim dekolte olmadıgı sürece herkese saygım var ama sen gel miş benim yaptığım yorumda bana hakaret edemezsin.
Hakaret etmedim bn sana yorumumu düzgün okursan hakart olmadığını anlarsın. Hakaret içeren hcbir şey yk artk nerenden okuduysan. Herkesin gördüğüyle evlenecekler diosun sanki ulu orta herkesle cinsellik yaşıyor tüm kadınlar gbı bs yapmıssın ki dışarı çıkmayı doğru bulmuyorsn Taliban senin içn en ideal ülke orada kadınların dışarı çıkması yasak kendi yazdıklarının nereye gidecegni bilmeden yazmissn tepki gösterenlere de laf ediosun sn bnce otr yorumunun nereye vardgni düşün de yorum yap tek bn tepki vermemism farkndaysan. ahahah namus lafla olmuyor kıyafetle de olmuyor ki fotodaki kişinin başkası olmadg ne malum insanları kıyafetine gore yargılamak tam da basit varoş vasat karakteri olanlarn işi ya da karaketsiz kendini namuslu ahlaklı sananların 🤮😄 8 senedir evliym bn zaten kimse düşünmesin eşimden başka zaten ama seni bu kafayla hang canım alır bilemedim 😄 namuslu ahlaklı insana bak sn 😄 senin gibiler herkese ahlak dersi verir en buyuk ahlakszlig yapar smdı gt bunu ağlayarak günlüğüne yaz dip not olarak da büyük harflerle basit karaktersiz insanların işidir tanimadg insanları kıyafetine gore yargılamak
İsteyen dekoltede giyer sanane sen herkese saygı duymak zorundasın kapalı duracaksanda kendin için kapalı dur şu an hayatında bile olmayan bi erkek için kocamda kocam demen çok saçma bu zihniyetle erkek köleliğine devam edersin insanlarin kocalarina uzulecegine baskıyla yetistirildigin icin kendini icten ice namuslu ilan ederek avutmaya calismana üzül abla tavsiyesi
Kapalı olup linç yerken ağlamasını biliosunz biz linç yiyoruz diye sizin gbı vasatlarn yaptg ne oluyor kendin yaptgn seyi başkası da hep böyle sana yapacak. Tekrar diyorum başkasının girmesini istemiyorsan eden çıkma da sokaklar arinsn sizin gbı ahlak dersi verip de ahlakszlign alasını yapanlardan
@soruusormayageldikkk ağzına sağlık güzel dedin
Kendisine bedenine değeri yok kendini tahrik edebilme unsuruna sahip bi varlık görüyor yazık otesi benligi yok bunu.
Herkes onu sokağa çıkınca görüyor inşallah sokağ falan da çıkmaz 😄
Çıktığını zannetmiyorum belliki kapalı ve baskıcı bi kültürle yetişiyor ne yazık ki içinde kalan şeyleride böyle dışarı atıyor
Hepsi aynı dğl mi. Toplum ve aile baskısı yüzünden kapanmış kendi giyemedikleri yaşayamadıkları hayatı yasayan giyen hemcinslerine düşmanlık yapmak çalışanları cekemiolar falan hc şaşmıyor smdı tersini iddia eder gelir 😄
Evet maalesef
Magdem evlisin o şekilde foto koymanın mantıgını söyle? . Yapan kendine yapar umrumda degil ayrıca hergün dışarıdayım ben kafeler restoranlar gezilecek yerler arabamda var evimde var hayatımı yaşıyorum ama bunları vucudumu sergilemeden yapıyorum. Ayrıca hayatımda erkek yok diye ilerideki eşime saygısı sızlık yapamam ben temiz olarak onu bekliyor olucam ve Rabbim bana kalbime göre birini nasip edicektir zaten. Erkegi kölelik degil bu nasibini temiz bir şekilde beklemek bunun adı.
Kafelerde boy gösteriyorsun ama kendini sergilemiyorsun oyle mi😂
Kendine saygın olsun bedenini kapat ama kendin için..
