Yoksa gerçekten olabilir mi böyle şeyler.
Bir yılda 25 bine yakın para verdim.
Ben hiç evlenmedim oğlunun olması sorun olur mu
Yoksa gerçekten olabilir mi böyle şeyler.
Bir yılda 25 bine yakın para verdim.
Ben hiç evlenmedim oğlunun olması sorun olur mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daha kaç kere soracaksın bu soruyu kardeşim sana ne kadar m*l olduğunu anlatamıyor muyuz biz? Hâlâ kullanılıyo muyum diyosun
😂 ama abla öyle gerçekçi güzel yaziuor ki 🥲sen olsan sende verirsin çok seviyorum vb diyor
Her denene kanmasana yavrucuğum bazilari öyle tatli dilli konuşur ki işini yürütür
Ben olsam vermem kardeşim o senin kişisel mantıksızlığın
Bide diyor ki ne var ki herkes yapıyor abartma diyor oğluna 15 bine scooter aldım. az mi bu
Herkes yapıyor da bir çocuğun kendi babası mı yapmıyor? Kimse de yapmıyor senin yaptığını da sanmıyorum sen burada bakın ben para saçıyorum diyerek ergen kızları düşürmeye çalışan bi trollsün bariz belli.
Yemin ederim gerçek istersen yzymmi ss atarm bı konuşalım beni kurtr çok safim
Ayril ayril abicim safsin belli kiz senin sevginden safliğindan kullaniyor seni diğer sorularina da baktim acilen ayril hem sana 9. ayda söylemiş çocuk konusunu bilerek başta söyleyebilirdi cidden seni kullaniyor laflarina inanma onun ya niye bu kadar safsin ilk sevgilin felan mi senin bu
İlk sevgilin mi bu kiz ilkin mi senin niye bu kadar bağlandin para atiyon
belediye gibi adamsın maşallah tam bir sosyal yardım kuruluşu
🥲😂😂harbi mi
Ablacım şu an sorun sence oğlunun olması mı 😂
Az görüyor bide bunu ne var ki diyor herkes yapıyor dedi. Üstüne gittim biraz tamam paranı vericem ilerde dedi yemin ederim dedi
Konu herkesin yapması değil ki. Karşılığında sen ondan ne alıyorsun onu düşün. Ne kadar süredir ilişkiniz var?
1 yıldır çıkıyoruz şu an bir şey almıyorum önceden aynı sehirdeydik sevişirdik😂
Bulmuş senin gibi bankayı kim olsa bırakmaz
Bide diyor ki ne var ki herkes yapıyor abartma diyor oğluna 15 bine scooter aldım. az mi bu
Sen ne yapıyorsun ya kendine gel seni çok kötü kullanıyor seninle evlenmez bu ayrıca sen bekarsin onun çocuğu var kendine demi saygın yok sen çocuklu olsaydın o seni alirmiydi boşuna para saçma adama kendini kullandirtma ben acıdım verdiğin paralarw ayrıca yardımcı olmami istersen yazabilirsin bana daha fazla para verme artık kendine gel
Hemen terketmelisin
Yalnız ben erkeğim , sevgilim kız ona para veriyorum
Olsun karşı taraf için de geçerli aynı şeyler
Yoluyor seni yoluyo
Siz daha evli değilsiniz çocuğun bakımını ihtiyacını sen neden bu kadar üstleniyorsun ki