Canlar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum. Fakat son zamanlarda eskiden olan yeni birileriyle tanışıp o flörtleşme heyecanlama anları vardır ya tekrar öyle şeyler yaşamak istiyorum istemsiz o zamanlara özlem duyuyorum ve bunu çok sık düşünmeye başladım. Dediğim gibi eşimi çok seviyorum onu aldatacak bir şey asla yapmam sadece çok özlem duyuyorum bu durumla nasıl baş edebilirim? Yani aranızda anlayanlardan bi tavsiye bekliyorum 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer insanın zihninde değişik fantezileri ve istekleri vardır ama bunu sineye çeker ve kendini kontrol etmesini bilir. Sanırım evliliğinizde zaman zaman monotonluk yaşıyorsunuz, birbirinizi eğlendirmeyi ve yeni aktiviteler edinmeyi deneyin. İlla flörtleşmek gibi bir isteğin ve fantezin varsa, eşinle ilişki esnasında sanki yeni tanışıyormuş gibi davranabilirsin. Yeni mekan deneyebilirsiniz. Mesela otele gidin, kocana beyefendi yeni tanıştık ama gibisinden fantezini yürüt işte. Belki onunda hoşuna gider. Ne yapıyorsanız eşinizle deneyin illa gözü dışarı çevirmene gerek yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSorunu okudum yorumları okudum insanlar ne kadar sığ ve bağnaz ve ön yargılı olmuşlar sen geçen zamandan olan özlemini dile getirmişsin onlar yemediğin haltı bırakmamışlar ülkemizde soru okuma ve anlama olsaydı bütün sınavlarda kalma derdi olmazdı
10 Yorumla
+1 yılEvet, 8 yıldan sonra bende de aynısı var. Bir siteden (flört sitesi değil) bir hanımla konuşmaya başladım, tam da bı dediğini yaşsmak istediğimi söyledim. Ağır, zor ama güzel ilerliyor. Eski kırığımla ds arads yazışıyorum. Öyle böyle yaşicaz işte
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. Eşinle dha çok vakit geçir, sevgili gibi takılın. Sana sürpriz yapıp yemeğe götürsün, hediye falan alsın heyecan olursa öyle şeyler düşünmezsin
12 Yorumla
Soran+1 yılAh yavrum yapsa keşke düşünmem de adam dümdğz o yönden
- +1 yıl
O zaman kendini yalnız hissettiğini, sevgili dönemindeki heyecanı istediğini açık açık söyle
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatacaksan ayrıl direk.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. İcin fesat senin. İster istemez 4-6 yilinda bunu zaten yaparsin. Yinede bir ihtimal belki duzelirsin. Bu olmayacak bir şey değil. Bu konuda şunu deneye bilirsin.
Eşine deki yav bir şey okudum. Bir arkadasimda yapmis. Ben sahte bir hesap acciyim oradan sana asilacam.
Kocamsin bende karinim bilerek. Ama iki yabanci gibi konusalim.
Bu pskolojik bir seymis. Ve kari koca ilk yillarina dönüp arzu cosku hepsi tavan yapiyormus de.
Bir deniyelim be 1 haftadir aklimda. Genclikte hatirlamadigimiz neler gelecek aklımıza ya da yapmak soylemek isteyipte soyleyemedimiz ha askimmm diye üstüne düş. Cakma bir intgram ac.
Oradan kocanin normal hesabina yürü tabi kabul ederse.
Tamamen cilveli nazli icindeki kadindan fazlasi ol. Herşeyi uclara ulaştır.
Bu şekilde birbirinize tutkunuz artmis olur o gercekte arada fotolu motlu iste iste flortun atesini yasarsiniz. Yoksa sen gelecekte. Bunu baskasiyla yasarsin.
Yasama deme bosuna.