Benim kendime saygım var da sizin olmadıgını görüyorum yaptığım yorumda bana hakaret edemezsiniz. Kendim için kapalıyım zaten kimseye hesap vermiyorum kimse kapanmak zorunda degil dinde zorlama olmaz zaten kim nasıl istiyorsa öyle giyinir ama erkekleri tahrik edecek şekilde giyiniyorsan kusura bakma buna saygım yok
Sizin gibiler evlenince rezil olmasın diye temizlik yapmayı öğrenirler ilerde kocan aç kalmasın diye yemek yapmayi öğrenirsiniz ataerkil ailelerin gerçekleri sizlersiniz o yüzden kölelikten kastım bellidir vucudunu acanlara laf edemezsin
Algılama sorunun var sanırım fotonun fake olmadığını nerden biliosun benim olduğuma nerden kanaat getrdn kendin hesabnla yazmaya cesaret edemedgn syleri gizli olark yazman da ne kadr cesaretli oldgnu gösteriyor 😄 hayatını yaşayan birinin yukardaki vasat yorumu yapması çok ironi dğl mi 😄
Erkekleri tahrik edecek sekilde giyinmek? Sapık insanların ayaktan ağaçtan hayvandan tahrik olup tecavuz ettigini biliyoruz hic sasirmadim senin gibi birisinin kiyafet tarzini erkegi tahrik malzemesi olarak gormesine nede olsa bedenine mäl muamelesi yapan kimselersiniz.
Herkes burada yorumunun yanls olduğunu başka yerlere gittgni iddia edip öyle yazıyor ama senin algılama sorunun var ki hala yaptgn yorumun nereye gittgni ve seni ne hale düşürdüğünü algılamıyorsun bari yaptgn yorumla anlattgn sözde hayatn aynı olsa
Sizler tecavuzculeri bile savunursunuz yazık. Muhattap olmam artık köyünde kalsın
Ne köyü o kendi arabasıyla kendi eviyle ora bura gezio ama herkesin gördüğüne laf edio 😄😄 @soruusormayageldikkk
Kocam olacak adama degil kendim için temizlik, yemek yapmasını ögrenirim aç mı gezicez hergün dışarıda mı yemek yiycez konuyu nerden nereye getirdin. Bocaladınız artık ne yaparsanız yapın kimsenin umrumda degil siniz diyorum ki herkes kendine yakışanı yapar sen babanın yanında bile mini etekle durursan öz babanın bile iştahı kabarır nefis diye bir şey var ama siz anlamıyorsunuz neyse bu kafada devam edin Dedigim gibi yalınız benden küçük olduguz belli hakaret etmeden yorumununu yapsaydın olgun bir kişiligniz oldugunu anlardım yaşınız 25den küçük bariz belli zaten olgun bir insan kendi fikrini hakaret etmeden yazardi çünkü
Sen baban bile senden tahrik our diyerek hakaret edilmeyi hakettin ama ben sana hakaret etmedim cahillik zor normal konusmayi bile hakaret zannetmenden belli. Sana babanla yaşayacagin s1ikişte mutluluklar.
Yorumunda hakaret eden biri kendisine hakaret edilince byle tepki ermesi kdr komik olamaz ve bn senden büyüğüm ya da aynı yastays ve senle aynı düşünmüyoruz diye yaşa mı verdn smdı bu durumu da bakalm senle aynı düşünmüyoruz diye daha ne ithamlarda bulunacaksn
😨😨😨😧😧 Baban bile mi? İnanmıyorum gerçekten iğrenç 🤢🤮 @soruusormayageldikkk haklısın bunlar hayvanlara bile kötü gözle bakan erkek savunucuları
Baban sana aziosa sen gt babanın ahlakını sorgula bir baba kızına nasıl azr bu nasıl igrenc kafa
Kendi namus seviyesinden ailesininkide belli her sey beklenir bundan daha fazla yazmayın şuna
Kendi hesabıyla yazmaya cesareti yk zaten gider başka hesaplarn altında millete atar tutar hemcinslerini gömer sonrada kadın kadının kardeşidir falan diye nidalar atmaya kalkar😄
Babanın yanında yarı çıplak gezersen azar tabi leş kargaları sizi çok şükür ki ailem bana nerde nasıl konuşmam, giyinmem gerektiğini ögretmiş zamanında yazık size sadece acıyorum.
