Hemde sabah sabah herkes uyuyor, yanımda birileri var. Bende hemen tanımadığım biri ile instagram üzerinden konuşmak beni geriyor ve bu durumu saçma buluyorum dedim.

Hemde sabah sabah herkes uyuyor, yanımda birileri var. Bende hemen tanımadığım biri ile instagram üzerinden konuşmak beni geriyor ve bu durumu saçma buluyorum dedim.

Yılışık galiba o kişi 2 dk önce tanistigina nasıl canım der , konuşmak ister bide anlamıyor... müsait değilim diyorsun anlamıyor olsan neolcak belki konuşmak istemiyorsun. Zorunda mısın ki? Bu kadar dert ediyorsun gitsin yüz yüze biriyle konuşsun ama konuşamaz cesareti yok anca ısrarla yapabileceklerini zannrdiyorlar
Şöyle gevşeklere nezaket göstermek de biraz aptalca. Müsaade istemek, hayatta başarılar, iyi günler gibi sabırla nezaket göstermeye gerek yok. Adam ikinci dakikada canım demeye başlamış kaldı ki beyni bacak arasına öyle endeksli ki anlayamıyor durumu. Direkt engellenip muhatap bile olunmayacak tür bunlar.
Çok garip bir tip
Cevap
4Cevap
Allahım ne uysalak insanmış... Bu Ankara mevzusu bana da oldu birisi Ankara da mı yasıyorsun diye yazdı uzattı da uzattı engellemiştim en son ne iş bunlar aceba
Çok yılışık geldi çocuk. Sen siz derken o canımlı konuşuyor.. ondan pek hayır gelmezdi zaten.
Sabahın köründe ıg den mesaj atarım ama arayıp duramam çok acil durumlar hariç.
bu iki konuşayım ses duyayım tipinde biri heralde :D sesine tahrik olur bu
Hafif zeka geriliği var 😁
valla bence de engelle gitsin onu :D sizinde işiniz zor sosyal medyada ağzı olan konuşuyor :D
Engelledim zaten
Çıkarmama rağmen tekrar ekledi 😁
çok yazan oluyor mu böyle :D
Evet oluyor instagram üzerinden ara konuşalım diye 😁
konuştuğun oldu mu hiç valla bana garip geliyor eskiden rastgele numara aranırdı şimdi millet kız seçerek arıyor instagramdan:)
Konuştuklarım oldu. Çevrem değişti benim istediğim gibi tipler çıkmıyor hem reelde hemde instadan.
ya sohbet için de bazen iyi oluyor işte insan insana muhtaç yapacak bir şey yok sosyal bir yaşantın olmuyor bazen işte oralarda arıyorsun bazı şeyleri
Tabii ki
konuyla bağlantılı olmayacak ama samimi bulduğum için soruyorum sorularımda da var ama farklı bakış açıları da önemli emin olup almak istiyorum lazer epilasyon yaptırdınız mı ya da sizce aleti var mı acaba? kendim için düşünüyorum da
😁 Peki, şehrinizde bulunan güzelik merkezlerinde kampanyalar oluyor onları takip ediniz.
yok aslında sorunda orada güzellik merkezleri ile görüştüm ilk başta özellikle genital bölgesi için ne yapacağımı düşündüğüm için arkadaşlar kadın ve erkek tercih edebilirsiniz dediler erkek zaten kafamı karıştırıyordu şimdi kadında deyince kafam iyice karıştı bende eve almayı düşünüyorum onu araştırıyorum sıkıntı çünkü benim için
Ne sabırmış sendeki..
Böyle insanları nerden buldun merak ettim 😂
Evet çekiyorum
Onları
Evet haklısın herkes bir değil
Deneme yanılma yapıyoruz bir şeyler
Teşekkür ederim, yorumlarınız için.
Katılıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?