Terk edildiniz diyelim son cümleniz ne olur?
Hoşçakal
Güle güle
Elveda
Kendine iyi bak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Terk edildiniz diyelim son cümleniz ne olur?
Benim sevgilim yok ayrıca terk edildiysem cümle bile kurmam kendimi yortmam bunun için. ben terk etmem konuşup anlaşırdım sadece. ama aldatmak varsa aynı şekilde kelimeler ile uğraşmam
Aynen bende aynı fikirdeyim seninle. Terk edildiysem zaten bir cümle falan kurmama gerek yok yani zaten terkeden kişi o. Aldatma falan varsa zaten engeli benden çoktan yer.
Cevap
17Cevap
Ayrılığa bağlı Çok yaşa de diyebilirim
Aynen ayrılığa bağlı bir durum aslında bu. İyi şekilde ayrılan insanlarda var kötü şekilde ayrılan insanlarda var. Ben şahsen hiçbir şey demeden ayrılırım gerek yok bence konuşmaya.
Son cümlem olmazdı herhalde ben gidiyorum dedikten sonra tamam derdim neden diye bile sormam açıkçası
Hiçbiri. Terkediliyorsam benden normal cümle kurmamı beklemesin
Bide cümle mi kurcam.. yazik ederim o zaman kendime
Yani bende cümle kurmazdim direk ayrılırdım. Eğer kötü bir şekilde ayrılma falan olmadıysa o zaman yazmam bile. Yani gerek yok ayrıldıktan sonra hoşçakal demeye falan.
Genelde hoşçakal hakkını helal et dedi ve engelledi gitti hem de iki defa ama sevgilim değildi değer verdiğim bir arkadaşım da
Bana olan özlemin içine öyle bir oturacak ki.. son nefesini verirken bile yanına gelip sana "nasılsın " diye sormami isteyeceksin 😅
Pov:ben ayrılmak istiyorum yürütemiyorum.
Ben:iyi yolun açık olsun daha da arama 😂çok şükür kurtuldum
: b yanyana yazdım emoji olmuş😂
Susar ve giderim öyle bir şey olsa suskunluk en iyi cevaptır
Terk edilmişim ağa bu ne iyimserlik bana ne mk benim son sözüm olmazdı bir fatiha okur önüme bakardım ölülere iyi dilekler dilemem
Aynen haklısın. Terkedildikten sonra bence bir kelime demeye gerek yok. Zaten terkeden kişi o. Kal falan demeyeceğine göre hoşçakal falan diyebilirsin diye düşünüyorum.
Ben onu da demem, ölüdür benim için çünkü o kişi, ölüler konuşamaz.
İyi veya kötü günlerimiz oldu, kendine iyi bak hoşçakal.
Sessizlik.. kelamımı israf etmem kimse için
O an ruh halime bağlı sxtir git bile diyebilirim
Ama çok kırıcı değil mi. Her ne olursa olsun sonuçta aranızda bir aşk olmuş değer verme olmuş. Yani kimse zaten terkedilmeyi hazmedemez orası ayrı ama bu kadar ağır olmamalı..
Ayrılığın kendisi zaten kırıcı. Kimse kelimelere takılmaz
Son cümlem olmazdı heralde. Bi dönüp el sallardım belki yüzyüze ayrılıyorsak.
Ben elveda derdim. Selametle kal.
Sen kaybettin dedim.
Mutluluklar
Cevap vermem. Sessizlik en büyük cezadır.
Bunlardan hiç biri. "Yallah" olurdu
Görüldü atar geçerim onla mı uğraşcam
Senin ben doğduğun günü seveyim diyip ayrılıyorum
Hiç terk edilmedim bilemiyorum
Sktr git yürü kapı orada 😂
Aa, olur tamam
hiçbiri diyelim.
@lilithhimsi nbr
Si*tir git
Hoşçakal derim
Allaha emanet
peki