Ne umdum ne buldum 💔ne yapmalıyım?

İşe başladığımda biriyle tanıştım yaşımız aynı sayılır memleketimiz bile aynı İlk başta güzeldi ben başta mesafeli davrandım yemek teklifini red ettim bir şekilde yemek yedik iş yeri vasıtasıyla çok güzel bir gündü taki bir kadın daha vardı işyerinde sürekli yanında sürekli etrafında olunca canım hayatım gibi konuşuyordu elini omzuna atıyor arayınca adam hemen telefonu ikinci kez çalmadan açıyordu ne derse koşulsuz yapıyor falan ben sevgili olduklarını düşündüm kız 5 ay sonra tektaş yüzük taktı. Ama kiminle olduğunu söylemiyor davetiye verince başka adamın adını görünce şaşırdım ben onunla evlenmeye karar verdiler diye düşündüm gitti evlendi döndü daha beter oldu yine peşinde yılbaşında kocasıyla geçirir dedim onuda yanlarına aldı ne alaka ya dedim kız bırakmıyor oda ses etmiyor ne derse yapıyor arada gelip bişeyler yapıyor parfümün heryerde kokuyor güzelmiş diyor elbise giyince ışığı kapatıp odanın kapısını üstüme kapatıp gidiyor annen beni tanırsa görürse bir yerde diyordu doğum gününden 2 gün önce veda yemeği vardı bende kuaföre gittim mini bir elbise giydim uzun çizmeler kürklü mont flnsaçımı kırık fön yaptırdım herkesle konuştu benle konuşmadı sürekli görüş acımda oldu ama kızla yine dip dibeydi sinir oldum yine bir konuşmada beni kimse düşünmez dedi bende düşündüğümü belli etmek işin 4 gün önce doğum günüydı sabah 7:45 doğumlu bende anlamlı bir mail hazırladım ve doğum saatinde mail attım cvp çok zarifsin yazmış ama yüzüme bakmıyor kayıp istemiyor galiba
Ne umdum ne buldum 💔ne yapmalıyım?