Sevdiğiniz, deger verdiğiniz ama çok kırgın hissettiginiz, artık yorulduğunuz sizi önemsemeyen cepte gören birisine son sözünüz ne olurdu. Absürt cevaplar vermeyin lütfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Kavga yok. Kırgınlık sadece beni önemsemesi eskisi kadar bir yakınlık olmaması. Ne bitirşyor ne düzgün bir muhabbet dönüyor. Köşede tutuyor
Dram olacak bir şey yazmadım aslında. Sana değer veriyorum, özünde iyi bir insan olduğunu biliyorum ama sınırlarıma saygı göstermiyorsun, bu da bana kötü biriymişim gibi hissettiriyor. Bundan dolayı görüşme konusunda isteksizim. Umarım hayatında sana olduğun halinle çok kıymet verip, çok zaman ayıracak insanlar çıkar filan yazdım. Öyle ne hakaret vardı, ne bana şu acıları üzüntüleri çektirdin vardı. Ama buna rağmen yazmadı
Bence karşımızda bizim ne istediğimiz ile ilgilenmeyen bu adamların bize görüldü atmaktan daha büyük yaptıkları şeyler oldu ki, bizi buna ittiler. At mesajını, ye görüldünü, sonra yolumuza bakalım :)
O da mantıksız değil, soru işaretleri ile kalır ortada. Bizim durum seninkinden Farklı. O yüzden görüldü atsa bile ben yazdıklarımdan pişman değilim. Ben onu daha önce uyardım. Ciddiye almadı uyarımı. Bittiğini söylemem gerekiyordu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ilişkiyi bitiririm ben net yani son sözümde ayrılmak olur
Ayrılmak ama kısa ve beni anlayagı bir şey söylemek istiyorum
ne dersen de öyle birinin bence umurunda olmaz
Haklısın
Sadece bitti mi dicem
bitti demeye de gerek yok bence hiç yazmayınca bitirmiş oluyorsun zaten
Elbet yazıyor hiçbişey yok gibi o zmn öyle boşveremiyorum
yapına dokunuyorsa gözlerini kapat ağzını aç geleni söyle rahatla o zaman
Duruma benzer mi bilmiyorum , yakın zamanda bende bir şey yaşadım. Böyle mektup gibi yazdım hissettiklerimi. Görüldü attı :)
Kısa ve öz
Uzun mesaj okumadıklarını biliyorum
Okumasa yüz yüze görüşmek istemediğimi , iletişimde bile kalmak istemediğimi anlamazdı diye düşünüyorum. Bence okudu.
Erkekler dramı şeyleri uzatmayı sevmiyorlar. Ara verip uzatmadan hiçbir şey yokmuş gibi çıkıyorlar genelde
Dram olacak bir şey yazmadım aslında. Sana değer veriyorum, özünde iyi bir insan olduğunu biliyorum ama sınırlarıma saygı göstermiyorsun, bu da bana kötü biriymişim gibi hissettiriyor. Bundan dolayı görüşme konusunda isteksizim. Umarım hayatında sana olduğun halinle çok kıymet verip, çok zaman ayıracak insanlar çıkar filan yazdım. Öyle ne hakaret vardı, ne bana şu acıları üzüntüleri çektirdin vardı. Ama buna rağmen yazmadı
Bugun o görüldüğü ben de yiyecegim😄 yalnız degilsin
Bence karşımızda bizim ne istediğimiz ile ilgilenmeyen bu adamların bize görüldü atmaktan daha büyük yaptıkları şeyler oldu ki, bizi buna ittiler. At mesajını, ye görüldünü, sonra yolumuza bakalım :)
İçimde kalmasın diye. Elbet bi süre sonra vicdanına dokunacak
Belki de dokunmaz ama içinde kalacak , at gitsin
Belki de hiçbir şey demeden görmezden gelmek. Susup önüme bakmak
O da mantıksız değil, soru işaretleri ile kalır ortada. Bizim durum seninkinden Farklı. O yüzden görüldü atsa bile ben yazdıklarımdan pişman değilim. Ben onu daha önce uyardım. Ciddiye almadı uyarımı. Bittiğini söylemem gerekiyordu.
Bnde o durumdayım işte
Ama senin derdin ilgisizlik benim derdim cinsel imalarda bulunmasıydı
Son sözüm olmazdı gereksiz yani sozden anlayan biri hiç bir zaman olmamıştır en büyük cevap susup devam etmek. O düşünsün.
Hiçbir şey söylmeden yok olurdum
Güzel günlerimiz oldu öyle kötü bir durum olmadı. Son sözü hak ettiğini düşünüyorum
Son söz olmaz ama bunu bil)) o konu uzar gider bumerang gibi
olmazdi
Ahirette görüşeceğiz