Erkek arkadaşımla 1 buçuk aydır çıkıyoruz. Ben ilişkinin başında cinsel birlikteliğe girmek istemediğimi ve eve gelme gitme gibi olayları istemediğimi bu konuda kimseye güvenmediğimi belirttim. 3 kez buluştuk bu zamana kadar. 2 haftadır vaka arttı bahanesiyle buluşmuyo evime gel diyo. Ben de zaten sahilde kalabalık olmayan bi yerde açık havada en azından oturmak istiyorum ev olmaz dedim. Bunu bahane ediyo ve buluşmuyo soğuk yapıyo gitmediğim için. Değerimi nasıl belli ederim yanlış bi şey yaptığını bu şekilde nasıl anlamasını sağlarım? Ne yapmalıyım bu durumda? Yardımm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence gitme buluşmak isteyen adam her yerde buluşur bunun amacı başkadır ayrıca buluşmak için o kadar mekan varken neden ev diye düşünür insan kalabalık bir ortamda buluşun buluşcaksanızda kalabalık bir ortamda buluşmayı teklif et sende kabul etmiyosa zaten anlarsın niyetini o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi babası yaşlı onlara bulaştırır diye korkuyomuş..
Soran+1 yılVirüs var vaka arttı diye
En İyi Cevaplar
Merhaba!
Sorun şu ki sevgiliniz sizi gerçekten sevmiyor. Sevseydi sizin bu konudaki düşüncelerinize saygı gösterir; konuyu da böyle ısıtıp ısıtıp gündeme getirmezdi. Şimdi sizden bir şey rica edeceğim. Onun sizi gerçekten sevdiğine dair yaptığı, paylaştığı ya da bunu size hissettirdiği bir anınız var mı? Ben pek böyle bir anınız olduğunu düşünmüyorum da.. Bakın sevgililikte tarafların karşılıklı isteği ve rızasına bağlı olarak cinsellik olabilir ama bir taraf istemediği halde, diğer taraf bunu tabiri caizse dikte ettirmeye çalışıyorsa karşısındaki insanın düşüncelerine ve karakterine saygı duymuyor demektir. Velhasılkelam üzülerek söylüyorum ki sevgiliniz sizinle cinsellik için birlikte..35 Yorumla
Soran+1 yıl1.5 senelik sevgilim de oldu ve o da bu konuda çok ısrar ediyodu evine gelmem için sadece film izlicez vs diyodu. Ama ben reddettikçe tartışıyoduk. Peki onun niyeti de kötü mü yani o da mı gerçekten sevmiyo
Soran+1 yılYani onun da mı amacı farklıydı? Ben reddettiğimde kavga çıkıyodu tartışıyoduk çünlü
+1 yılBence ayrıl direkmen böyle insana anlatamazsın bunu naparsan yap anlayamazsın ben 2 yıl uğraştım böyle biriyle yine de anlatamam bir hafta önce bıraktım önceliği bu kadar ksia sürede cinsellik olan yapıp bırakır emin ol bırakmaz deme babana bile güven yok bu dünyada yazını kışa çevirir
00 Yorumla
Yaptığı yanlış. Bu kararına saygı duymalı. Saygı duymayı geç, seni anlamalı. Güven problemi yaşayabilirsin. Her konuda da insanlara güvenemeyiz. Bu kişi kim olursa olsun. Kendisinin anlayış göstermesi gereken yerde trip atması sana olan sevgisinden şüphe ettiriyor...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
35
Cevap
35Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. sana güven vermek yerine bu yüzden soğuk yapıyorsa vur tekmeyi..
niyeti başka çok belli..00 Yorumla
+1 yılBence bu tarz konuları en başında konuşmuş olmanıza rağmen hala diretiyorsa zaten sizin üzülüp gücenmeniz umurunda değil demektir. Bu durumda o sizin kurallarınıza saygı duymuyor ve önemsemiyor demektir. Kendi duruşunuzu bozmayın derim. Soğuk davranarak sizi yola getirmeye çalışıyor şu an için öylelikle onay vereceğinize inanıyor.. Sizin yerinizde olsam ondan önce ben soğuk davranırdım beni ve düşüncelerimi önemsemediği için. Siz de kendinizi geri çekin üzerine düşmeyin o zaman mutlaka anlar birşeyleri. Keyifli geceler.
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrılayım mı
- +1 yıl
Ayrıl demiyorum sadece soğuk davranıyorsa ve sen onun üzerine gidersen mutlaka kendini değere bindirir ve seni istediği gibi yönlendirebileceği hissine kapılır. O sebeple sen de soğuk davran. Bakalim ne yapacak o zaman. Duruma göre ayrılabilirsin de seni sallamayan birini neden hayatında tutacaksın ki.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapman gereken çok basit terkedeceksin. Ben böyle bir ilişki istemiyorum diyerek... Çabalar dönerse evet değer veriyordur derim. Ve bu şekilde sana baskı yapmayacaginin sözünü aldıktan sonra da tekrar başlarsın. Ha hic donmezse çok doğru bir hamle yapmışsın demektir. Boşuna vakit kaybetme. Birinin ilgisine sevgisine ihtiyacın yok. Varsa da kendi kendine sağla bunu ve kendini iyileştir. Cesaretli ol. Cesaretli olmayan ve dişil enerjisini kullanmayan her kadın kaybetmeye ve kullanılmaya mahkum bunu da unutma.
10 YorumlaBu kadar kötü düşünmene gerek yok. Eve çağırmasının sebebi ille de seni becermek gayesiyle olmayabilir. Bi erkek bi kadını evine bi çok farklı sebepten ötürü de çağırabilir en nihayetinde. Film izlemek istiyordur birlikte, müzik dinlemek belki, belki kültür sanat konuşmak, belki de geleceğe dair hayaller kurup, adımlar atmak için. Her ne kadar tüm bu konuların son bulacağı yer yatak odası da olsa bu kadar karamsar düşünmenize gerçekten hiç gerek yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılSonu belli işte
Soran+1 yılAynen sonunu düşünmiyim gidiyim eve kültür sanat bahane konuşalım edelim sonra yatak. Hiç sorun değil namus gitse de olur kültür sanat konuştuk film izledikya sonuçta (!) Yapmayın allah aşkına az mantık lütfen
- +1 yıl
Asıl sana yazık.
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılabazan bir erkek olduğu belli üstelik saygısız ve bencil deee dayatmacı yolla diktatörlük şeklinde seni yıpratıyorr onunla konuş bu şekilde davranmaktan vazgeçsin kendini yormaya değmezz başta söylemişsin cinsellik istemiyorum ama onun amacı değişirsin kafasında çalışıyorr boşverr evine de gitme konuş anlamıyorsa hayatından çıkartt benim eski sevgilim de böyleydii iğrenç resmen yaa
010 Yorumla
Soran+1 yılBi buçuk senelik sevgilim olsa ve bu konuda ısrar etse onun da niyeti kötü müdür peki
- +1 yıl
bizim ilişkimiz 1,5 yıllıktı sürekli cinsellik istedi ben de ısrarla karşı çıktım tamam dedi kapattı konuyu yine açtı tekrar tekrarr en sonunda yıldım artıkk ayrıldımm terk ettim bana saygısı olmayanın yanımda yeri yokturrr senelerin bir farkı yok amacı bu diyorum kanka sanaa ister uzun vadede ister kısa vadede senden faydalanmak istiyorr değişmezz
Soran+1 yılAynenn ya benim de 1.5 senelik sevgilim sürekli evine davet ediyodu ısrarla sadece film izlicez başka bi şey olmicak diyodu ama reddettiğimde hep kavga çıkıyordu. Galiba onda gerçekten sevmemiş. Biz nerde bulucaz gerçekten seveni yaa yıldım gerçekten
Soran+1 yılSadece film izleniceğini de hiç sanmıuorum
- +1 yıl
bu tiplerden uzak kalacaksınn karakterini iyi tanıyacaksınn gerçekten seven sana değer verip saygı duyan insann cinselliği düşünmezz eski sevgilimin aksine benim şu anki sevgilimle 2 yıl oldu cinselliğin konusunu bile açmadıı bulursun merak etme erkeklerin hepsi aynı düşüncede değill
- +1 yıl
sadece film izleyebilirr ben erkek arkadaşımın evine gidiyordum coronadan önce ailesini de tanıyorum bak inan açıkça söylüyorumm cidden film izliyoruzz hiçbir şekilde başka bir olay gerçekleşmiyorr ama o bana asla ısrar etmez gel evime diye bunaltmazz seninkisinin amacı farklıı canımm
Soran+1 yılSevebiliyo musun peki? Ben bi buçuk senelik o sevgilimden sonra kimseyi onun gibi sevemedim. Hep ilişkilerim teselli içindi avuntuydu. Bu ilişkim de öyle. Sevemiyorum..