Bi sg mk malı yaa. Baban azgnligni dizgnleyemeyp sana tecavüz edince de millete laf edersin aglayp zrlarsn burada
Bu ülkede kaç tane tesettürlü kadın babası yüzünden başkan bir erkek yüzünden tecavüz e tacize uğruyor onlarn sebebi neydi zeka fukarasi pislik. Senin bn kirli zhniyetini skm lağım beynini kafanı skm mk yaboz denyosu k@sr hr de kadn olacak inşallah seninde başına gelir de gorrsn pislk k@hpe kopk
Ben degilde sen yarı çıplak gezerken babanın yanına birgün nefsine yenik düşüp seni becerince görürsün
benim babam ı kendi baban gbı sapk ruhlu tacizci sanma herkesi kendiniz gbı hc sanman toplum senin gibileri görmüyor soyutluyor ya az bile yapıyorlar senin gbı yabozlara an ca bu muamele yakisr mk pislg bir insanın senin gbı bir kızı varken utanacag başka ne olabilir ki varoş
Agzında senin gibi bozuk çıktı bak
Allah'a şükür bn 8 senedir evliym ama senin gbı karakterm de zihnmde bozuk değil
Sn gt ötede ağla iğrenç insan ulan kaynag
Magdem 8 senedir evlisin kendi foton bile olmayan, sütyenle pp ne diye koydun acaba besbelli aranıyorsun işte burada merak etme burada kendini m. iktirecek erkek çok bulursun
Yeter artık midem bulandı sizden
Sana sorucak artk millet neyi yapcagni da zeytinyağı gbı üste çıkmak içn daha hangi hadszlig yapcn. Aranan belli burada gizli kimlikle iğrenç bir insan oldnu gizleyip normalden de mağdur oynarsnz siz 😄 sizin gbilern işi o zaten. Tiktokta çok var ne de olsa senden.
Kudur kpek gbı😄 korkundan gizlenip iğrenç düşüncelerini gizleyerek dillendiren vasatsn üste çıkamayınca da başkalarına çamur atman karakterszlign iste
Neden korkayım ki erkekler mesaj atmasın diye gizliden yazdım yorumumu. Benim yorumuma saygısızca yorum yapan sizsiniz? Sende bu soruya yorum yapmışsın bir şey yazdım mı ben? Kocanı burada aldatmaya devam et umarım sutyenli fake fotolarını yakalar seninde senin gibi Ruhu kşşar karıdan kurtulur
Erkekleri bahane edip varoşluğunu burdan belli edip başkalarına sallamak işime geliyor deme de erkekleri bahane et😄Allah biliyor görüyor ama sn bu kafayla iftira atacak kadr vasatsn al bakalm kul haklarını sozde müslüman 😄 Allah en sevgnden attgn iftiraları çıkartsın
Sen bu kafayla seni alack canım bulamazsn ha soyle olur önüne gelenle yasaran yasayacgni sonra bi slaga kendini itelersin sonra burada herkese ahlak namus naralari atarsn 😄 senin gbilerin yaptg şeyler 😄😄
Beni kendinle karıştırma.. herkesin aleti kalkmış bir kadını kimse istemez sen devam et öyle fotolar koymaya kocana yazık ne namus ayakları na giriyorsundur onun yanında ama gerçekte bilse karısı KS lerde arandıgını Allahına kavuşturur seni umarım 🤣🤣🤣🤣🤣
Burayı kullandgmi bilmedgni nerden bilion ya da gerçekten evli oldgmu 😄 önüne gelene ahlak dersi verecegne ki akıl ahlaksız kapalı olanlar tiktokta görüyoruz 😄 önce gt kirli zihniyetini düzelt de önüne gelene iftira atma bundan başka vasfn yok bellik
Senin gibi yalancı düzenbaz iki lafı bir tutmayan ayakta on yalan atan karılarla zaten işim olmaz. Kocanada bu şekil profesyonel yalan söyleyerek aldatmaya devam et yarı çıplak gezmeyede hadii kemigini attım az ilerde zıkkınlan🤣😘
Hoşt ötede havla sn k@hpe
Saçma bir soru
Neden
Özenmiyorum gerek yok
Hayir özenmiyorum aciklara
Onların yerine utanıyorum
Peki seni etkiliyor mu göbeği bacağı tıpkı erkekler gibi
Hayır kadın olsun erkek olsun çıplak ten itici
Kimin ne yaptığıyla ilgilenmiyorum.
Ama çoğu kız ilgileniyor kabul et
Bu da beni ilgilendirmiyor. Herkes nasıl istiyorsa öyle giyinmekte özgürdür.
İsteyen istediğini giysin umrum olmuyor