Çünkü nefs elde etmedikce uslu durmaz asla
216 Yorumla
Soran+1 yılDeneyeceğim teşekkür ederim
- +1 yıl
- +1 yıl
Bosanin en iyisi siz
- +1 yıl
- +1 yıl
@Jdnenwjdjd848 aldatma nerde canım burada. Kendi kocamla flörtleşemeyeceğimden bahsediyorum. Başkası yok yani. Olayı çok yanlış anlamışsın sen😀 8 yıllık evliyim ben
- +1 yıl
- +1 yıl
@Paradigman esprisine yazdım bee. Evlendikten sonra flörtleşme olmaz diye. Kocamla da mutluyum, evlilikte harika yoksa 😀
- +1 yıl
- +1 yıl
@Paradigman farklıyımdır biraz evet. Hayatı çok ciddiye almamak lazım😀
+1 yılDediklerini ben de yaşadım. Hiçbir şey yapmayacaksın iliskine devam edeceksin canım. Çünkü sevgiyi sen o şahısta bulmuşsun. Bunu bulmak kolay değil. İstediğin zaman, herkeste bulamazsın. Zaman aldıkça güzelleşir her ilişki. Emin ol, bu aklına gelen düşünceye kulak asmazsan daha da olgunlasirsin. İlişkiniz daha değerlenir. İlişki feda ettikçe değerlenir.
37 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi içimi rahatlatan bir yorum oldu. İlerde daha kötü bir sonuç olmaz değil mi sevgimizin yok olması soğuma vs falan
- +1 yıl
Sadece sen nefsine hakim olamayıp başkasıyla flortlesirsen kötü şeyler başınıza gelir. Hiçbir şey yapmayıp aşkını devam ettirirsen soğuma olmaz. Ona belli etme bu dusunceni bilmeyiversin. Bu yaşadığın korku bile onu sevdiğinin gostergesi. Böyle dusunceler normal önemli olan kendini kaptırmamak.
Soran+1 yılHayır hayır asla flört etmeyi düşünmüyorum aadece bu sorunu çözmek istiyorum ama kendi dünyamda ama eşimle birlikte bir şekilde çözmek lazım
- +1 yıl
Herkesin aklına bazen bu tarz vesveseler gelir. Bu düşüncelerin hepsini gerceklestirseydik nasıl bir insana donerdik kim bilir? Hayvandan farkımız kalmazdı. Yani bunu bir sınav gibi düşün. Sınavı geçersen zevklerine göre hareket eden hayvandan bir farkın olur, iraden olur.
- +1 yıl
Eşinle birlikte de cozebilirsin ama kendin çözmeye dene biraz kincozebilecegini düşünüyorum
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsunuz değerlerine bağlı bir insanım aşmam gereken birtakım hisler sadece
- +1 yıl
Evet...
+1 yılBu evlenmeden önce internette çok kişiyle tanışma ve kimseye bağlanmadan hayatına devam etmek huyundan kaynaklanıyor. Aslinda bu psikolojik olarak evlilikte bağlanmayı kötü etkiliyor. Herkes birbirine özeniyor aslında mesela bekar olanlar da belki evlensem diye sizin hayatınıza ozeniyordur öyle düşünün.2. ise dindar olmadiginizdan kaynaklanıyor.3. ise evleneceğiniz kişiyi eyvah bana evde kaldın derler herhangi biriyle evlenmeye çalışayım yoksa bana baskı yaparlar korkusuyla evlenmeye çalışmaktan ileri geliyor bu durumlar.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBir başlarsan sonu gelmez. Sadece yazışıcam dersin konuşursun, sadece konuşucam dersin görüşürsün, sadece görüşücem dersin kendini yatakta bulursun. Kitap oku, bir hobi edin, spor yap, kendini meşkul et bir müddet sonra geçecektir. Bu dürtünün seni sürekli meşkul etmesine izin verme. Dayanamazsın.
