Arkadaşlar benim flört ettiğim bir erkek vardı ozamanlar ben 13 yaşımdaydım o bana 30 yaşında olduğunu söyledi 6 yıldır flört ettik sonra o benden uzaklaştı ayrıldı şu an 18 yaşındayım ondan ayrılalı 7 ay oldu 8 ay önce onun yaşı o zamanlar 40 boş ßimdi 46 filandır ben şok geçirdim ilk öğrendimde hala şoku atlatamadım arkadaşlar bir erkek neden yaşiyla ilgili yalan söyler yorumlarınızı bekliyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
30 olsa ne olacak? 13 yaş insanın 30 yaşla ne işi var
Aşk olmuştum
Şok mu gecırdın? Cıdden sadece buna mı şok oldun?
Daha da varda burada söylemek istemedim
Evlımıymıss aaa
Evet evli çocuğu var
Alala 6 senede hıc farketmedın sende ne acayıp
Valahi fak edemedim
Neden acaba? cocuk oldugun ıcın olabılır 13 yas ne ? Gelmıssın 18 ıne ınsan boraz akıllanır o yasta bırıne o gozle bakan adam sapkındır sapıktır der sen ask dıyosun
Tamamda ona çok bağlanmışim ellimde olan bir şey değıl ki bu
6 yıl nasil flört ettiniz 13 yaşında kendinden kaç yaş büyük biri ile hemde ergenlik çocuk yaşında böyle bir şey yaptın kabul ettin anlamak zor çocuk kandırmış işte
Bana çok ilgi gösterirdi
bir şey demiyorum sana abisi hata yapma dikkat et her insana guvenme
Kaledeki herkese güveniyorum aynı günde gördüm kişileri sırlarımı anlatiyorum
Trolsun sanki
Hayır değilim keşke trol olsa
Sadece flortse niye bu kadar taktın bundan sonrası için dikkatli ol
Ona aşık oldum
Bu aşktan bir şey olmaz daha olgun değilsin ilerki yaşlarda belki buna güleceksin yanlış yoldasın buna devam etme
Ya ben şu an 18 yaşındayım ona hala aşiğim
Unutursun zamanla
Unutamam her gece unun için ağlıyorum en son üzülmekten ağlamaktan hastanelik oldum hala hastayım ileşemedim
Birini sevebilirsin ama böyle kendini harap edecek hastanelik olacak kadar sevmen sence normal mi ilerisi için kendini tuketirsin yani duyguların ölür hissizlesme yasarsın oyuzden sev aşık ol ama kendini fazla kaptırma kimse senden değerli olmamalı kendine zarar verdigin yerde ben ne yapıyorum diye sorgulamalisın önce ben mi başkası mı bu sorular yanlışını anlamanı sağlar.
Denedim ama olmadı yapamadım bu 7 aydır depresyondayım kalbim sıkışıyor ağrıyor kalp rahatsızlığım oldu kalbim çok hızlı atıyor ve acıyor sanki bıçak saplamışsın gibi zor nefes aliyorum
Üzücü gerçekten ne desem bilemedim düzelir ve normal hayatına dönersin inşallah
Yasin çok genç kendine yüklenme fazla diyenilirim
Ama onun yaptığı şeyde az değil ki nasıl atlayacağını bilmiyorum
Takılma bunlara kendi yoluna bak
Yaparken sana mı sordu iyilik yaptıysa Allah razı olsun de geç
Nasıl takımıyım o bana yaşıyla ilgili yalan söyledi
Söylemiş yanlış yapmış tamam karakteri öyleymiş ama sen buna yapabileceğin bir şey var mı artık bitti gitti yoluna bakmalısın. Kendine yaparsın başka bir şey olmaz sana ben bir şey diyorsam tecrübe ile söylüyorum ilerde geriye dönüp genel söylüyorum ben ne kadar sal@gım diyorsun. Simdide bu kadar aksiyona gerek yok gez dolaş hayatını yaşa boş ver gitsin olan olmuş artık ileriye bakmalısın
Ailem evden bile çıkmama izin vermiyor ben nasilçikip gezip tozayım evde olduğum için onu hep düşünüyorum
Lafın gelişi öyle dedim başka yerlere odaklan yani Sana guvenmiyorlar demekki ailenle birlikte gezelim dersin yani bir yol bulursun. Biraz daha mantıklı düşün duygusallıktan çıkmaya bakmalisın
Seversin ama düzgün dürüst olduğuna emin olduğun insanı seversin
Öyle biri yok işte
Olur acelen neki niye bukadar bu konuya odaklandın zamanla biri olur. Gelecegini kazan bir meslek sahibi ol kendi ayakların üzerinde dur. Hayata kendini hazırlamalısın gerçek hayat bildiğin gibi değil zor geçim sorunları var sıkntilar oluyor
Kendini 30 yaklasmıs bir kız gibi düşünme senin vaktin var zamanın var
Ben yaşlandım artık şu an 18 yaşındayım ama ne yaşıyacağım bu hayata bilmiyorum
Yaşlandın mı djdjd daha neler var neler
Allah ömür verirse mücadele yeni basliyor
Bu nasıl bi mücadele neden bu hayata mücadele edicez
Öyle olmak zorunda kalıyor insanlar yüzünden çoğunlukla sende bak karaktersizin birine denk gelmişsin hayatta bu tür insanlar hep var
Sadece gönül ilişkisi olarak düşünme genel olarak insanlar sıkıntılıdır
Seçmen gerekiyor
Seçtim bile
O seçim doğru degil
Neden değil
bir şey sana sıkıntı yaratmissa iyi değildir
Kendi yaşıtlarının neslimi tükenmiş, sen birde bunun aşk felan olduğunu saniyorsundur
Maalesefki öyle