Soran+1 yılAynen benim o bi buçuk senelik sevgilim ara ara konusunu açardı ve istemeyince de tartışırdı..
- +1 yıl
sevebiliyorum mu bak eski sevgilim beni cinsel obje görüyordu resmenn o kadar üstüme geliyordu değer vermiyordu tavırlar maçoluklarrr sevgiden kırıntı kalmadı içimdee sonra bu çocukla tanıştım ne yalan söyleyeyim ilk başta ona da güvenmedim sonra tanıdım baktım içten içe saygı duyuyorr eski sevgilimden nefret harici bir duyguyla bahsetmiyorumm düşün o bir de ilk sevgilimdii evet seviliyor ama değecek insan çıkacak karşınaa böyle cinsellik düşüncesi olan insan sevilmez aslaa
- +1 yıl
benim sevgilim cinselliğin konusunu açmaz biz hiç konuşmayız o konuyuu ne ben ona ne de o bana bir saygısızlıkla gelirr anlaşabiliyoruz önemli olan bu zatenn cinsellik konusunu açsa güvenimi kırar ama ben kırılmayayım diye değil yani kendisi bu tür konuları zaten sevmiyor benim de hoşlanmadığımı biliyorr
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Abi hemen update gelmis adama. Covid guncellemesi almis.
-Vakalar cok artti, evde bulusalim. Kahve bardaklarina kac kisi dokunuyor, kesin kapariz, ben sana dokunayim.
Helal len. Boyle itlere milletce ihtiyacimiz var. Cok azlar zaten.04 Yorumla
Soran+1 yılBi buçuk senelik sevgilim olsaydı yine de niyeti kötü müdür eve gelme konusunda ısrar ediyorsa böyle
Soran+1 yıl1.5 sene çıksaydım ve ısrar etseydi niyeti iyi mi oluyo yani
- +1 yıl
Yoo onda da niyeti buna yorardim. Ama onda karar sana aitti, 1.5 senedir taniyorsun ister git ister gitme, guvenmek icin yeterli bir sure.
Ama bunda sure yeterli degil. Daha dun tanismissin bildigin. 1.5 ayda insan taninmaz. Sadece cinsellik degil, diger yonlerden de sikintili. Kalkip seni kesedebilir.
+1 yılBizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Sürekli Sevişmek, Öpüşmek İsteyen, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Madde Kullanan, Alkol Ve Sigara Bağımlısı Olan, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın dediğin her kelime doğru
Asla aklından bile geçirme
Sonra çok pişman olacağın bir durumla karşılaşabilirsin
Ev dışında buluşmak istemiyorum buluşmasın ozaman
Trip mi atıyor arama ozaman
Basit bir erkek repliği istedim olmuyorsa ozaman olmasın
1.5 aydır tanıdığın birinin ev ortamına tuzağına düşme
Keşsnlikle sen tirp at tavrını koy
“Ne demek ev Sen beni ne sanıyorsun” de
Ve sert çık
Seni seviyorsa birdaha konusunu açmaz
Sevmiyorsa belli eder zaten00 YorumlaTrip atan erkekten bir cacık olmaz gitme nuri alço taktiği uygular bak :)?
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de.. derdi neyse açık açık konuşmalı bi erkek. Trip atmak farklı alınmak farklı.. trip yakışmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılYapacağın belli.
+Geleceksin, bak şöyle şöyle.
-Gelmiyorum. Başka yanıtım yok buna karşı, bundan sonra bu konu açıldığı anda çok ters oluruz seninle.
Bu kadar ya. Uzattığı anda yorma kendini, sal kendi haline.
cut.21 Yorumla
Soran+1 yılCut derken
Merhaba,
Sektör etmen lazım, bunun farkında değil misin! 😅04 Yorumla
Soran+1 yılO ne
Soran+1 yılHa tamam anladım
+1 yılOnun aklı sana yazarken başka yerinden cevap veriyor. O yüzden değeri sana cüküyle yazan birine değil seni seven birine vermen gerek.
36 Yorumla
Soran+1 yılVermen gerek derken. Ben evlenmeden isterse gerçekten seviyo olsun evine gidicek kadar güvenmem zaten.
Soran+1 yılPeki sence ne yapmalıyım bu durumda?
- +1 yıl
Bence o seni sevmiyor fazla tamam bu konuları herkes ister ama sürekli böyle yazması amacını belli ediyor. Bir an önce ayrıl bana kalırsa.
Soran+1 yılYani dimi bi kere teklif edersin benim tavrımı istemediğimi görünce de bidaha açmazsın konusunu yani
Soran+1 yılOlması gereken bu değil mi haksız mıyım
- +1 yıl
Haklısın amacı eğlenmek
- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılYahu ben neden yalnızım halbu ki seks gibi amacımda yok adam gibi sevip sevilmek istiyorum ama kadınlar böyle lavukları buluyor.😑
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de sadece gerçekten sevilmek ve sevmek istiyorum çıkarlar olmadan asıl odak amaç cinsellik olmadan..
Soran+1 yılİşte öylesi bizi bulmuyo
- +1 yıl
Senin kaderinde böyleleri benimkinde yalnızlık varmış demekki yıllardır böyle geçip gitti. 😔
Soran+1 yıl...😔
belli etme direk söyle. sonuçta evde veya dısarda neler geliyor kadınların basına. o yüzden ağırlıgını koy yoksa ayrıl gitsin ne uğrasıcan elalemin itiyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. yanlış anlamadıysam şimdi sen 1 bucuk aydır cıkıyorsun diye cinsellik istemedin ama 5 ay gecse tamam yani?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır benim 1 senelik sevgilim de oldu ama onunla da istemedim. Eve gitmeyi de istemedim cinselliği de
Soran+1 yıl1 ayda ne kadar güvenebilirsin ayrıca 1 sene bile olsa bu konuda kimseye hiçbi erkeğe güvenmem evlenmeden
+1 yılÖyle biri ile sevgili olmak? Sadece senin bedenini istiyor seni istemiyor ki. Böyle olayalrla çok karşılaştım. Çocuk bir kaç kez kızı eve attı sonra da tekme atti. Gitmemek hatta böyle birini sevsen de muhatap olmamak en iyisi ama sizin hayatuniz kardeş karışmam. Onu al karşına ben seninle eğlenmek için çıkmıyorum. Benim çizgilerimi aşma beni seviyorsan de. Zaten bir daha yapmazsa bil ki seviyor ve değer veriyor
00 Yorumla
+1 yılNiyeti belli 🙄 Ve cok az zamandir birliktesiniz. Sakın gitme ayrılırsa ayrılsın... Sen istemedigini belirtmissin fakat atesle barut yanyana durmaz...
02 Yorumla
Soran+1 yılUzun zamandır birlikte olsak. 1 buçuk senelik sevgilim olsa ve eve gel diye ısrar etse kabul etmeyince tartışsa bu kişinin de niyeti kötü müdür peki
- +1 yıl
Malesef evet. 😐 Yani daha cok yenisiniz. Sadece ihtiyac gidermek onunki.. Aklı selim seven bi insan olsa, sen en basindan söylemissin. Saygı duyar böyle birseyde ısrar edip boktan yere trip atmazdı.. Bende karsilastim böyle bi insanla... Kullandirma kendini.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyrıl.. Senin dediğin gibi olmuyor.. El oğlu gazozuna ilaç atar..
Hem ne yapcan sevgiliyi sevgili ayağı göt ayağı
Otur dersini çalış mesleğini eline al
Zaman kötü teneke bağlamak lazım
Evlenirsin bir ara.. Ne yaparsan yap 2 sevgilimi 1 kocamı00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılNiyeti iyi değil yalnız onun. Bence çok da bağlanma
12 Yorumla
Soran+1 yılBi buçuk senelik sevgilim olsaydı ve yine bu şekilde ısrar etseydi illa gel diye onun da niyeti kötü mü olurdu
- +1 yıl
Senin istemediğin bi konuda ısrar ederse her türlü niyeti iyi olmazdı. Tek fark 1.5 yıllık sevgilini daha iyi taşıyacağın için niyeti kötü olmadığını düşünüyorsan evine giderdin
+1 yılbence gitme, arkadaşlar ından kessin, ben sevgilimle şöyle yapıyorum, böyle yapıyorum diye duyup senden de aynı şeyleri istiyordur, bence gitme
00 Yorumla
+1 yılAllah aşkına yaş doğru ise çok gençsin. Tüm erkeklerin suyu mu çıktı? Konu ne olursa olsun lütfen saygı duymayan birine yol verin gitsin.
00 Yorumla
+1 yılKendini yormana gerek yok. Bu yüzden senden soğuyorsa soğusun zaten. Gidebilirsin de gitmeyebilirsin de mesele bu değil.
00 Yorumla
+1 yılSoğuk yapması saçma. İnsanların tercihlerine karşılıklı saygı duymak gerek ilişkinin ana maddesi bu. Çocuk mu bakıyoruz nasıl ilişki bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaberlerde o kadar çok vakaya tanık oluyoruz ki kızlar yapmayın bunu lütfen 1 kuruşa bile değmeyen adamlara haddinden fazla anlam yüklemeyin kimseye hemen güvenmeyin yani kısacası bacım düşünmeden hemen ayrıl arkana bile bakmadan kaç kurtul herif seni kullanmak istiyor bu kadar saf olmayın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Eğer sana saygı duyan biriyse gitmene bir sakınca yok aksi taktirde sinsi de olabilir
00 Yorumla1,5 ayda eve çağıran adamın niyeti de amacı da bellidir bence sen çok uzatma bu işi
00 Yorumla
+1 yılBöyle soğuk yapıyorsa sende kendini tavrını koy kimse sen istemediğin bisey yaptıramaz sana saygılı olmalı ve seni hiç biseye zorlamaya hakkı yok
00 YorumlaDoğru bildiğin yolda devam seninle o yoşada varsa onunlada devam 1.5 aylık ilişkide iyi daha evine git sonra sana başka şeyler desin
10 Yorumla
+1 yılSeni seviyor olsaydı senin bu kararına saygı duyardı.
