Aşk İlişkileri Sizce evlenince hangilerini alayım eşim hangilerini almama izin verir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 1-KIRMIZI2-LEOPARLI3-YARI CEKET ELBİSE4-BAĞCIKLI5-KEMERLİ ELBİSE6-MAVİ ELBİSE7-DÜĞMELİ CEKET ELBİSE8-ÇAPRAZ ELBİSE Güncellemeler+1 yıl Kıskançlıktan kuduran kızlar değil. Gerçekten zevkten anlayan kızlar yorum paylaşsın rica ediyorum Sizce evlenince hangilerini alayım eşim hangilerini almama izin verir? Cevapla Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben olsam hiç birine izin vermezdim ama eğer fantezili bir gece yaşayacaksak 4 kıyafeti tercih ederdim 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Çok şükür sevgilim hiçbirine karışmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seven erkek kıskanır bacım helede Türkiye gibi bir ülkedeysen Yorumla Soran +1 yıl Ne alakası var. Yobaz mı ki karışsın bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bunun yobazlıkla ne alakası var he? her açık giyinen çok modern mi oluyor dekolteli giyinen modern mi oluyor bu düşünce de oldum mu aslında tam bir yobaz oluyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yav he he. Uza buradan. Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bu tamamen eşine bağlı var mı aday 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet ❤️ Yorumla mavimuratfb +1 yıl Ama bence içlerinden en kötüsü bagcıklı olan Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla mavimuratfb +1 yıl Eşinin olucak kişinin karakterini biliyorsan hangisine izin vericegini bilirsin sana özelden yazdım da Yorumla Soran +1 yıl Benim eşim karışmıyor bana. Benim mutluluğum onun için daha önemli. Ufak tefek şeylere takılmıyoruz biz. Yorumla mavimuratfb +1 yıl 😃😃 sen burdan ben ordan 😃😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben olsam hiç birine izin vermezdim ama eğer fantezili bir gece yaşayacaksak 4 kıyafeti tercih ederdim
Çok şükür sevgilim hiçbirine karışmaz
Seven erkek kıskanır bacım helede Türkiye gibi bir ülkedeysen
Ne alakası var. Yobaz mı ki karışsın bana
Ya bunun yobazlıkla ne alakası var he? her açık giyinen çok modern mi oluyor dekolteli giyinen modern mi oluyor bu düşünce de oldum mu aslında tam bir yobaz oluyorsun
Yav he he. Uza buradan.
Bu tamamen eşine bağlı var mı aday
Evet ❤️
Ama bence içlerinden en kötüsü bagcıklı olan
Neden ki
Eşinin olucak kişinin karakterini biliyorsan hangisine izin vericegini bilirsin sana özelden yazdım da
Benim eşim karışmıyor bana. Benim mutluluğum onun için daha önemli. Ufak tefek şeylere takılmıyoruz biz.
😃😃 sen burdan ben ordan 😃😃
Hepsi 😅
4 ve 8 harika link var mı bunların