✍️Biliyor musun, insanları öldürüyorum, Portuga.
- Bunu nasıl yapıyorsun, Zeze? - Onları unutarak.
-Şeker Portakalı
✍️Evet, sanal aşklar bitmeye mahkum mudur? ya da burada mutluluğu yakalayan var mı?
Mutlu hafatalar başladık yine🤦♂️

✍️Biliyor musun, insanları öldürüyorum, Portuga.
- Bunu nasıl yapıyorsun, Zeze? - Onları unutarak.
-Şeker Portakalı
✍️Evet, sanal aşklar bitmeye mahkum mudur? ya da burada mutluluğu yakalayan var mı?
Mutlu hafatalar başladık yine🤦♂️

Sanal ilişkilerin bitmeye mahkum olduğunu söylemek doğru olabilir çünkü genellikle gerçek dünya etkileşimine dayanmazlar. Sanal aşklar, fiziksel bir bağ olduğu sürece sürdürülebilir olsa da, genellikle duygusal bağ kurmadaki zorluklar ve gerçek yaşamın gereklilikleriyle başa çıkmakta zorlanır. Ayrıca, sanal ilişkilerdeki iletişim eksiklikleri ve güven sorunları da ilişkilerin sürdürülebilirliğini olumsuz etkileyebilir. Bununla birlikte, bazı insanlar sanal ilişkilerde mutlu ve tatmin olabilir, ancak genellikle bu ilişkiler uzun vadede sürdürülebilirliklerini koruyamazlar.
En iyi cevap için teşekkür ederim
Sadece sanal değil yapay olan her aşk bitmeye mahkumdur..
İlk hedefim yapay aşk herkes düşünür ben yaparım 🤦♂️
Cevap
1Cevap
Sanal aşk yok ki zaten ben ergence buluyorum sanaldan olan ilişkileri
Reeller de bitmeye mahkum. Sanal daha bile uzun sürebilir. Kimse kimsenin kişisel alanını işgal etmediği için.
Sanal aşklar bildiğin bitcoin gibidir paran var ama cebinde değil😂
Olmayan parayıda harcaması kolay oluyor herkes birbirne aşık ama kimse kimseyi sevmiyor sanal muhabbetlerin özeti🤦♂️
Nasıl yani yedek oyuncularda mı var amma safmışım ya🙄
Aşk olayı zaten bir kere oluyor diğerlerinin adı aşk değil bence sanal ortamda aşk biraz yorucu bence ama insanlar bir şekilde yaşıyor işte.
Aşk diye bişey yok artık
Biliyorum kaybedeli uzun zaman oldu.
Nedenn hep böyle sorular
Valla bende saçma buluyorum ama soru işte bildiğin dümdüz soru🤦♂️
Bence sanal aşk diye bir şey olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar