Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar milletçe o kadar ezik kompleksine girmisis ki kimsenin hiçbir şeyini gerçekçi bulmuyorsunuz herkesin sizin gibi hayati mesleği olduğunu saniyorsunuz. 1 yıllık anestezi doktorubun aldığı maaş haftalık 18 saat nöbetle bu rakamı buluyor tipcilar beni anlar. Ben 3000 Euro kazanıyorum web tasarimciyim kodlamabin nasi bir şey olduğunu biliyor musunuz bilmiyorum bu kadar aşağıda görmeyin kendinizi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet rahat geçinir
geldiği kadar gider para her daim böyledir az da olsa çokta olsa
Evet öyle haklısınız
Bu kadar sallamayı iyi yapmışsın helal olsun sana bilmesek bu kız ne güzel söylüyor diyecez
Neden sallayayim mesela siz kimsiniz ki kendimi kanitlamaya çalışayım veya hava atayım? Yurt dışında bir şirkette 3000 Euro maaşla çalışıyorum web tasarımcıların ne kadar kazandığından haberin yok sanırım? Nişanlım da atandi 1 yıl oldu haftalık nobetlerle çarptığında maaşı 90 k yo buluyor bu kadar aşağılık kompleksli olmayin
LAann yurt dışında yaşıyorsan niye tl çeviri yapıyon o zaman bu kadar akıllısın da bunu niye yapıyon orayla türkiye bir mi de aşağılık kompleksi yapacak bir şey yok senin g. erizekaliliğin bunu buraya yazıyorsan yurtdışında olduğunu yazacaksın tl ye çevirmeyeceksin bunu yapıp da kendini akıllı zeki sanman ayrı bir g. erizaklilik zaten yurt dışında olman farketmiyor her yerde aynısın en kötü durum da bu zaten neyse daha fazla şey etmeye gerek yok bir de nasıl weeb tasarımcısın o da değişik ya neyseee artık
Yazık ne kadar da mahalle ağzı varoş olmana veriyorum bunlari. Tr de online olarak çalışıyorum zavallı yaratık ahaha
Puhahahahaahha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 acaba geçinirmiyiz 200.000 aylığa Kızım 30 bine çocuklu aile var baya bildiğin gečinioyr sen şakamısın Aylık neye gidecek o para ki geçinmekten bahsediyorsun
ülke öyle bir hale geldi ki 200 bin acaba bizi ay başına cikarirmi diye düşünüyoruz 🤣🤣
Ya şu rakam sonuna K koyuyorlar ya onu bir türlü anlamiyorum ben ne bu internet GB gibi rakam sonuna k m koyarlar
bence gecinilir neden olmasın her şeye rağmen geçim olmasın ki
Türkiye'de o parayla çocuklu 9 aile geçiniyor dalgamı geciyon
evet gezersiniz.
Yetmez size.. Üzüldüm halinize
geçinin bir zahmet aw
İyi ucuyorsun