Oğlumla ortada kaldım lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Eşime boşanma davası açacağım 4.5 yıllık evliyim bir oğlum var 3 yaşında yıllardır gurbette eşim bana ve oğluma çok çektirdi inanın artık panik atak hastası olacaktım. Zamanında beni dövdüğü için darp raporu alıp mahkeme açtığım oldu. Bunlarda delillerim 1 ay oldu annemin evine geldim bir kez olsun ne oğlunu nede beni arayıp sormadı 1₺ dahi vermedi inanın artık yetişemiyorum çocuk bezi sütü ekmeği oğlumun ihtiyaçları yemin ederim artık çıkmazdaym bugün anneme söyledim dava açacağım diye oda önce arayalım bakalım ne diyor dedi eşimi aradı annem oğlum neden bu kızı çocuğunu arayıp sormuyorsun neden çocuğun ihtiyaçlarını karşılamıyorsun dedi eşim hemen bağırmaya başladı Ben senin oğlun falan değilim nereden oğlun oluyorum Bana mı sordu giderken ne bk yerse yesin ama görmeniz lazım ellerim ayaklarım tittredi panik atak hastası olacağım artık bu vicdansızdan kurtulmak istiyorum avukat tutacak param yok benim nereye nasıl dilekçe vermem gerekiyor Allah rızası için yardımcı olur musunuz ve DAVA AÇILDIĞINDA İŞTİRAK NAFAKASİ YANİ DAVA SÜRERKEN OGLUNA NAFAKA ODEYECEK Mİ BUNA TAZMİNAT DAVASI AÇABİLİR MİYİM? BELEDİYEDE ÇALIŞIYOR 7000 küsur maaş alıyor ne kadar nafaka alabilirim lütfen gerçekten çaresizim bilen kişiler yardımcı olabilir misiniz 🙏🙏
Oğlumla ortada kaldım lütfen yardımcı olabilir misiniz?