Sürekli ilgi istiyor. 3 saat konuştuğumuz günün sonunda korku filmi izlemiş korkmuş beni aramasını istiyor çocuk gibi. 50 m valiz taşıdı diye beni erkeklikten afaroz etti. 2.5 saatlik uzaklık var hep gen geldim onun yanına soğukta geldim gece geldim ve bana sen hiç çabalamiyorsun diyor. Erkek gibi değilsin trip atıyorsun diyor. Trip atmadım. Soğuk davranma nedenim bana yakışıklı demedi hiç kedi köpeğe erkeğim yakışıklı diyor bana demiyor. Çocuk sevmiyor zaten.
Ben ondan çok sey istemedim erkek olarak değer ver zaten az zaman geçiriyoruz kedi köpek görünce onla uğraşma. Bende seviyorum hayvanları. Kedi besledigim çok. Bir de dert anlatmıyor. Ben derdin varsa ara beni ya da mesaj at ben ariyim diyorum. Senin anlaman gerekiyor diyor. Ben nasıl anlayacağım uzaktasın. Arıyorum 3 saat konuşuruz sonra diğer gün gene ilgisizin diyor. Hediye alıyorum her hafta alsan daha iyi olur tarzı diyor. İki yemek yaptı diye bana senin için bak uğraşıyorum diyor. Soğukta benim yanıma gelecek mi acaba kendisi bir şey olsa. Yok yani. Her şeyi istiyor benden. Onu uğurlarken ben erken otobüse bindim diye onu bile kafayı takmış. Ulan benim son seferin ona binmezsem işe gidemeyecegim. Soruşturma mı yaşayım?
Nedir bu ya? Bende bunlara sinirlenip bağırıyorum haksız duruma düşüyorum sonra.
Ben ondan çok sey istemedim erkek olarak değer ver zaten az zaman geçiriyoruz kedi köpek görünce onla uğraşma. Bende seviyorum hayvanları. Kedi besledigim çok. Bir de dert anlatmıyor. Ben derdin varsa ara beni ya da mesaj at ben ariyim diyorum. Senin anlaman gerekiyor diyor. Ben nasıl anlayacağım uzaktasın. Arıyorum 3 saat konuşuruz sonra diğer gün gene ilgisizin diyor. Hediye alıyorum her hafta alsan daha iyi olur tarzı diyor. İki yemek yaptı diye bana senin için bak uğraşıyorum diyor. Soğukta benim yanıma gelecek mi acaba kendisi bir şey olsa. Yok yani. Her şeyi istiyor benden. Onu uğurlarken ben erken otobüse bindim diye onu bile kafayı takmış. Ulan benim son seferin ona binmezsem işe gidemeyecegim. Soruşturma mı yaşayım?
Nedir bu ya? Bende bunlara sinirlenip bağırıyorum haksız duruma düşüyorum sonra.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayril bu ne ya, dünya sanki onun etrafinda dönüyor, tüm ilişkilerde her şey karşilikli olmali, seni yoruyo sürekli, devam etmemelisin sağliksiz ilişki bu
Benimde hatalarım oldu sinirli agresiflik yaptım ama hep bunlardan oldu. İçime ata ata böyle oldu. Kıskanç biriydim ondan oldu sonra bıraktım kontrollü seviyeli kıskancım
Bir ağlıyor her kavgada aslında normal tartışmada da öyle
Bende ayni şeyleri yaşadim ama arkadaşimla olan ilişkide, yani hep ben çabaliyodum , herşeye küserdi falan . insan bi zaman sonra bıkıyo. Seni böyle kötü hissetiren bir insani hayatinda tutma. çok seviyosan anlat böyle böyle de, eğer yine aynilarini yapicaksan devam etmeyelim de ya da ayril bitsin gitsin, sana iyi gelmiyo belliki. Ama değişiceğini sanmiyorum insan değişmez
Sürekli ilgi istemesinden bıktım sürekli mutsuz. Yüzü asık. Annesi 2 saate bir mesaj atıyor denetliyor bunu. Psikolojik ve fiziksel şiddet görmüş. Hala onların kölesi. Ben sen özgürsün diyorum. Öğretmen bir de yani düşün çocuklara eğitim veriyor
Psikolojisi iyi değil, İnşallah ki çocuklara yansitmiyordur bunu, ama sen kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin, kişi önce kendisi mutlu olmali. Sen bence gereğinden çok şey yapmişsin onun için ama o mutlu olmak istemiyo çabalamiyo hiç bir şey için, zorlamanin anlami yok
Ne yapması gerektiğini söyledim kaç kere sen 27 yaşında özgür bir kadınsın. Ailene sorumluluk sahibi ol ilgilen ama abartma diyorum sinirleniyor ben bunu düşünemez miyim diye? Ev arkadaşı ile sıkıntı yaşıyor arıyorum soruyorum derdin var mı diye yok diyor sonra 2 gün sonra kavga ediyor onla beni neden aramıyorsun. Daha fazla zaman geçirelim diye evinin bulmadıklarını bile 2 kere yıkadım hala başka işlerle uğraştı. Annesi arıyor babaannesi falan filan. Öğrencisi mesaj atar onla ilgilenir. 2 yemek yaptı diye onun lafını ediyor. Sanki kendi yemiyor. 1 tabak bile yemedim yemeklerden düşün kırılmasın diye yedim çünkü ihtiyacım yok. Bir de sorumluluk almıyorsun diyor. Meslegim en çok sorumluluk getiren mesleklerden biri yani. Ben derdim olunca ona anlatıyorum mesela. kendim arayıp. Neyse seni de yordum kusura bakmayın teşekkür ederim ilginiz için
Evinin bulaşıklarini yıkadım olacak
Ne yormasi benim için sorun yok ne zaman konuşmak dertleşmek istersen burdayim🥲Bide bunu unutma, karşindaki değer bilmiyorsa onun için kendini bu kada feda etme sal gitsin artik çünkü senin sana iyi gelecek insanlara ihtiyacin var
Evet benim ailemin durumu iyidir ekonomik açıdan ama ben bunu ego malzemesi yapmıyorum. Kendi paramı kendim kazanıyorum. İleride çocuklarım olsun onlara güzel bir gelecek ve güzel bir hayat sunmak istiyorum. Onları doğuran kadına da iyi bir erkek olmak istiyorum. Ama yok olmuyor. Kedi köpeği boşverdim parası olsa timsah yarasa besleyecek. Ne tatlı diyor onlara. İş çocuğa gelince yok
Bunlari oturup onunla konuştun mu hiç? içinden geçenlerin hepsini söyledin mi?
