Hiç mutlu sonla biten bir sanal aşk gördünüz mü?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hiç mutlu sonla biten bir sanal aşk gördünüz mü?
Sanal aşktan ne anladığınıza bağlı. Eğer sanal olarak internet dünyasını kast ediyorsanız yanılıyorsunuz. Sanal internet veya sosyal medya değildir. Geçekte olmayan her şey sanaldır. Buna rüyaları örnek verebiliriz.
Eskiden mektup arkadaşlığı varmış. Onda sanal bir durum. ya da platonik aşklar da sanaldır.
Sanalı bir tarafa bırakıp aşka bakalım. Aşkın içinde sevgi yoksa hepsi bitmeye mahkumdur. Sevginin ne olduğunu evliliğin ne olduğunu öğrenmediğiniz sürece hepsi bitmeye mahkumdur.
Sanal dünyaların en büyük dezavantajı karşınızdaki kişiyi siz hayal ettiğiniz şekilde kurguluyorsunuz ya da kendinizi karşıdakinin hayal ettiği şekilde. Yani sanal dünyalarda herkes kusursuz. Kimse kötü değil, kimse çıkarcı değil, herkes çok rasyonel, düzgün karakterler çiziyor. O yüzden işin içinde yalan olduğunu sürece bitmeye mahkumdur.
Sanal aşkların bitmeye mahkum olduğunu söylemek doğru olmaz, ancak sanal ilişkilerin bazı özel zorlukları vardır. Sanal aşk veya çevrimiçi ilişkiler, internet veya sosyal medya platformları üzerinden başlayan ve fiziksel olarak bir araya gelmeden devam eden ilişkilerdir. Bu tür ilişkilerin sürdürülmesi bazı zorluklarla karşılaşabilir, ancak başarılı bir şekilde sürdürülebilirler. İyi bir iletişim, sanal ilişkilerin temelidir. Düzenli olarak iletişimde olun, duygularınızı, düşüncelerinizi ve beklentilerinizi açıkça ifade edin. Güven, her tür ilişkinin temelidir. Sanal ilişkilerde de güvene dayalı bir bağ kurmak önemlidir. Sanal ilişkiler zaman ve çaba gerektirir. Partnerinize zaman ayırın, onunla kaliteli vakit geçirmeye çalışın. Sanal ilişkilerde fiziksel olarak bir araya gelmek zor olabilir, ancak bu tür buluşmaları planlamak ilişkinizi canlı tutabilir. Sürprizler, ilişkinizi canlı tutmanıza yardımcı olabilir. E-posta, mesaj veya hediye gibi sürprizler partnerinize sevginizi göstermenin bir yoludur. Olumlu ve keyifli deneyimler yaşamak, ilişkinizi güçlendirebilir. Ortak ilgi alanlarına sahip aktiviteler yapmak bu deneyimleri oluşturabilir. Sanal ilişkiler, bazı insanlar için uzun vadeli ve sağlıklı bir şekilde sürdürülebilirken, diğerleri için daha fazla zorluk taşıyabilir. Ancak ilişkinizi ciddiye almak, iletişim kurmak ve zaman ayırmak, sanal aşkın başarılı bir şekilde devam etmesine yardımcı olabilir.
Sanal ilişki de zeki kadın faktörü daha fazladır. Yani adam eğer cidden adamsa onu daha fazla törpüler kendine sadık bir birey yapar arada buluşur ve istediklerini belli eder cinsellik konuşmaz. Daha sonra da erkeği birey haline getirip yüzüğü takar geçer gider ama seks konusuna girip sürekli çocukça davranıp karşıyı da ezikleme lafları ederse sorun var demektir
Eşimle yıllar önce bir forum sitesinde tanıştık daha lisedeydim. Üniversite zamanı iletişimimiz arttı birbirimizi daha yakından tanımaya başladık. duygularımız iyice aşka evrilmeye başlayınca reelde görüştük ve sevgili olduk. Birkaç sene uzak ilişki sonrası evlendik
Yani bitmeye mahkum değil
İtiraf desen neyse…
Cevap
53Cevap
Adı üstünde sanal reele dönüşmediği sürece bitmeye mahkûmdur...