00 Yorumla
+1 yılYani bende de bu hissiyat bazen peydahlaniyor insan sevmesine rağmen bazen bakıyorsun ki öyle canın sıkılmış bunalmış sin ki şöyle hiç bilmediğin tanımadığın bir dostun olsun istersin hemfikir birisi uyumlu derdini anlatacagin sohbet edebilecegin aklı selim bir kişi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Baş edemezsin. İleride eşini aldatacaksın.. Sana suçlusun da diyemeyiz. Zira anladığım kadarıyla eşin hedefine ulaşmış seninle evlenerek. Amacın evlenmek olduğunu sanmış ve kendini salmış.. Mesele evlenmek değil, evliliği canlı tutmak. Özet olarak Allah kolaylık versin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Sadece sözleşme yapıyorsun ama siz çevrenden ya da yakın çevrenden birileriyle bu isteğini gerçekleştirirsen emin ol bu birlikteliğe kadar gider farkında bile olmaz ha o heyecanı yaşamak istiyorum diyorsan çok uzak mesafede birileriyle sana öyle dedim telden olabilir ha tavsiye etmiyorum Ana ille de olacak diyorsan bu şekilde olabilir aksi takdirle sonu dedim gibi olur
04 Yorumla- +1 yıl
Abi iyi misin evli kadına verdiğin tavsiyeye bak saçmalamayın lütfen. Kendinizi soruyu soranın eşinin yerine koyar mısınız biraz?
- +1 yıl
@FurysizNick ne diyorum tavsiye etmiyorum ama ille de diyorsan bu şekilde yap diyorum en zarar görebileceği şekli tavsiye ediyorum
- +1 yıl
@FurysizNick takıntı çok fena bir şeydir bu arkadaşı takmış kafasına bunu yapacak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım burada evliler dogru tavsiye verir
bekarlar seni eleştirir
insan oglumun doğasında var bu ulaştığı bir şey artık doyum noktasına ulaşır ve eskiyi ya da yeniyi arar. Bunu aramayanda yoktur
burada içine giten vesveseyi mantıgınla kontrol edersen hic bişe olmaz. Gelsede yapmıcagın için problem yok
güzel şeylerden mutlu olmayı dene boş vaktin cok anlaşılan onu doldur
00 Yorumla Zamaninda yedigin kaziklari dusun seni nasil aglattiklarini hic acimadiklarini birine ihtiyacin oldugunda yaninda kimsenin olmayisini hatirla yaninda dag gibi adam var huzurun tadini cikar durduk yere is cikarma sakin ogle bisey yapma pis birine denk gelirsin gorursun heycani ozaman
41 Yorumla
Soran+1 yılKız Allah korusun yok niyetim zaten de eşimle bişi yaparım belki veya unuturum bu hissi diye yazdım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen derim esler bazen rahat birakilmali heyecan yasamali. Karsilikli guven anlayis oluesa bu sekikde evlilikler daha saglikli ilerler ama bunu yapabilmek cok zor. Inanirmisin hen esimin baska erkekelrle yazismasina karismiyorum. Bana su yazdi bu yazdi wer. Hatta off hic yeni sapigim yok falan der.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu soruların çok seviyorum diye başlaması komedi ya. Her haltı yapıyorsunuz ediyorsunuz ama hepte çok seviyorum oluyor😁 sevgi böyle bir şey değill sevmediğiniz için bu duruma düşünüyorsunuz. Seven kul köpek oluyor oğlum.
311 Yorumla
Soran+1 yılUlan ne yedik halt mesela söylesene birine mi baktık birine mi yürüdük yazdık eşimizle o işk günlerdeki duyguları özledim dedik her şeyi siz biliyorsunuz görücem ben sizi ileride evlenip çocuk yapıp o çocuğı büyütürken ki koşturmada ben nasılım acaba diye düşündüğünüzde
Cevap sahibi+1 yılCanım herkesi kendin gibi sanma. Madem flörtözdün neden evlendin? Evliliğin böyle bir şey olduğunu bilmiyor muydun sen? Herkes sen mi? Bide görücem ben sizi demiş gör gör de karakterli olursun belki.