Çocuk sevdiğimi biliyor bana şey demişti ben pek çocuk sevmiyor ama sen benden daha çok seviyorsun diyor. Erkekleri anlamıyorum neden soyunu devam ettirmek ister nasıl olsa öleceksiniz diyor.
Leopara oğlum diyor ya 😂 ben bu kadar manyak olduğunu bilmiyordum. Sokak köpekleri çocuklara saldırıyor. kedilere saldırıyor ama yok köpek haklı
Nasil ilişi yaşiyorsunuz siz😂Ama şaka bi yana git otur konuş içini dök rahatla
Bir süre mesaj atmamak istiyorum. Hafta sonu için plan yapmıştık birden ilgisizlik kavgası çıktı kadın gibi trip atıyormusum diyor ya bir de trip nedir bilmiyor 😂
Yazma sen o yazarsa herşeyi konuş hallet bunu
Az önce yazdı napıyorsun diye 1 saat sonra cevap verdim işim vardi birazda şimdi gene trip atıyor 😂
Sende soğuk konuş o nasil yapiyosa sende yap aynisini
Baya uzun konuştuk evde beslediği kediler benle ve ailesi ile eşitmiş sokaktakiler değilmiş yazık bana ya kendimi çok ezik hissettim ama ezikce davrandım ama olsun öğrenmiş oldum bu bana yeterli. Ayrıldık demedim. Kafa yapini değiştir dedim küfür ettim. Artık bir daha dönmem
Küfür etmeseymişsin daha iyiymiş ama yinede tavrini net koymayi başarmişsin, artik bundan sonra sana iyi gelen insanlar olsun etrafinda
Çok ağır bir şey bir insan için. Düşünsene senin değer verdiğin erkek seni bir kedi köpek ile eşit görüyor. Sen ona çok şey sunacaksin ileride ama değeri bu.
Bende kendimi değersiz hiss ederim ve öyle ilişkiyi yürütmem
Dm den yaz, sorum olucak sana
Takip isteği attım sana
Ben benim nick
Tamam
İlk cümleden itibaren okumadım. maalesef yurdumun kadını malum. En iyisi hepsinden uzak durmak
Evet maalesef böyle. Gerçekten sadece cinsellik için birlikte olacaksın kadınlarla onu anladım
Haklisin kardeşim benim. Cinsellik icin bile birlikte olup kendini günaha soktuguna degmezler. En iyisi dışarıdan insanlarla ilişki kurmak.
Sen mi ayrılırsın biz mi ayrılalım?
Zaten artık mutlu değilim onla sürekli aynı şeyleri yapıyor enerjim kalmıyor
Uf okurken daraldım
Benimde hatam oldu ama ben hep kıskançliktan sıkıntı çıkardım sonra düzelttim kendimi zaten
Uzak mesafe ilişkisi mi?
Aynen ama hafta sonları görüşüyoruz
Senelerce ben de devam ettirdim en sonunda evlendik. Cidden çok sıkıntılı süreçler seni en iyi ben anlarım.
ayrıl,
Çocuk gibi gerçekten. Ne kadar sevsemde yok olmuyor
Ayrıl
Enerjimi emiyor çocuk gibi.
Doğrudur okurken benim bile enerjim sömürüldü :D
Kıskanç biriyimdir ama öyle toksik değil. Bazı konularda hassasım buna rağmen alttan aldım ama içimde birikmiş. Ona sinirli oluyorum bazenleri sinir krizi geçirdim bağırdım ama yok bu sefer de kötü oldum sakin kalınca da erkek olmuyorum 😂 düşünsene ayrılırken ben ondan erken otobüse bindim diye bunu anlatıyor bana hata yapmışım. Ben yarın işe gideceğim 2.30 saat yolum var son sefer ve onu kaçırsam ne olacak gerçekten var ya ben anlamıyorum.
İşte böyleleri genelde değer görür mantığını benimseyince ortaya böyle sonuçlar çıkıyor, biz de karşımızdakine yük olmamaya çalışınca köpek yerine bile konulmuyoruz :)
İlişkim bunla 3 ay sürdü son 1 aydır böyle. İnan o dediğin erkekler ile alakam yok. Denedim olmadı olamayacakta.
Kendine de öyle deme. Benim gibi erkek sayısı fazla. Yani yanlışı erken görüp müdahale eden
Ben feminen evime sadık olacak kadın seviyorum çocuklarıma anne olacak. Bana da iyi davranırsa zaten ben ona neler yaparım ama bulamıyorum böyle tip 😂