İki cinsin de çekindiği konulardan biri...
Karşı cins arkadaş sayısı çok olan biriyle sevgili olur muydunuz?

İki cinsin de çekindiği konulardan biri...
Karşı cins arkadaş sayısı çok olan biriyle sevgili olur muydunuz?
Ben olmazdım tabi ki de normal arkadaşı olabilir ama sadece karşı cins varsa ya da onlarla çok samimiyse olmazdım. bunun dışında ise normal bulurum bende genelde kadınlarla daha iyi anlaşırım
Kendim erkeklerle samimiyet geliştirmiyorum çünkü zaten tüm erkeklerin güvenilmez olduğuna eminim. Vaktiyle gözlemlerim sayesinde bunu öğrendim, bizzat yaşadığım şeyler de buna dahil. Karşı cinsle hayatın her alanında sıcak ve senli benli iletişim kuran kadın veya erkek ya muhatabını kadın veya erkek olarak algılayamıyordur, cinsel algılarında bir sorun vardır. Veya sapkınlığı normalize eden geniş bir tip olmalı. Bir insanın kaç tane karşı cins arkadaşı olursa olsun bu hiç şaşmaz mutlaka içlerinden biriyle duygusal yakınlaşma yaşamaktadır veya o yoldadır. Diğerlerinin bir önemi kalmamıştır zaten. Olsa ne olur, olmasa ne olur? Ama sevgili aşamasına geçince de kaçınılmaz son gelir, o arkadaşlar bir anda yok olurlar, olay meraba meraba'dan öteye gidemez 😃✨
Olmam ya bi dozu da olsun hangi birini takip edip uğraşacağım yorar ben gibi kıskanç birini.
Haahah :D sen takip edersin
Teşekkürler :)
Cevap
8Cevap
Kırmızı çizgimdir ya beni ya onları seçer.
Bir ayarı olmalı. Sorun yaşamak istemiyorum bu konuda. Muhtemelen geniş çevresi varsa yorar bizi.
Hayır. Hiç tercihim değil. Normal kendi halinde insanlara bile güvenemiyorum. Öyle hiç güvenemem
Bence şüphe çekerdi hiç o riske girmezdim arkadaşlarından biri olurdum 🤣
Yok olmam kesin biri yatağa atmıştır 😂 Herkes arkadaş olmaz
Abartıya kaçmaması gerekiyor
Kıskanç bir kadın olduğumdan olmazdım.
Balık.
olmak istemem
Yok olmam😂
Hayır
Olmam
Hayır olmam
Olmam
Asla