Cevap sahibi+1 yılSen kimi kandırıyorsun ya? Her şey düşünceyle başlar zaten
Cevap sahibi+1 yılDüşüne düşüne eylemlere dökülür
Cevap sahibi+1 yılDüşüne düşüne gidip biriyle flörtleşip o kocayı aldatacaksın. O yiğitse adamsa senin ağzını burnunu kırar öyle paketler seni babanın evine. Çocuk oyuncağı mı bu milletle evlenin sonra aklım orada aklım şurda. Başlarım aklına senin. Nerde edep nerde haysiyet
Cevap sahibi+1 yılOturup kocanla nasıl mutlu olursun onu düşüneceğine evlilik işleri düşüneceğine yok aklım orada burada
Soran+1 yılSenin anlamada bir sorunun mu var kocamla zaten nasıl yaparım bunu diyorum elalem mi kocamla nasıl mutlu olurum bu heyecanı tekrar yaşarız diyorum yazdıklarına bak yazık yani
Cevap sahibi+1 yıl“Eskiden yeni birileriyle tanışıp flörtleşme zamanları var ya özlem duyuyorum sürekli bunu düşünüyorum”
Cevap sahibi+1 yılAynen kanka çevir kazı yanmasınnn
Cevap sahibi+1 yılSen haklısın okey. Kocanda özlüyordur emin ol. Bi bakarsın telefonunda flörtleşiyor birileriyle.
Cevap sahibi+1 yılO zaman kızmazsın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılYa sen kafada aldatmaya meyillisin zaten bedenine başkası dokunsa nolur dokunmasa nolur… Allah erkekleri senin gibi kadınlardan korusun
32 Yorumla
Soran+1 yılYa ne boşsun ben başkalarıyla konuşmak mı istiyorum dedim o duyguları özledim ya bunu eşimle tekrar yaşayacağım tavsiyeler verin veya bundan vazgeçeceğim şeyler önerin dedim hemem insanı şey yerine koyuyorsunuz
- +1 yıl
Aşko o zaman eşinle açık açık konuş. Yoksa 2 senede bu moda girdiysen ilerisi hata yaptırabilir sana. O heyecanı yakalamayı deneyin eşinle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle flörtleş o anı ilk anmış gibi yaşayın eşin o ilk haline dönsün mesela sende ilk haline dön ilk buluştuğunuz yere gidin
10 Yorumla
+1 yılEşini çok seviyor isen bu durumu geçmişte bırakmalisin. Ama seni anliyorum. O eski kıpır kıpır olma zamanlarını istiyorsun fakat artık geçmişte kalmalı.
12 Yorumla
Soran+1 yılİstemsizce oluyor bu inan bana tv dizi hiçbir şey izleyemez oldum içinde böyle aşk vs sahneler görünce bir an o anlara gidiyorum tekrar. Korkum bu durumla baş edemezsem ve bir gün eşimle soğursam
- +1 yıl
Bu durumu eşine hissettirmeden atlatman gerek.
+1 yılBir yıl kadar önce olsaydı yardımcı olmaya çalışırdım elimden geldiğince fakat şu sıralar hiç hevesim kalmadı insanlar arası ilişkilere karışmaya. Umarım düzelir aranız.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşinle bu durumla. ilgili fantezi yapın birbirinize yazın sanki tanımıyormuş gibi tekrardan görüşmeler yapıyor gibi yapın
20 Yorumla
+1 yılDaha ikinci yılda heyecan azalıp flört dönemindeki duygular yok olduysa işiniz çok zor. Eşinle konuşmalısın, bir çıkış yolu görmüyorsan eş terapisi düşünmelisin.
00 YorumlaIliskiler rutin olmamalı farklılık çılgınlık olmalı bence özellikle evlilikte. Geniş kapsamlı bir konu bu anlatmaya çalışsam birçok kişi linç eder. Lâkin bu senin düşüncen birçok insanda var emin ol
00 YorumlaHepımız o yuzden burdayz sana tabsıyem yapmışken değmeli deneyimli evli ve a kalite bi tip olup güvenilir olmalı dalga buyuk muhabbetı saran yakısıklı kaslı bakımlı olmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. evliliğe alışamadıgin için geçmişte özgür yaşadığın için boylesin heycan vermiyor evliliğin sana bence
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki çözüm?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim bir suru sorunlarimiz olustu nerdeyse 2 senede, esim bunlara kulak tikadi umursamadi bile, beni adeta yok saydi. Simdi nefes almak icin flortlesiyorum ben de, ruhuma iyi geliyor. Ne kadar yanlis olsa da bunu sorumlusu ben degilim.
12 Yorumla- +1 yıl
Maalesef durum bu ama insan istiyor
En korktuğum olaylardan biri hayatımdaki kişi böyle hissetse üzülürdüm ama bi yandan insani de geliyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşimi sevmeme rağmen ben de flörtözüm. Bence dene flört. Başkasıyla flört psikolojşye iyi geliyor. Eşin ilgili birisi mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanal flört kesmez belki ama hani eşinle sanal dene başka biri gibi ya da kostümler felan da olabilir bu istek arzu baskısı zor delice bir şey
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Flörtleşme değilde kendine bir sohbet arkadaşı bulsan sana yeter aslında seviyeli ve düzeyli olduktan sonra bir sıkıntı olacağını sanmam
00 Yorumla
+1 yılAllahtan kork. Kocanla cimanızı (cinsel ilişkinizi) ziyadeleştirin ve değişik helal fanteziler katın İnşaallah.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen asla yaklasma bana diyipde savunmasiz kalan kadin gordum ozlem basladiysa o tata erisicejsi die
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVaybe Arkadaş 27 yaşındayım en son 6 sene önce biriyle flört ettim ama sırf o yanlış kişi diye herkese karşı güven sorunum oldu ve yıllardır kimse ile flört etmiyorum ve bunu aramıyorum da senin kocan var olduğu halde böyleysen ne diyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanımefendiler çağımızda cinsel bir devrim yapmıştır ve maalesef büyük çoğunluğu resmi olarak olmasa da fiilen çok eşli hayata geçmiştir. Bu nedenle evlilik erkek için risk kadın için tatminsizlik yaratan bir mekanizmaya dönüşmüştür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken yaşta evlendim aynı dediğin gibi sosyal hayat vs sıfır senin durumda olmayan seni anlayamaz emin ol.
Bende aynı durumları yaşıyorum bazen ot gibi saman gibi hayat zaten yaşıyoruz.
Dediğim gibi kimse seni kolay kolay anlayamaz.00 YorumlaDemek ki eşinle aranızda sosyal duygusal ve cinsel açıdan mesafeler var
Bunları halletmeniz gerekiyor
Açıkları kapatın ki dışarıda aramayın00 Yorumla
+1 yılaynı durumlar var aynen.. yazmak ıstersen dm acık nasıl oldugunu soyleyınce hak vereceksın aynen dıceksın..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahaha evlilerin en büyük sorunu. Bazen eşimle bu konuyu konuşuyoruz. İkimizde flörtöz tiplerdik. Instagram'dan birbirimizi tanımıyormuş gibi yazısip sonra yatak odasında buluşuyoruz. Ahahahahah
05 Yorumla
Soran+1 yılİşe yarıyor mu gerçekten 😳
Cevap sahibi+1 yılYani yüzde yüz etki etmiyor ama zevkli oluyor. Yarım saat falan konuşuyoruz fake hesaplarımız var ordan yazısip sonra yatak odasında buluşuyoruz fanfinifon 🙊
Soran+1 yılDeneyeceğim belki o heyecanları alırım fkkd
Cevap sahibi+1 yılSextinge dönüyor bizim birde o yüzden daha güzel oluyor.