Reel olmayan her aşk biter
Evet gördüm… :)
İnsanlar yürütmek istedikten sonra..
Aynen orası öyle tabi. Sanal aşk bazen mutlu bir yola götürür insanı bazen ise kötü bir yola. Aslında şans işi bu. Bazen güzel sonla biter bazen kötü son ile.
Sanal olan her aşk bitmek zorunda sanaldan aşk olmaz çünkü.
Sanalla başlayıp reelle devam edenleri ayrı tutuyorum ama.
Aynen bende katılıyorum. Sanaldan aşka şahsen pek inanmıyorum kiminle konuştuğunu ne yaptığını falan bilmiyorsun çünkü. O yüzden güvenmiyorum pek sanaldan olan aşklara falan.
Yani mutlu sonla bitenlerde vardır elbet burada birbirlerine olan sevgisi saygısı güveni olmalı bunlar oldukça neden bitsin ki ama bunların bulunduğu ilişki çok nadir genellikle erkek çıkar için konuşuyor.
Ben görmedim ama sanaldan tanışıp evlenenler bile var
Aynen tanışıp evlenen insan çok. Ama pek güvenmiyorum ben şahsen sanaldan ilişkilere falan. Geneli kötü bitiyor veya beklediğin biri gibi çıkmıyor.
Haklısın bu çok doğru
Sanal da Gerçeğe dönebilir.
Bazen yıllarca birlikte olduğun insanın yalan olması kadar Sanalinda gerçeğe donmesi mümkündür.
Sanalı bilmiyorum da uzak ilişkiler %90 bitmeye mahkûmdur.
Bence uzak mesafe ilişkileri tam tersi kişileri birbirine daha çok bağlar. Yani araya özlem falan girer birbirlerine daha çok bağlanır daha çok severler diye düşünüyorum.
Yani sadece sanalda kalmıyor ki gerçek hayatta da iletişim içinde olunursa yüz yüzlük görüşülürse gidip gelinirse sanalda kalmadığın teki bir sıkıntı olmaz ama sadece sanal WhatsApp'ta görüşerek iletişim içinde olmak yeterli değil
Gerçek hayata dönmediği sürece sanal ilişki bir gün bilecektir...
Aynen öyle katılıyorum. Gerçeğe dönüşmediği sürece bende inanmıyorum şahsen sanal aşka falan. Hep İnternet üzerinden devam ederse birgün zaten bitmeye mahkumdur.
Sanal ilişki de sabırlı olmak gerekiyor ve zaten uzakta olduğun için kendinle ilgili her şeyi karşındakine paylaşman onun da dürüstçe seninle paylaşması gerekiyor. Ama işte çok yalancı var :( hayal kırıklığı olmaması için her iki tarafta dürüst olmalıdır... o zaman ayrılmadan mutlu bir ilişki olarak gerçek hayatta devam edecektir...
Aynı şehirde değilsen biter. Sadece sohbet için vaktini internette boşa harcamış olursunuz. Bir gece onun profiline bakarken engel atmış olur sonra da uzun bir zaman sanal aşk acısı çelersiniz.
Bence konu sanal/reel aşk değil.
Konu aşkı yaşayan kişiler, birbirleri ile olan iletişimler, uyumları, duyguları ve birbirlerine ne kadar açık, dürüst oldukları.
Bir arkadaşım vardı pubg den tanıştığı çocukla reelde görüşmeye başlayıp evlendi. Asla asla deme demişler.
evet Mutlu bitenini gördüm.
Dünyada internetin 40-50 günlüğüne durmasını çok istiyorum. Reset atmalı insanlığa
Sevginin sanalı olmaz zaten sanalsa ortada gerçek olan bir bağ yok demektir ve her sahtelik bir gerçeğe yenik düşer mutlaka...
