Sevgilimle ayrılma noktasına geldik. Çok küçük şeyleri büyütüyor. Bir bakar mısınız?

Sürekli ilgi istiyor. 3 saat konuştuğumuz günün sonunda korku filmi izlemiş korkmuş beni aramasını istiyor çocuk gibi. 50 m valiz taşıdı diye beni erkeklikten afaroz etti. 2.5 saatlik uzaklık var hep gen geldim onun yanına soğukta geldim gece geldim ve bana sen hiç çabalamiyorsun diyor. Erkek gibi değilsin trip atıyorsun diyor. Trip atmadım. Soğuk davranma nedenim bana yakışıklı demedi hiç kedi köpeğe erkeğim yakışıklı diyor bana demiyor. Çocuk sevmiyor zaten.
Ben ondan çok sey istemedim erkek olarak değer ver zaten az zaman geçiriyoruz kedi köpek görünce onla uğraşma. Bende seviyorum hayvanları. Kedi besledigim çok. Bir de dert anlatmıyor. Ben derdin varsa ara beni ya da mesaj at ben ariyim diyorum. Senin anlaman gerekiyor diyor. Ben nasıl anlayacağım uzaktasın. Arıyorum 3 saat konuşuruz sonra diğer gün gene ilgisizin diyor. Hediye alıyorum her hafta alsan daha iyi olur tarzı diyor. İki yemek yaptı diye bana senin için bak uğraşıyorum diyor. Soğukta benim yanıma gelecek mi acaba kendisi bir şey olsa. Yok yani. Her şeyi istiyor benden. Onu uğurlarken ben erken otobüse bindim diye onu bile kafayı takmış. Ulan benim son seferin ona binmezsem işe gidemeyecegim. Soruşturma mı yaşayım?
Nedir bu ya? Bende bunlara sinirlenip bağırıyorum haksız duruma düşüyorum sonra.
Sevgilimle ayrılma noktasına geldik. Çok küçük şeyleri büyütüyor. Bir bakar mısınız?