Bazı erkeklerin özel olarak onları uğraştıran kızları sevdiğini biliyorum ama bir de bu siteye sorayım dedim.
Hoşuma gider
Hayır sinir olurum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkekler özel olarak onları uğraştıran kızları sevmez. Katlanıyorsa ya kızın memesi büyüktür, ya da gözleri mavi falandır. Ne bileyim. İyi oral seks yapıyordur anladın mı? Hiçbir erkek kapristen hoşlanmaz. Kızın çok güzel özellikleri varsa kaprisini görmezden gelebilir.
Kazık atan insanı yıllarca unutmama sebebiniz nedir öyleyse? Yıllarca kızın mavi gözü büyük memesi mi hatırlanıyor iki meme uğruna mı yeni insanları sevmiyosunuz?
Evet mavi göz önemli. Zor unutulur.
:D kendine de daha itiraf edememiş. hepinizin geçmişte sizi çok üzen bu yüzden unutamadığınız biri var bu da demek oluyor ki erkekleri üzmek gerek
Üzebilecek yeteneğin varsa buyur. Maharet ister o iş. İki et göstermek yetmez. Altından kalkmak zordur.
Maharet 2 et göstermeden sevdirip üzebilmek zaten
Daha büyüyeceksin senin yaşlarında bu sanrılar normal
:D kızları elde edip s*iktr etmekten zevk alan ve içten içe hala eski sevgilisini isteyen birinden aşk dersi hatta hayat dersi alacak değilim.
Eski sevgili kısmına kadar güzel gidiyordun
Kimin öğrencisi tam gaz devam onun yolundan
Layık olmaya çalışıyorum
sakın ha böyle gaza gelip bize salça oluyorlar şimdi gecenin bir vakti bizim ne suçumuz var
Sen kimsin be
Hiç kimseyi sevmicek misin hayatın boyunca? Hep skp atmayla mı geçecek
cıvık biri hiç olmadım, hak etmediğimi düşündüm öyle tavırları. öyle kızları hiçbir zaman sevemedim. aslında kızların naz yapma şekli bu, ben niye uyuz oluyorum bu duruma çözemedim. sevimli bulmak lazım aslında
kaprisli hemcinslerimden hoslanmiyorum
Cevap
18Cevap
kaprisli değil zor ya da havalı olanlar hoştur kaprise ne kadar tahammül edillebilir ki en normal halinizde bile bir kapris var
Sevdiğinin kaprisi olurda başka türlü uğraşılacak iş değil yani
gönlü olduğunu bilirsem etkilemez ama kafam karışıksa bir de kaprisle iice bulandırır çekilmez olur
Kız dediğin ne istediğini bilmeli , uğraştırmamalı , bir de kaprisiyle uğraşamam.
Ne istediğini biliyo ama ilgisizlik durumunda trip atıyo. Benle ilgilenmediğin sıra kiminle ilgileniyosan onunla konuş gibi kaprisler düşün
24 saati senle geçiremez hani, rahat bırak biraz istersen.
Face e girip başkasına yazıyo bana yazmadan çıkıyı 24 saat ayırmasını isteyen yok bence haklıyım gayet
ahaha :) ya ben o devirleri aştım. İnan whatapp da mavi tık bile umursamıyorum , kapattım. Son görülme yok şuna buna yazdı.
Benim bir kız arkadaşım varsa günaydın, iş arasında 9-6 arası konuşursam o , ya da naptın diye bir mesaj akşam üzeri günün nasıl geçti, görüşeceksek felan , plan varsa o , sonra da 3-5 muhabbet iyi geceler kapanış genelde günler böyle geçer. Fazlası zaten bir zamandan sonra sıkar.
Kanka gibi. Nezaketen 3 5 mesaj
Güveniyorsam facede , whatapp da kimle konuştuğu pek umrumda olmuyor.
Fakat malum daha henüz düzgününü böyle bulamadık , orası ayrı mesele :)
Hayır zaten 3 günlük dünya 2.5 gün kapris çekip yarım gün ölmeyi bekleyemem
Sen sen ol kendin ol buradaki anketkersen olma B dedim
Uğraştırır sonra sıkar
abartmadıkları sürece hoşuma gider.
Kaprisli kızı da erkeği de hiçbir insan sevmez.
İlişkilerimde uzaklasma sebebim.
Çook severim 😃
Hoşuma gider ama zalımın kızı da olmasın yani
hiiiç çekemem
hic sevmem ugrasmam
Hiç çekilmez
Hayır sinir olurum
sevmem
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar