Spor salonunda, sevgili edindiniz mi hiç?

ya da , tanışıp, arkadaş oldunuz mu?

Konu şurdan aklıma geldi. Spor salonunda sevimli bir kız var, saçları, kırmızı. Neyse önünden geçiyordum, bakmıyor, telefonla oynuyor. (Bu arada telefonla oynamak demek, Konuştuğum biri var demek). Neyse. Sarışın bi adamla konuşuyor salonda. Neyse ben bişey dememiştim kıza. En son, bisiklet sürüyorum. Aklıma geldi. Dur şu kıza söyliyeyim, gitmeden bi bacak çalışıp, öyle gideyim dedim. Kızın yanına gittim kolay gelsin, kaç setin kaldı, dedim. Gülerek, oda gülerek bi buçuk kaldı dedi, bende ozaman sen bitir, ben sonra yapiyim dedim. Tamam ben bitiriyim öyle dedi. Burdan anladığım kadarıyla kız, sosyal, diyalog kurulabilir, iletişimi güzel bir kız. Onu anladım. Ego, kibir, küstahlık, görmedim. Güleryüzlüydü, konuşkandı. Tamam diyip, geçebilirdi de. Uzun söyledi. Falan. Neyse o sarışın erkek sonra yine kızın yanına gidip, konuşup durdu, ama sevgili değiller. Adam kızı tavlamaya çalıyor gibi. (Tavlama kelimesini, başka nasıl izah edebilirdim, ki yerine ne yazabilirdim, hepinizin anlayacağı dil işte. Gelip bana tavlamak nasıl bi tabir falan demeyin. O kelimeye takılmayın.) adam sevgili olmak ister gibi bi hali var yani. Konuşuyor, ilgileniyor. Tavlama demeseydim. Çümlem ve konu, yanlış anlaşılırdı. Edebiyatçılar soruma cevab yazmasın bi zahmet. Neyse. Bu kıza ne yapmalıyım. Arkadaşça yaklaşıp, ilerletsem mi, yoksa niyetimi belli etsem mi. Ben kapmazsam, başkası kapar, misali, hızlı davransam mı? Ayrıca arabam da yok, kendimi ilişkiye bu yüzden hazır hissetmiyorum. Arabam olsa, daha iyi bir ilişkim olacak gibi düşünüyorum. Arabamın tamir olmasına 3-4 ay var. Bu süreçte sevgili bulamayacak mıyım. 😞 peki konuya gelelim, siz hiç spor salonundan, sevgili, flört edindiniz mi. ya da gerçek arkadaşlık karşı cinsle?

Sevgili edindim
Flört edindim, ilerisi olmadı
Arkadaş edindim
Hiçbişey edinmedim.
Hiç spor salonuna gitmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Spor salonunda, sevgili edindiniz mi hiç?