Aşk İlişkileri Erkekler neden peşinden koştuğu kızlarla daha çok ilgilenirler? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Onları seven değil de onları peşinden koşturan her istediğini yaptıran onların tabirince zoru oynayan kızları neden severler?Mutlu eden kızlar varken neden onlar? Erkekler neden peşinden koştuğu kızlarla daha çok ilgilenirler? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. çünkü elde etmek için 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Edince de tekmeyi koyuyorlar
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Bak bu saatten sonra allah cennete alıcam seni oğlum dese de türk kızına şans vermem adamın psikolojisini bozuyonuz lan siz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen alfasin ya jsksksk iyi yaparsın bende o şansı bidsha kimseye vermiycem Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Aynen olmucak bu işler sıkıntıya giriyom ben hasta oluyom en iyisi yanlızlık bana Yorumla Soran +1 yıl Dnxkdkdk Allah gönlüne göre versin Yorumla Soran +1 yıl Yatağa girince yanlizsan knk gün içinde birine gerek duymuyon ondan sktr etFazlalık sevmiyorum de Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Sağol sanada 👍 Yorumla
Udyri Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 76% +1 yıl Karakter meselesi.. 17-18 yaşlarında Tanışmak isteyen varsa dm gelsin (Doğru kişi buradadır belki) 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Eşek koşar eğer kovaladığını görürse hoşuna gider daha çok koşar 😂 0 0 Yorumla
prova Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl zor olan merak uyandırır hızemını kaybetmez oyuzden 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Herkes emek verdiği şeyleri sever emek vermediği şeyler sadece cepte 0 0 Yorumla
KomutanBey37 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl İyide dostum bu tek taraflı bişey degilki siz kadınlar da peşinizden koşturan surunduren erkeklerden daha çok hoşlanıyorsunuz 😅 0 0 Yorumla
dogasuwelll Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Elde edemedikleri hoşlarına gidiyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dndksksk nedense hep biçimsiz oluyorlar neyse Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Uykum geldi sonra yazarım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İyi geceler hacı abi Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Eyvallah Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Elde edemediği için olabilir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ama o kızlar hep kullanır sonra elde ettiklerine geri dönerler bu sefer elde ettikleri tekmeyi koyar. Bu döngü olmadan adam olamıyorlar mı Yorumla Boavistaa +1 yıl Bilmem ki herkes değişik Yorumla Soran +1 yıl Peki tşkler Yorumla Soran +1 yıl Çok açıklayıcı oldun Yorumla Boavistaa +1 yıl Rica ederim Yorumla
Nosad Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Maymunlar çünki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen adamsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çünkü elde etmek için
Edince de tekmeyi koyuyorlar
Bak bu saatten sonra allah cennete alıcam seni oğlum dese de türk kızına şans vermem adamın psikolojisini bozuyonuz lan siz
Sen alfasin ya jsksksk iyi yaparsın bende o şansı bidsha kimseye vermiycem
Aynen olmucak bu işler sıkıntıya giriyom ben hasta oluyom en iyisi yanlızlık bana
Dnxkdkdk Allah gönlüne göre versin
Yatağa girince yanlizsan knk gün içinde birine gerek duymuyon ondan sktr et
Fazlalık sevmiyorum de
Sağol sanada 👍
Karakter meselesi..
17-18 yaşlarında Tanışmak isteyen varsa dm gelsin (Doğru kişi buradadır belki)
Eşek koşar eğer kovaladığını görürse hoşuna gider daha çok koşar 😂
zor olan merak uyandırır hızemını kaybetmez oyuzden
Herkes emek verdiği şeyleri sever emek vermediği şeyler sadece cepte
İyide dostum bu tek taraflı bişey degilki siz kadınlar da peşinizden koşturan surunduren erkeklerden daha çok hoşlanıyorsunuz 😅
Elde edemedikleri hoşlarına gidiyor
Dndksksk nedense hep biçimsiz oluyorlar neyse
Uykum geldi sonra yazarım
İyi geceler hacı abi
Eyvallah
Elde edemediği için olabilir
Ama o kızlar hep kullanır sonra elde ettiklerine geri dönerler bu sefer elde ettikleri tekmeyi koyar. Bu döngü olmadan adam olamıyorlar mı
Bilmem ki herkes değişik
Peki tşkler
Çok açıklayıcı oldun
Rica ederim
Maymunlar çünki
Sen adamsın