aynı evde ortak yaşam ihtiyaçlarını karşılıyor gibiyiz. severek evlendik baya zorlu zamanlardan geçtik. evliliği bitirmek sevgiliyken ayrılmaya benzemiyor bu durumdan epey rahatsızım ruhsuz gibi hissediyorum hayata karşı heyecanım da sömürülüyor gibi hissediyorum. ne onun ne benim hiçbirşeye halimiz var.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Canlandırmak için çabalıyor musunuz yosa olmadı diyip bırakıyor musunuz?
içimizden birşey gelmiyor ki
Pandemi öncesi nasıldınız? Her ilişkide olan buhran dönemidir belki
bazen buna bağlıyorum bir kaç defa sözünü ettim saçmalama dedi yine böyleydik fakat bukadar değildi
Yeni şeyler yapmaya çalışın özel aracınız varsa gezin görün içinizden gelmese de birlikte zaman geçirin. Birlikte bir şeyler yapmaya çalışın özel anlarınızı daha dolu geçirmeye çalışın. Evlilikler kolay yapılmıyor bu devirde
Bence ikinizde biraz uzak yerlere gidip kafa dinleyin izleyin birbirinizi
Esine karsi heyecanin yoksa o evlilik bitmis demektir
Yani inşallah sonu kötü olmaz benim de böyle sorunlar vardi ki en sonunda bosandik 🤔
az direnç göster
kaç senedir ewlisiniz ?
gösteriyorum zaten 5 senedir sevgiliydik 1 senedir evliyiz
birinc senesinde
nasıl böyle oluyorki
o 5 sene sevgili olduğunuz
başkası mıydı ?
Bilmiyorum sanki herşeyi 5 senede yaşadık gibi hissediyorum evlenince monotonluk ruhsuzluk çöktü
uyum nasıl dicem de
bunlar önemli şeyler..
uyum kısmı..
yediğimiz içtiğimiz birdi beraber gülüp eğlenirdik o halden bu hale nasıl geldik bilmiyorum lisede tanışmıştık okuldan kaçardık eğlenirdik ederdik şimdi yaşımız ilerlediği için bunumu kabullenemiyoruz yoksa biz birbirimizimi sevmiyoruz bilmiyorum oturup karşı karşıya gelip konuşamıyorum da ya o farklı düşünüyorsa diye
önce az sabret,
daha hayatın başındasınız..
geri kalmış, ya da birşey kaçırmış
değilsiniz.. birde böyle bakk..
ben bir şekilde toparlamaya çalışıyorum o içimdeki en ufak pozitif enerjiyi negatif yapmaya çalışıyor bende salı veriyorum hiç gücüm yok
önce güçlü olmayı seç..
ama mesafe bırak..
we nefeslen..
birine aşağıda güzell demişsin,
ayrılmak içşn değill
içimi dökmek için yazdım demişsin..
evet öyle yine kendi bildiğimi yaparım büyük ihtimalle 😅
çok önemli..
we dirençli
olduğundan eminim..
var mı o ışık bende 😅
ben gördüm..
selamlar, dün içini dökebildin mi ?
Kelin ilacı olsa kendi başına çalar. İşiniz hiç olmadığı kadar zor ve yapabileceğiniz pek birşey yok gibi
Kendinizi degistirin yeni birsey yapin.
Tatile gidin.
ya da konusmayin 1 2 gun ozleyin birbirinizi.