Seni kullanmak istiyor, bu insan müsveddesine erkek arkadaşım deme artık ve kendine bir iyilik yap, bu yaratıktan ayrıl10 YorumlaDaha 2 aydır çıkıyorsun elinoğluna güven olmaz ablacım, evine gitme bence
23 Yorumla
Soran+1 yılBen bi buçuk senelik sevgilimin de ısrarına rağmen evine gitmedim zaten. Evlenmeden güven olmaz bu konularda
Soran+1 yılPeki ne yapmalıyım sence
Gizli Üye(25-29)+1 yılEve gidince olacakları ben söylemeyeyim tahmin et 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bırak o uçkursuza değerini mi göstereceksin. Salla gitsin başka adaylara
00 Yorumla
+1 yılEve gittin diye adamla cinsellik yaşayacak değilsin, belki sadece oturup film izlemek bir şeyler yemek istiyor? Siz güven kuramamışsınız bebiş
03 Yorumla- +1 yıl
Açıkçası ben benimkiyle evde buluşuyorum ama cinsellik yaşamıyoruz birbirinize olan güvenle alakalı durum
- +1 yıl
Ama onunda soğuk yapması yanlış bilemedim
Soran+1 yılBilmiyorum sürekli ısrar ediyosa bunun için bile bi art niyet vardır sadece yemek yenmicektir yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöylelerine değer verme ilerde iyiki kurtulmuşum diyeceğin erkek modeli
00 Yorumla
+1 yılKızlar gözünüzü seveyim böyle şeyler yapmayın. Siz değerlisiniz sapıkların oyuncağı değilsiniz. erkeklere aldanmayın.
00 Yorumla
+1 yılGitmemeye devam etmen lazım. İstediği şey çok açık karar senin. Seviyorsa ve sayiyorsa seni anlayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılAdamın niyeti kötü ısrarcı olursa ayrıl 1 buçuk ay nedir ki insanlar 5 yıl flört edip öyle evleniyor
02 Yorumla
Soran+1 yılYani bi buçuk ay değil benin 1 buçuk senelik sevgilim oldu onun da evinde gitmedim ısrarlarına rağmen. Evlenmeden bu konuda güven olmaz bence çünkü. Ne olacağı belli olmaz
- +1 yıl
Öyle olmalı zaten çok güzel bi yoldasin helalin olmayan birinin evine sakın gitme 😊çok doğru olanı yapıyorsun bu zamanda kimseye asla guvenmeyecn
+1 yılAyrıl gitsin skmeye çalışıyo seni onu yapamazsa ağzına vermek istiyor
10 YorumlaSakın inanma seks yapmak istiyor istediğini alınca köpek gbi davrancak akıllı ol
10 YorumlaBence git sevglin yani sonuçta istemessen olmaz zaten kimse zorlayamaz amasen bilirsin
00 YorumlaBana kalsa ayrıl derim cinsel açlığını bu kadar belli etmemeli
00 Yorumla
+1 yılOnun niyeti bozuk uzak dur
020 Yorumla- +1 yıl
Akillisn
- +1 yıl
Çok şükür salak bir kız değilim bunu yazan gibi
- +1 yıl
Az bise srcm
- +1 yıl
Tabii
Soran+1 yılAyrıldım ve ayrılmamış olsaydım dahi senin gibi önyargılı olacak kadar salak olamazdım. Bi insanı tanımadan tanı koyabileceğini düşünmen zaten gerçekten salak olduğunu yeterince kanıtlar nitelikte.. umarım iyileşirsin.
- +1 yıl
Canım senin on yargı dediklerinde tecrübe yatıyor boş konusmuyoruz burda bence otur bir düşün neden salak dedim diye sana fazla iyi niyetlisin bu kadaf iyi niyetli olma kullanılırsin erkekler avcı sende avsin bunu unutma erkek avına ulaşmak için herşeyi de yapar inşallah dediklerimide algılayabilirsin😂
- +1 yıl
Gönderemiyorum mesaj
Soran+1 yılBen senin dediklerini algılıyorum da bence sende bi algı problemi olduğu kesin canım. Tecrübe tanıdığın bildiğin kişiler ve olaylar üzerinde kullanılan bi olgu. Bu olaylar sana tanıdık geliyo olabilir ama kişileri tanımıyosun. Bu yüzden şu an kullandığın cümle bi tecrübe cümlesi değil önyargı cümlesi oluyo. Umarım algılayabilirsin.
