Bi erkek neden yaşını yalan söyler?

merhaba ben biriyle konuşuyordum yaşını 25 dedi ama 36 yaşında çıktı ben 18 yaşındayım konuşuyorduk öyle normal birbirimizle dalga vs buna birisi ev arkadaşı olalım diyormuş bende engelliyorum seni yazdım engelledim heryerden ulaştı bana çok ısrar ediyodu sabah bile yazıyordu kaldırmadım sonra mesajları bi aile üyemiz yakaladı telefonum alındı falan ben erkek kuzenime arattım müşteri gibi ara dedim arada yaşını sor kaynat dedim sordu 36 dedi ikimizde şok olduk sonra ben bunun kardeşine falan yazmıştım o da erkek kuzenimden aradığımız için ertesi günü mesaj atmış kuzenime beni bu numaradan aramıştınız aileme sen mi yazdın vs kuzenim sen utanmıyor musun yaşını yalan söyleyip küçük kızlarla konuşmaya orada tartışmışlar baya sonra durum attım ben bakmış baktıktan sonra engellemiş telefonum alınmıştı çünki bi kaç gün sonra anca durum attım kuzenimle öyle yazıştıktan ertesi günü de engellemiş telefonum alındığı için başkasından arayıp bana mesaj atma arama da demiştim tamam demişti öncesinde de sizce?
Bi erkek neden yaşını yalan söyler?