Sevgılıdeki dönem gibi olmuyor evlilik değilmi anca borç öde kredi öde
Psikolojik destek almalısınız. Hemen ayrılık. Acele karar verme
ayrılmayı düşünmek bile istemiyorum içimi dökmek amaçlı yazılmış bir soru zaten
O zaman ıyı
Saygı duyuyorum. Kafanı dagıtmak istenı anlıyorum. Arkadas edin kendıne herkese boyle konular acılmaz
asıl arkadaşa vs açılmaz böyle konular o hatayı tekrar yapamam
Birlikte oturun konuşun neden bu duruma geldiğinizi siz biliyorsunuz
Evliliğinizdeki amaç sevgiyse evlenmenizde bir sıkıntı olmaz ama eğerki karşılıklı tatminlik ise o zaman zorlu olabilir bu sizin için
Sanırım bu durum bendede mevcut ve ne yapacağımı bilmiyorum
iki ucu boklu değnek
Çok haklısın çocuk falan var mı sende
hayır yok sizin
En azından şanslısın boşanmaman için bir neden yok
Benim var ve buda engel
çocuk varsa sevgisiz ailede büyümesi daha kötü bana göre
Ama tabiki ayrıl diye demiyorum
Bizim çocuğa yansıttığımız bişey yok bütün sorun ikimizin arasında sanırım çok hızlı yaşadık her şeyi ve tükettik ondan kaynaklı
benim annemle babam birbirlerini sevmezdiler ve hep itiş kalkıştalardı ama boşanıp baba evine gitmeyi ayıplardılar diye gitmedi annem sonuç ne oldu sevgiyi tamamen görmeyen 3 evlat ben eşimden fazla beni güzel seven birisini görmedim şu an nekadar orunlu olsakta öncesini es geçemem sevgiyi onunla öğrendim
heh işte bizimkiside hızlı yaşamak 5yıl sevgiliydik
İş bu yüzden sevgililik olayına çok sıcak bakmıyorum ki şöyle uzun süreli sevgililik döneminden bahsediyorum
Hayat monotonlaştımı düzeltmek için çaba sarf etmek gerekiyor ama bazı durumlarda olmadımı da olmuyor işte
görücü usulüne sıcak bakacağım aklıma gelmezdi tanışmaya vesile olacaklar kafa yapıları uyarsa hemen evlen miss
Bence en güzeli görücü usulü ama şuanki dönemde o da kalmadı
Ve sonuç hep hüsran ayrılmazlar boşanmalar hep bu yüzden
insanlara aslında rahatlık batıyor eski insanlar zorlu dönemden geçse bile dayanıyorlardı aman evim bozulmasın düzenim bozulmasın bizler ise aman rahatım bozulmasın diyoruz
Anlatmak istediğim bu aslında aşk diye birşey yok aşk kavuşmayıca oluyor yani kavuşmazsan aşk kavuşursan eş olur o yüzden ben aşkı keremle aslı gibi sevenlere yakıştırıyorum.
evet çok haklısın
İşin özeti şu ya bu duruma buyun eğip yerimizde oturacağız ya da
Yadası belli zaten
çok zor imtihan
Zor olan ne hangi seçenek
Aslında değiştire bilir bazı şeyleri denedim oluyor ama bir yerde yine kopuyor film
ikiside zor bir taraftan bu durumu kabullenmek böyle yaşamayı tercih etmek bir taraftan boşansan karşına neler çıkabilir iyimi olursun yoksa daha kötümü olursun korkusu olması
Zaten hep bunları düşünüyoruz o yüzden huzursuz oluyoruz elalem ne der bundan sonra ne yaparım nasıl yaşarım falan filan zaten bombok olmuşuz daha ne olabilirki
bir taraf her zaman daha ince düşünür oluyor sen tam o an ince düşünürken onun o an öyle düşünmemesi rayları koparıyor
Duygusal boşluğa düşüp hata yapıp yanlış kişileri hayatımıza alabiliriz bir başkasına istemeyerek ümit verebiliriz bu kafayla boşanırsak olacağı bu çünkü henüz tam olarak ne istediğimizi bilmiyoruz
Valla seni bilmem ama ben hergün huzursuzum ve artık heyecanı falan bıraktım ortasında değilim evde sürekli tartışmalar yaşanmaya başladı
eşin nasıl birisi
İlla hayatına birilerini almak zorunda değilsin değiliz yani
Birileri olmadanda hayat sürdürüle bilinir yani
hayır duygusal boşluktan bahsettim boşanan bir çok insan bunu yaşıyor
Bir zaman yaşaya bilir ama o zamanı yani o arayı hata yapmadan atlatırsan hiç bir sorun kalmaz
Yorumlar çok uzadı istersen mesaj atabilirsin
bu hayatın heyecanı meyecanı yok moruk
Neden bu hale geldiniz
Aynen ya bosanmak evlenmekten zor
iş boşanmak değil boşanırız 2 dakikalık iş ya bu günleri ararsam diye korkuyorum beterin beteri var
Evet orası öyle tabi kısmet bu işler neden sogudunuzkı öyle ilgisizmi
Ne kadar oldu evleneli ve cocuk var mı
Ayrılık şart
bekara boşamak kolay :)
Çocuk var mı peki
hayır yok
O zaman çocuk yapmayın v3 boşanın bir ömür böyle geçmez
kaç yıllık evlisiniz ve yaşlarınız kaç
Geçici bir psikolojik durum boşanma sakın
Ayrılabilirsin
Boşan
Malesef bizde öyleyiz