- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde sevgi anlayışı genellikle kişiden kişiye farklılık gösterebilir, çünkü sevgi kavramı kişisel ve kültürel faktörlere bağlı olarak değişebilir. Bununla birlikte, bazı genel eğilimler ve değişiklikler gözlemlemek mümkündür.
Teknoloji ve iletişim araçlarının gelişimiyle birlikte, insanların sevgi ve ilişki kurma şekilleri de değişmiştir. İnternet ve sosyal medya platformları, insanların daha geniş bir ağda bağlantı kurmasını sağlamıştır. Bu da insanların farklı kültürler ve coğrafyalardan insanlarla iletişim kurma ve ilişki kurma fırsatı bulmasını sağlamıştır.
Bununla birlikte, bazı eleştirmenler, dijital çağın sevgi anlayışını yüzeyselleştirdiğini ve ilişkilerin daha geçici hale geldiğini iddia etmektedir. Sosyal medya üzerinden kurulan ilişkilerde, görüntü, beğeni ve takipçi sayısı gibi yüzeysel faktörlerin ön plana çıkması, derin bağlantıların kurulmasını zorlaştırabilir.
Ancak, sevgi anlayışı sadece teknolojiye bağlı olarak değişmez. Toplumun değerleri, kültürel normlar ve bireylerin deneyimleri de sevgi kavramını etkiler. Bu dönemde, insanlar genellikle daha fazla duygusal zeka ve empatiye önem verirken, toksik ilişkilerden uzak durmaya ve kendilerine daha iyi sınırlar koymaya da çalışmaktadır.
Sonuç olarak, bu devirde sevgi anlayışı karmaşık ve çeşitlilik gösterebilir. Teknolojinin etkisiyle ilişkilerin doğası değişmiş olsa da, insanların sevgiye olan ihtiyacı ve arzusu temelde aynı kalmaktadır. Sevgi, derin bağlantılar kurma, empati gösterme ve karşılıklı anlayışı içeren bir kavram olarak değerini korumaktadır.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. şu an ki sevgi internet paketleri gibi netflix dizileri gibi hemen tüketelim yeni bir heyecan arama hersey yüzeysel yapmacık bu devirde aşk yok seks var ne yazık ki
10 Yorumla
+1 yılBence en büyük sorunlardan birisi sürekli daha iyisini arıyor olmaları. Bir diğer sorun da bir şeyler ters gittiği zaman düzeltmek yerine bitirmeyi tercih etmeleri
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgi taşındı masallar diyarına….
iyi yüreklerin devri kapandı… dünya uğruna
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,5b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgi anlayışları yok kimsenin
20 Yorumla Hay ağzından damlayan balı kavanoza koyup sabah kahvaltısında dilimlenmiş ekmeğime sürdüğüm ne güzel dedin öyle
27 Yorumla
+1 yılBerbat saçma sapan entrikalar oyunlar olaylar vs , düz seveceksin hepsi bu.
32 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılRuhada dokunurum gozlerinede bedeninede cunki benim olucak olan benimdir ve ben sadece ciddi iliski yasarim
16 Yorumla- +1 yıl
Şahsen evlilik dışı hiçbir ilişkinin gerçekten ciddi olmadığını düşündüğüm için evlenmeden bedene dokunulmamalı. 10 kişiyle ciddi ilişki (!) yaşadıktan sonra evlendiği kişiyle yaşayacak ciddi ve özel anısı kalmıyor kişinin. Benim fikrim bu, sizin hayatınız dilediğiniz gibi yaşabilirsiniz.
- +1 yıl
Bende saygi duyarim ama erkekler dayanamaz
- +1 yıl
Dayanamadığı an ciddi ilişkisini gerçekten ciddi bir seviyeye taşıyıp nikah altında dilediğini yaşayabilir. Ancak erkeklerin bir çoğu artık gerçekten sorumluluk almaya çekiniyor, o yüzden sözde ciddi ilişkiler daha cazip geliyor onlara. Çünkü sözde ciddi ilişkiyi dilediği an bitirebilir ancak evlilik öyle değil. Şahsi fikrim, sözlerim direkt sizi hedef almıyor lütfen yanlış anlamayın.