Soran+1 yılO nedir yav
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli kadınlar heyecan arıyor, başımıza taş yağacak.
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen canım evlenince heyecan duygumuza mühür vuruyor çünkü Yaratan
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde arada oluyor iste buralarda yeni birileriyle tanisiyorum
00 Yorumla
+1 yılEşin seni ilgisiz bırakmış bence problem bu ve çözebilirsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılFlört edelim ama aldatmak aşık olmak yok anlaştık mı
00 Yorumla
+1 yılBoşa kocayı çabbukkk boşa adamı katil edersin sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılTamam işte tam Başını belaya saracağım bir uygulamasın
00 Yorumla
+1 yılEşinle bunu yapabilirsiniz buna kafa yormalısın. Yapabileceğin bir sürü bir şey var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBi kere gelmiş bu istek. Yapacaksın yani kacari yok
00 Yorumla Bu flortleşmeyi eşinizle yapmaya çalışın.
O zaman yanlışı doğruya çevirmiş olursunuz.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Karaktersizsin. Bunu nolur anlayın tarzı söylemlerle de yumuşatmana gerek yok. Herkes yer ben yemem.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla kuzum anlıyorum bende yaşadım ama benim iradem seninki kadar kuvvetli değildi maalesef 😂
00 Yorumla
+1 yılEşin için üzüldüm. Sana diyecek bi şey bulamıyorum kırarım Çünkü
00 Yorumla
+1 yılGüzel ülkemde neler neler var. Amerikayı Avrupa'yı geçtik
00 Yorumla
+1 yılvalla çok var bçyle benzer durumla çok karşaştım bana danışan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSosyal medyadan yapıyorum onu. Buradan ya da .
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTam olarak beni tarif ettin. O kadar zor tutuyorum ki kendimi anlatamam. Bir çözümün olursa benimle paylaş lütfen
016 Yorumla
Soran+1 yılEşinizi çok seviyorsunuz sizde ama değil mi
Cevap sahibi+1 yılYani öyle çok diyemem çünkü bazı nedenler bazı hisleri azaltıyor ama seviyorum
Soran+1 yılBelki aranızdaki o sorunları çözmeniz sizin yekrar o anları yasamanızı sağlayabilir. Ben sorunun ben kaynaklı olduğunu düşünüyorum açıkçası çünkü eşim gayet bana karşı olması gerektiği gibi
Cevap sahibi+1 yılSürekli tekrarlayan nedenler. Ben sadece bazen biriyle sohbet etmek dertleşmek istiyorum. Ama karşıdaki kişinin her şeyin farkında olmasını da istiyorum. Anlamasını istiyorum, en azından iyi bir dinleyici olsun
Soran+1 yılAma konuşsanız bu sefer de eşinize karşı bir vicdan azabı çekmez misiniz?
Cevap sahibi+1 yılEvet onu da düşünüyorum ama bazen gerçekten buna ihtiyaç duyuyorum. Nasil bir yol izlemem gerekir bilmiyorum
Soran+1 yılBende öyle maalesef :(
Cevap sahibi+1 yılSence ikimizin sohbet etmesi olumlu sonuç verir mi yoksa iyice kötüye mı götürür?