- +1 yıl
Sen nasıl algılamak istiyorsan öyle algila bu senin hayatın beni ilgilendirmez yorumumu yapar geçerim banane senden banane senin sevgilinden ne bok yerseniz yiyin 😂
Soran+1 yılİnsanların güldüğü şeyler de IQ seviyesini belli ediyo bu arada. Yorumunu yap geç hakarete varmadan. Benim de umrumda değilsin sonuçta ama saygı çerçevesinde konuşacaksan konuş
- +1 yıl
Bence kendi zekandan şüphe etmelisin bu soruyu sorarken hadi yol al
Soran+1 yılTam sokak ağzı tahmin etmiştim zaten.. kaliteni belli ediyosun. Lütfen sus ve yorum yapma artık
- +1 yıl
Canım bak kusura bakma beni sinir ettin ağzımdan böyle laflar çıktı ben seni burda uyarmak istedim herkes benim gibi yorum yapmış ben onlardan fazla birşey demedim beni on yargıli görmüş olabilirsin seviyorsan inanıyorsan git birşeyler yasa bu beni ilgilendirmez
Soran+1 yılHayır herkes fikrini belirtmiş ama hakaret etmemiş buna sinirlendim zaten. Ki ben de zaten seninle aynı fikirdeyim..
- +1 yıl
Özür dilerim öyle konuşmam yanlıştı halbuki aynı hataları ben yaptım seni en çok benim anlamam gerekti kadın kadının düşmanı olmamalı özellikle böyle erkeklere karşı
Soran+1 yılErkeklerin hepsi mi aynı olur yaa biri de gerçekten sevsin amacı cinsellik olmadan..
- +1 yıl
Çok zor canım bazi insanlar şanslı buluyorlar ama belkide bizde mi şans yok bilmiyorum benimde karşıma senin hayatına giren gibi insanlar girdi ama sen yirtmissin ben yirtamadimda hayatımı mahvetti kendini koru canım meslegini eline al kimseye eyvallahin olmasın gerekirse aşk olmasın doğru insanı bekle
Soran+1 yılBenim de hayatıma girmişti biri. Çok sevdim 1 buçuk sene çıktım. O da hep bu konudan tartışırdı hiç gitmedim ama çok sevmiştim.. Bu da zaten onu unutmak için çıktığım kişilerden biri.. galiba gerçekten en doğrusu herkesi unutmak ve unutana kadar beklemek. Sonra doğru kişiyi beklemek. Yoksa hepsi böyle saçma sapan insanlar oluyo hayatımıza aldığımız kişiler :(
- +1 yıl
Birini unutmak icin biriyle olma daha çok hatırlarsin gerçekten sevince birini al hayatina yalnız kalmayı kendini sevmeyi öğren adil Yıldırım'ı YouTube'dan dinlenmeni tavsiye ederim çünkü hayatına yön vericek eminim kesin dinle
Soran+1 yılİzliyorum adil Yıldırım severim
+1 yılÇok basit poposuna tekmeyi vurucan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Aman oda at bi tripte trip görsün
00 Yorumla
+1 yılSenden faydalanmak istiyor, ondan ayrıl
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılGitme. Ters psikoloji uyguluyor
00 Yorumla
+1 yılNiyeti bozuk bunun ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitmek zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılAyrıll ondan sana hayır gelmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Amac bellli sakın gitme! Ben olsam ayrılırım
24 Yorumla
Soran+1 yılBütün erkekler böyle mi gerçektem
Soran+1 yılGerçekten seven bi erkek ısrarla evine davet eder mi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoş ver unut onu
Ondan cacıkda hıyarda olmaz00 Yorumla yakınlaşma neler oldki
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece öpüşme başka bi şey olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılGitme
00 Yorumla
+1 yılBekaretini vermede git kal Seviş ne istersen yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılİstemediğin seyi ısrar ediyor ise sevmiyor
00 Yorumla Sakın ha sen cinsel obje değilsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ayrıl..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sal onu
00 Yorumla
+1 yılerkeke trip yakışmaz
00 Yorumla
+1 yılAyrılmalısın. En iyisi bu olur.
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşım evine gitmediğim için trip atıyor. Ne yapmam lazım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler