Arkadaşlar merhaba, ben kız arkadaşımi 21 yaşında kaybettim. O zamandan sonra depresyon falan onları geçiyorum. Kimseye bakamaz oldum. Çok yaklaşan olsa da hiç bir şekilde ilgilenmedim kimseyle, ailem zorlamasiyla bir kisiyle 4 ay önce konuşuyordum. Kıza bakamıyorum bakınca , kız arkadaşımin simasini görüyorum yapamıyorum. Kimse beni anlamıyor, ne gülüşünü ne kizmasini, nede ağlamasını gözümde tütüyor evet yaşım 30 oldu tek sevdiğim oydu hala o , bu kızda seviyordu beni ama ben mecbur dedim ben yapamıyorum dedim ayrıldım.
Ben ne yapacağım...
Ben ne yapacağım...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ah be arkadaşım ne güzel sevmişsin..
Herkes evlenecek diye kaide yok. İçin almıyorsa kimseyi evlenme. Hem kendine hem kıza yazık olur..
Sağol kardeşim. Hem komşu kızıydi küçüklük aşkımdı. Sonra lise arkadaşım sonra gerçek oldu ama kısa sürdü.
Zor bir durum.. Allah acını hafifletsin Allah yardım etsin. Isinle meşgul ol. Kafanı meşgul et. Gönül meselelerine girme. Daha çok canın acır. Zaten seni etkileyen biri çıktığında ister istemez sever , yola çıkarsın ama aceleye gerek yok. Ne zaman hazırsan o zaman.
Bende kaybettim kız arkadaşımı ondan sonra hiç kızlarla samimi dahi olmadim olamadim nereye baksam onu görmüyorum çok özlüyorum bizimki dsha kötü nerde olduğunu bilmiyoruz sen hiç olmasa nerde olduğunu biliyorsun
Evlenmek zorunda değilsin. Nasıl mutluysan öyle ol.
Ah kardeşim psikiatriye görün lütfen neden bu güne kadar gitmedin
Hocam geç kalmışsın doğru diyorlar boş ver
Mesele evlenmek değil, ben o özlemle nasıl dayanacagim. Onları dinleyip evlenip unuturum belki diyorum ya unutmayıp bu kızı üzerim diye sordum
Çok severek ölmekte var neslini devam ettirmekte hayat devam ediyor sonuçta bu arada başın sağ olsun karar zor
Geçmiş olsun kardeşim
öldü mu anlamadik
Allah yardım etsin
Kaybettim darken