- +1 yıl
Yoo cok guzel izah ediyorsun tebrik ederim ama suda var iliskiyi kabul edene amenna eden eder ama herkes biz değil ben kendi adima konusayim evet cinsellik istermiyim isterim ama bu kim olur esim olucak dedigim kadinla olurum kabul etmiosada nikahi beklerim nikahimi kiyarim ama soyle biside var kadin erkek mental olarak yaklasinca barutla ates oluyorlar kacinilmaz gibi bi durum ben rasgele insanlarla olmadim olmamda sevdigimle oldum ama ben terkedildim ben el surdugum kimseyi terketmedim
- +1 yıl
Sizin adınıza üzüldüm ancak sizinle evlilik dışı olan rahat biridir %80 ihtimalle başkalarıyla da olmuştur ve ya olma ihtimali çok yüksektir. Evlilik erkekleride koruyor aslında. Üç günlük kızlara değilde ömürlük eşinizle çocuklarınızın annesi ile yaşıyorsunuz. Aldığınız hediye ilerde en ufak sorunda çöpe atılmıyor. Kullanılıp terk edilmiyorsunuz. Zira evlilik dışı münasebetlerde sadece adam kadını kullanmaz, kadında adamı kullanır. Keşke kendinizi değmeyen kişilere kullandırtmasaydınız. Lakin sizin hayatınız, umarım üslubumda ve söylemlerimde sizi rahatsız eden bir şey söylememişimdir. Naçizane yorumumu paylaştım.
- +1 yıl
Bizde isteriz sadece evlilikde olsun ama maalesef cehaletimize ve arzularimiza yenik dusuyoruz kimi kadin gozunde yanlis biri olarak goruluyoruz saygi duyarim ne diyeyim
+1 yılBu devirde sevgi dediğiniz şey maalesef para olmuş küçük hanım
210 Yorumla- +1 yıl
kalanlar artık prim yapmıyor maalesef. Nerde it kopuk varsa onlara gidiyorlar
- +1 yıl
Özel değlse tesetürlü müsünüz?
- +1 yıl
Maalesef dediğinize göre olmadığınız için rahatsizsınız sanırım
- +1 yıl
O zaman engel ne
- +1 yıl
Siz bilirsiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla şu an ruhuma dokunuldu uyku tutmuyor onu ne yapacaz ☹️
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum zaten çok değerli birisi benim için
Belli olmuyor ama sevgi değil menfaat o sözün gerçeği
10 YorumlaKadınlar maddiyatçı kimse kusura bakmasın ve erkekten bekleniyor hep.
140 Yorumla- +1 yıl
Kral yazdıklarını okuduk da cidden aynı kafadayız... İçimden geçenleri yazmışsın.''Yalnızlık kötü bir şeydir''düşüncesini bu devirde bu kadınlarda var ama erkeklere de başarılı bir şekilde aşıladılar bunu...''Yalnızlık kötü bir şeydir sakın yalnız kalma, sevgili yap veya evlen, Dünyaya bir kere geliyorsun diğer erkekler sevişiyor sen ise bu zevkten mahrum kalıyorsun vs vs.'' şeklindeki saçmalığı her yerde duyuyorum. İnsanlar sırf bunun için vücut ya da spor işine giriyor, kendi için değil... Bir erkek olarak ilişki mevzularına kader kısmet gözüyle bakıyorum olursa olur olmazsa olmaz kafasındayım ve karşı cins açılma, teklif etme işini erkeklerden beklemesin artık. Bu egodan kurtulmaları bence en mantıklısı olur.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum devir öyle bir devir ki millet aklı, mantığı, ahlakı, insan olmayı bir kenara bırakmış bildiğin hayvandan farksız olmuş... Tamamen dürtü veya içgüdüleriyle hareket ediyorlar. Ben eskiden hep ''ya biz erkekler daha fazla aldatıyoruz doğamızda var belki de, kadınlar dan da yapan vardır ama küçük bir azınlıktır... biz erkekler bu aldatma işini ve bu tür pis naneleri daha çok yiyoruz'' şeklinde düşünürdüm ama bi baktım kadınların bundan bir farkı yok, genellemeyi sevmem ama kadınlar erkeklerden daha fazla aldatıyor (iyi olan kadınları saymıyorum ama çok çok azlar aga)... Uydu erkek mevzusu, her gün başkasına aşık olup aynı anda onunla yatma, cinselliği kullanıp adamların parasını yemeler falan tabi bunlar gibi canım müstehak... Bunları öğrendim ya dedim bu nasıl dünya... valla hocam yalnızlık en iyisi kimse kusura bakmasın. Kadınlara karşı düşmanlığım yok ve genelleme yapmam ama kadınlar erkeklerden bile daha fazla aldatıyorlar keşke bu böyle olmasaydı ama gerçek bu.
- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim ben doğuluyum ne anne tarafımdaki kızlar nede baba tarafındaki kızlar (teyze hala kuzen) hiç aldatmadılar, aldatmazlarda. Çok azlar diyorsunuzda aslında var, olanında kıymeti bilinmiyor. Çok gördük aldatan, para yiyen, idare etmeyen kadınlar için ağlayıp sızlananları. Bizim kızlar idare ediyorlar, maddi imkan yoksa onlarda gidip çalışıyor sonra tüm parayı eşlerine veriyorlar ee bizimde kuruşluk kıymetimiz yok. Hani artık şey diyorlar burada "insanda or*** şansı olacak" diye, kusura bakmayın genelde argo kullanmam. Devir öyle bir devir ki sevenin bir kuruş kıymeti yok, seven cepte. Sevmeyen aldatan kim olursa olsun kıymete biniyor. Cinsiyetle artık bir alakası kalmadı, eskiden erkekler daha çok aldatırlarmışta şimdi kadınlarda yetişti onlara. Allah kurtarsın bizii şu çağdan. Elime biraz para geçse alıp başımı uzak yerlere gidip yalnız yaşamak istiyorum.
- +1 yıl
Ataerkil toplum yüzünden, "erkektir o yapar sen idare et kocanı" diye diye küçük yaşlardan öğretiyorlar. Birde bölgeden bölgeye fark var. Kadınlar idare etmeyi biliyor doğulu erkekler kıymet bilmiyor. O yüzden artık kızları dışarı taraflara evlendirmeye başladılar. Bir kuzenim Uşak'a, diğeri İzmir'e, ötekisi Trabzon'a evlendi. Son zamanlarda diğer illerden çok talep var Doğu kızlarına. Artık kızlarda bilinçlendiler severler idare ederler ancak haksızlığada boyun eğmezler, köylerde var hâlâ "erkektir aldatır nolmuş?" diyen tipler. Merkezlerde kadın yine aldatmaz, idare eder ancak kocasının tutumuna göre tavır alır. Böyle işte. Yani benim akrabalarımda durum bu, doğunun çoğunluğundada böyle.
- +1 yıl
Hüküm kurmadan direkt kastınız nedir? Hani kukla gibi ne desem onu yapsın diyeni bunun için çabalayanı görmedim ama eve bağlı olsun, sevsin, fikirlerine ve kendisine önem versin diye çabalayanı gördüm. Bu benim gözlemlediğim, belki doğunun başka şehirlerinde ya da benim yaşadığım yerde tanımadığım insanlarda vardır hüküm kurma çabasında olanlar.
- +1 yıl
Kişiden kişiye fark eder, bizden önceki kuşak banyo yaptı mı dişlerini fırçaladı mı saçını tarayıp kaşını aldı mı bakımlı kabul edilirdi. Şimdiki kızlar nemlendiriciler yüz yıkama köpükleri, serumlar güneş kremleri, ojeler, makyajlar olunca bakımlı sayılıyor, artık her yerde kızlar bakım yapmayı seviyorda maddi imkanın da önemi çok. Hangi kız kendine bakmayı sevmez ki?
Aşk İlişkileri konusunda 66,2b cevap paylaştı. Sevgi diye bişey yok.
10 YorumlaHayatımız hıza dayalı
20 YorumlaLale devri çocuklarıyız biz
20 Yorumla
+1 yılmaalesef öyle çıkar ilişkileri
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgi denen bir şey yok
20 Yorumla
+1 yılBana hitap etmedigi kesin de...
00 Yorumla
+1 yılBen ruhsuz iliskilere kapaliyim
10 Yorumla4 S Kuralı geçerli
09 Yorumla