Akşama kadar ne günaydın yazmış ne konuşmak için can atıyordu arkadaşlarıyla gezmişler falan ama insan bi günaydın yazar ve 1 olmadan uyuyalım dedi o kadar zoruma gitti ki sinirden ağladım resmen yeni de ilişkimiz var bir kaç gündür aramızda çözemediğimiz sorunlar vardı ben yanlış yapmadım birbirimize laf ettik biraz o da yanlış yapmadı sabah kalktım ne günaydın demiş ne bir şey demiş şimdi de ne oldu niye böylesin falan yaptı hiç kendimden taviz vermedim aynıyım ben dedim yattı üzerine düşmedim bile
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende karşımdakine ne yapıyorsun ne yapıyorsun diye durmadan soran biriyim, kimsenin ilgiye ihtiyacı yok demek ki
Onunla alakası yok sabah kalkmış bir günaydın bile yazmamış yaa akşama kadar saat 5 de bana diyor arkadaslarlayim gece kaç oldu saat 9 a kadar doğru düzgün konuşamadık bile
Saat 1 oldu insan özler ne bileyim konuşmaya can atar
İşte o aradığın profil bende var, benimle takıl arkadaş ol diye söylemiyorum, bu saate kadar konuşamadım zaman başlarım trip atmaya, özlemedin mi, hiç mi merak etmiyorsun, insan arayıp soramıyorsa ne yaptığını bildirir diye trip atar dururum
O benim sevgilim seviyorum da ilgi alaka bekliyorum ama gram umursamadı
Ya sana bir şey söyleyeyim mi biz değer verenlerin sorunu bu biz değer verdikçe bizleri ilgisiz bırakıyorlar sevgisiz bırakıyorlar bu durum gerçekten böyle çünkü karşı taraf zaten beni seven biri var beni yarı yolda bırakmaz bana kör kütük aşık diye düşünüyor
Kesinlikle katiliyorum o yüzden rolleri degismekte fayda var sende onun yaptigi gibi davran umursama bak nsi oluyo
dailyflower arasıra yapıyorum, faydasını görüyorum
Demekki insanoglu nankör belkide bizde oyleyizdir
Biz öyle değildik, öyle olduk, öyle olmamızı istediler
Belki bize nankorluk yapanlards ders almistir diye dogruya yanlis yapiyodur ama oyle degildir umarim
Ego savaşları, günümüz ilişkilerinin başlamadan bitmesinin başlıca sebebi
Sabah kalkmış benden önce yazmamış ne egosu savaşı yani ben mi zorlayayim adamı yaz bana diye insan günaydın yazar haber verir saatlerce doğru düzgün kaç saat oldu konuşmadık eve geldi 9 da düşün 9 dan 1 e kadar toplasan bir avuç konuşmuşuzdur
trip atıp burnundan getirmen şart bu arada
Nasıl yapabilirim onu
Hiç umursamadım valla normalde iki üzülmesine kıyamazdım baktım işte gel buraya konuşalım ne oldu sana yaptı bende hiç taviz vermedim aynıyım dedim iyi dedi ben yatıyorum o zaman dedi tripli tripli bende iyi geceler dedin
ona yazma ya da kısa kısa cevap yaz tersle onsuz da yaşayabileceğini anlaması lazım kafana gore davranamazsın tarzı şeyler yaz uzun bir paragrafta yazma ki onu cok umursadığını sanmasın kısa ve öz yaz askım
Burnumdan soluyorum resmen yaa deliricem gerçekten deliricem yaa o kadar öfkeliyim ki kusucam öfkemi beynimden kıvılcım çıkıyor resmen umursamadı ve yattı yaa
Şey sanıyor nasilsa gönlümü almak için uğraşır sabah bir bakarım mesaj yazmış gönlümü almış görür ama o
sen sakinliğini koru baktın çabalamıyor ayrılcaksın ben ayrıldım daha iyilerine layıksın bunu asla unutma
Ben abartmıyorum yani bence çünkü sabah ne günaydın ne başka şey saatlerce yazmadı ben yazdım ona neden yazmıyorsun diye arkadaşlarla çıktım dedi video attı tamam canım dedim iyi gezmeler dedim begendi sadece mesajımı baktım 9 9 buçuğa kadsr aynı o ara eve yeni girmişti ama insan eve girdim yeni geldim biraz mesajlastik onlara da hemen bakmadı zaten sonra saat 12 buçuk olmuş bana diyor seni özledim arayayım biraz konuşuruz sonra yatariz 1 olmadan geç yatmayalkm geç kalkıyoruz ya zaten doğru düzgün konuşmadık ki yaa