Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Kız yazma yazma demişti ben hep yazdım sonrada abisi bu numaraya bidaha yazarsan senin kafanı gözünü kırarım diye ses kaydı attı bana çok korkuyorum engelledim bende hemen şimdi bişey yaparmı acaba bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yiyemeyecegin yaprağın üstüne basmayacaksin demiş atalarımız. Basarsan da şemsiye açılmaz demişler.
Ne demek bu şimdi ne yapıcam yani ben şimdi ne yapmalıyım nasıl tatlıya bağlıycam bu olayı kızın abisi bana bişey yaparmı acaba
kız seni istemiyor mu
@Svvllcsknnn hayır istemiyor ben kız yazma dediği hâlde yazmaya devam ettim sonrada abisinden bu tehdit içerikli ses kaydını aldım işde korkuyorum şimdide
e yazmasana o zaman bir duruşun olsun seninde korkuyosan heyecan istiyosan
@Svvllcsknnn ne olucak şimdi kızın abisi bana bişey yaparmı acaba
@Svvllcsknnn bana zarar vermesinden korkuyorum
ateş olmayan yerden duman çıkmaz bence tehtidi boş degildir ama bir dene istersen bende merak ettim
İyi olmuş umarım kırar da yazma denilmesine rağmen yazmaya devam etmek taciz etmektir
Ben nebiliyim ya engelledim zaten bişey yaparmı acaba abisi bana çok korkuyorum elim ayağım titriyor bunaldım içimde bir korku var
Yazmaya devam etme kızı engelle uyarmış şimdilik sadece devam edersen kotunseyler yaşanabilir senin açından
Engelledim zaten ne yaparki bana dahada yazmam asla ama tatlıya bağlansın istiyorum bu olay aramızda bir sorun olmasın istiyorum ne yapabilirim
Özür mesajı at ama abisine kıza degil o şekilde tatlıya bağlanır anca
Ya bişey yapmasın abisi bana korkudan uyuyamıyorum hiçbirgece son 4 gündür nerden yazdım yazmasaydım keşke ama numarasını değiştirmişki kız şimdi
Abisine yaz tatlıya bağlayalım korkuyla yaşanmaz kardeşim özür dile öküz değil ya pişman olduğunu anlayacaktır
İnstagramdan ya da facebooktan yazıyım ozaman bu olay çözülmediği sürece benim içimdeki korku gitmiycek geçmiycek yani inşallah bir şey olmaz değilmi
Bu korkum nasıl geçicek kendimi sakinleştiremiyorum baskı altında hissediyorum korkuyorum bunun yükünu taşıyorum resmen:(
Özür dile kurtul kardeş
Abartma ya tamam sessiz kal bidaha gene yazma ne özür dilemesi sadece artık köşene çekil sessizles unutulur
Bişey yapamaz yani kızın abisi bana değilmi cidden kavga çıksın istemiyorum döver zaten beni o ayrı konuda korkuyorum
Bir daha bulaşmazsan yapmaz intagramdanmı yazdın yaş kaç
22 yaşındayım kız 24 abiside 26 yaşında abisinin tipini görsen besmele çekersin şeytan gibi simsiyah gözleri var hayır numarası vardı ordan yazdım ama değiştirmiş artık zaten numarasını
sen beyefendi delikanlı bir arkadaş isen korkma yanlış bişey yapmıyorsan korkacağın bişey yok boş tehdit savuruyor sakin kal
Bişey yapamaz yani bana değilmi şu kaan kazgan savaş cebeci kavgasıda aklımdan gitmiyorda:(
saçmalama kardeşim dağ mı yaşıyoruz kız turşusu mu kuracak kendine güven rahat ol dediğim gibi
özgüven her cinsiyette çekicidir kıza yaz lugatınca konuş bişey olmaz
Bidaha yazmazsan bişey yapmaz
Engelledim hemen ama içimde bir korku sıkıntı var özür dileyip tatlıya bağlayabilirmiyim acaba aramızda bir sorun olmasın istiyorum
Kızı sevıyormusun sevmıyorsan uzak dur ozmn yazma bıdaha kızı zor durumda bırakma ama sevıyorsan konuş abısı ıle dovsende kırsanda kardesını sevıyorum de
Aaa kız yazma demış sana atlamışım orayı eğer bırbırınızı sevıyorsanız git konuş dedim sakın dıger türlü bı delılık yapma
Tekrar yazmadığın sürece amın sağlam
sen kaşınmışsın göte giren şemsiye açılmazmış
Ne demek yani bu şimdi