Soran+1 yılMaalesef eşime bunu yapamam onu üzmek istemem
Cevap sahibi+1 yılDertleşmekten içimizi dökmekten bahsediyorum. Flört tarzı bir olay asla olmaz
Soran+1 yılÜzgünüm yine de doğru olmaz
Cevap sahibi+1 yılKeşke hayatta yaptığımız her davranışımız doğru olsaydı. Sonra birbirimizi sileriz engelleriz hiç konuşmamış gibi
Soran+1 yılOnun haberi olmazsa sıkıntı olmaz mı? Aynısını eşim yapsa kötü hissederdim hiç gerek yok amacım çözüm bulmak sadece bu duruma
Cevap sahibi+1 yılHaberi olsun istersen haberi de olur. Sonuçta ne amaçla konuşmak istediğimiz gayet ortada. Gizli bir şey yok
Soran+1 yılEşim bir erkekle dertleşmemi sorun edebilir üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılPeki tamam nasıl istersen
Abla sen yeni heyecanlar arıyosun ama yapma empati yap karşı taraftan istemediğini sende yapma eşinle mizah yap eğlen aktivite yapın sevgililerin yaptığı aktiviteler çocuklaşın
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten eşimle istiyorm bir şeyler yapmak herkes dışarıdaki erkeklerde sanmış aklımı öyle bir şey değil bahsettiğim ben eşimle o duyguları yaşamak istiyorum yeniden
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. 1 sene sonra kesin aldatırsın sen kocanı. Bunu yaz bir tarafa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle insanlar neden evleniyor yuva kuruyor hala anlayamadığım konulardan birisidir bu
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka hayır evliyim doğru insanla evlendim çocuğum var sadece heyecanı yok eşimle bunu tekrar yakalamak istiyorum bahsettiğim heyecan da tamamen duygusal olarak işi ne abarttınız ya ne bacım kaldı ne *
- +1 yıl
Eşinizle tekrardan yeni tanışıyormussunuz gibi role play yap o zaman. Ama yok ben yeni erkeklerle istiyorum dersen de sen kendine bak
Soran+1 yılÖyle mi demişim arkadaşım eşimi seviyorum onunla yaşamak istiyorum tabikide
- +1 yıl
Tamam işte dediğim şeyi yapın. Hoşunuza gidebilir. Mesela bir kafede sanki yeni tanışıp flörtleşin
Soran+1 yılDeneyeceğim bakalım
- +1 yıl
Hatta ona da bu durumu anlat
+1 yılEşinle de flörtleşebilirsin bu nasıl soru böyle. Birlikte olduğun erkeğe yazık gerçekten zaten heyecan bitmiş senin içinde eminim bunu erkeğin de hissediyordur. Kendin ve birlikte olduğun adam için boşan da kurtulun.
00 Yorumla
+1 yılmaalesef erkekler kadinlariduygusal boslukta biraktigi icin kaynaklaniyor bu durumlar, sizde de duygusal bosluk meydana geliyor. tabi erkege gore yedigi onunde yemedigi arkasinda ama durum hic de oyle degildir
01 Yorumla- +1 yıl
bu arada konusmak istersen yazabilirsiniz cok karsilatim bu tarz durumlarla yardimci olmaya calisirim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuyu konuyu kocanla konuş. Birlikte hiç evli değilmişsiniz gibi fantezi yapın.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani fanteziden kastınız yatak odası ise o konuda açıkçası bir sorunumuz yok mesele daha genelde
Cevap sahibi+1 yılYa aklınız fikriniz yatak olayı. Hayır onu kastetmiyorum mevzu flörtleşmek değil miydi?
Soran+1 yılFlörtleşmekte fantezi mi var? Onu anlayamadığım için soruyorum derdim yatak odası değil diyorum zaten beyefendi
Cevap sahibi+1 yılFantezi sadece yatak olayında yaşanmaz. Ben anlatamadım. Burada detay veremem. Tıpkı flörtleşen gençler gibi bir mizansen kurabilirsiniz. Yani evli olduğunuzu bir an unutun. Eğer iyi bir oyuncuysanız.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bende çok aradığım için boşandım. Tabi ana sebep bu değildi ama bu da vardı işin içinde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen bunu hiç bırakamadım mücadele etmeyi de bıraktım 😁😁😔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devirde evlenmeyeceksin işte çogu böyle alfa dul sendromlarında yaşar hiç çekilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok zor bir durum gerçekten istersen konuşalım bu konuyu seninle detayli
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 yıllık evliyim, eşimi çok seviyorum ama birileriyle flörtleşme heyecanını özledim. Bu durumla nasıl baş etmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler