Esrar kullanıyor?

Öncelikle merhaba sevgililik döneminde nişanlım esrar kullanmış sonrasında isteme oldu yeni de nişann yaptık ama hiç bir şekilde haberim yoktu şüpheleniyordum ve daha yeni öğrendim 1 hafta önce sıkıştırdım ve itiraf etti ne yapacağımı bilmiyorum aileme anlatmak istiyorum ama tepkilerinden korkuyorum bilmelerini istiyorum böyle bişeyi ailemden saklamak istemiyorum hastaneye gitmeyi herşeyi kabul etti sözler de verdi ama emin değilim hiç bir şekilde bırakmak istemiyorum ama ileri de daha kötü sonuç almasından da korkuyorum bıraktım bağımlısı değildim yapabiliyorum kullanmadan diyor ama hiç bir şekilde emin değilim kaç gündür araştırıyorum kafam almıyor artık bırakma beni diyor senden başka kimsem yok diyor çok seviyorum ama herkes duymaya başlamış ve ailem duyarsa daha kötü olacak her şey aileme anlatmak istiyorum ama korkuyorum elim kolum bağlı hiç bişe yapamıyorum sizce aileme anlatmalımıyım yani belki de herşeyi bitirecek ailem kestiremiyorum ne olacağını aklım almıyor sürekli düşünüyorum çok pişman ama bilmiyorum

Esrar kullanıyor?