Sizce nedemek oluyor bu neden böyle?

ikimizde farklı şehirlerde oturuyorduk ilkez onun bulunduğu yere gittim geceye kadar güzel vakit geçirdik geceleyin büyük bir kavga ettik sinirden elini aynaya vurdu eli paramparça oldu sonra kalk beni havalimanına bırak dedim konuşmaya çalıştım konuşmadı bağırdı çağırdı giyin gidiyoruz 1 saniye dahi burada durmanı istemiyorum dedi giyindim ama konuşmayada çalıştım gelmene gerek yok kendim giderim dedim hayır senden kurtulduğumu görmek istiyorum dedi arabaya bindik yine kavga ettik bişey söyledim yanlış anladı onu şikayet edeceğimi düşündü etmezsen ben ederim dedi arabayı durdurdu bende madem benden bu kadar tiksiniyorsun bırak gidicem kendimde gidebilirim cebimde sadece bilet param var birde taksi param otele gidip seni rahatsız etmem dedim izin vermedi götürdü beni havalimanına biletimi aldı oturdu benimle uçağı bekledi ya madem benden iğreniyorsun çık git bekleme beni dedim. duymadı sonra elini pansuman etmeye çalıştım izin vermedi senden gelen hiç birşeyi istemiyorum dedi bende attım bilet parasını önüne defol git senden gelen hiç birşeyi istemiyorum dedim öylemi tamam dedi ben gidene kadar arabada bekledi beni gidince gitti
Sizce nedemek oluyor bu neden böyle?