Uzak mesafe ilişkisinin evlilikle bittiğini gördüm ama sanal aşkın ilerlediğine hiç şahit olmadım ne gördüm ne duydum
Sesli ve görüntülü sürekli iletişim kurulmadıkça, reele geçilmedikçe ve en önemlisi güven olmadıkça bitmeye mahkûmdur...
Sanaldan ilişki arayanlar için geçerli olabilir mi bilmem ama hayat tesadüfleri sever öyle değil mi?
Bırakın hayatta güzel şeyler yolunda gitsin!
aşkın sanalı olmaz ki bitsin. olmayan bir şeyin bitmesi de mümkün olmaz. dokunmadan aşk olmaz sadece beyinsel fantezi eğlence olur...
istisnalar elbette vardır ama genel olarak bitmeye mahkumdur
Ne kadar gerçek o kadar devam.. evlenen de var, eğlenen de..
Gercek olamaz. Mumkun degil.
Sanal aşta bolca palavra var bunları geçip gerçekleri konuşulursa belli %9.99 olabilir
Sonunu göremedim ama bir tane çok mutlu uyumlu ve iyi anlaşan çift görmüştüm
Bütün aşklar biter, sevilenler sevenler gider, geriye kalır bazen güzel bazen kederli günler.
Eninde sonunda, er ya da geç (sanal da kaldığı sürece)
Uzun süre sanal devam ediyor bazan evlendikten sorada devam edenleri duydum
Ben buradan tanıştıgım bir insanla evlilik yaşadım.😃
Sanal aşk klavye aşkı hiç çıkmam. cikmadım. rrreel favorim.
Eğer bu sanal aşk senin gibi biriyle yaşanıyorsa biteceğini pek sanmıyorum bebişko😘
Sanal da olsa Aşklar bitmeye mahkum olduğuna inanmak mı ?
Normal Aşklar uzun sürmüyor ki bırakın #Sanal Aşklar sürsün
Mutlu sonlara bizzat tanıklık ettim ama kendimize kısmet olmadı
facebookta okey oynarken tanistigi adamla bulusup sevgili olup evlenen bir de ustune 2 cocuk yapan akrabam var olunca oluyo valla 😄
Sanal aşklar en fazla buluşur sonra herkes kendi şehrine gider yürümüyorrrrrr
Aynen bir noktadan sonra yürümüyor ya. Uzak mesafe ilişkisi sonuçta her zaman buluşup görüşemiyorsun. Uzaktan daha çok kavga ediyorsun birde.
Evet biter özellikle uzak ve sanalda gerçek hayata donduyse biter
Gerçek aşk varsa hayır
Mutlu son ile biten bir sanal aşk mı 🙄 imkansız
Sanal (adı üstünde yapay) olan sanal bir şekil de biter
Çaba yoksa bitmeye mahkumdur ne yazık ki. Gerçeği reele taşıyıp mücadele edenlerindir sevgi de aşkta. Gerisi laf ü güzaf.
5 yıl boyunca konuştuğum sanal aşkım vardı ama bitti
Benim hiç bir arkadaşımın şimdiye kadar 1 haftadan uzun sanal sevgilisi olmadı
Çoğunlukla evet
Mahkum bence hiç benimki güzel gitmiyor bu ilişkim
Çok mu ilgisiz sana karsi
Ee yani knk biter her ilişki gibi o da
Reele dönmediği sürece eninde sonunda bitecektir.
Evet mahkûmdur
Hayır evlenenler de var
Reele dökülmezse biter.
evet gördüm
hala çok mutlular
Sanalda yürümez aşk sonu hüsran
Hayır değiller.
Sanalda kaldıysa evet
Her aşk biter.
Bunlar daha sağlıklı oluyor jxmdmdmd
Gördüm. Evli ve çocuklu
Yani evet sanal aşk pek işlemez ki.