Ben ayrıldım ama çok özlüyorum?

Arkadaslar 3 aylık iliskimiz vardı pazar aksamı ayrılmak zorunda kaldım cünkü bana o kadar zarar veriyordu ki anlatamam yani, dısarı cıktıgında haberim yok sabah günaydın gece iyi geceler yok bazen 2 gün konusmadigimiz oluyodu sürekli kafayı yiyordum. Pazar aksamı görmemem gereken ekran görüntüleri gördüm eski sevgilisi midir nedir sakasına bi grupta onu cok özledim falan demis ama böyle bir seyin sakası bile hos degil. Kim bu diye sordum sakasına yazdım falan dedi tabi bende sinir krizi geciriyorum kendine gelince konusuruz diyip internetini kapattı. Bende o gece ayrildim ayrilmamiza ragmen sürekli ben cabaladim ayrildiktan 5 dk sonra cözmek istiyorsan son kez ara konusalım dedim üstüne aradim ben seni ararim sonra diyip suratima kapatti telefonu sabaha kadar bekledim aramadi. 3 gündür konusmuyoruz bana görüldü bile atmadi biliyo musunuz bugun yanlislikla arkadasima mesaj atacagima ona attim bana noldu kanka dedi o kadar gucume gitti ki ben gunlerdir uyku uyuyamiyorum ayrildim diye kendimi yiyip bitirdim, cidden 3 gundur saglikli uyku uyumadim böyle kötü kötü anlattim ama cok guzel anilarimiz da oldu cok seviyorum sizce cabalamali miyim? cocugu bu gece aradim acmadi sinirden aradim yani cidden bilmiyorum napacagimi. birbirimizi cidden cok seviyoduk pat diye bitti bende beton etkisi yaratti. sizce gururu s. edip aramali miyim yoksa kendi halinde mi takilsin bosvermeli miyim?
Ben ayrıldım ama çok özlüyorum?