Bir yıllık sevgilim benden bir mesaj ile ayrıldı, bu kabalığı kabul edemiyorum. Ne yapmalıyım?

1 yildan fazladir sevgiliydik. bundan öncede zaten hep kavga ediyorduk en son yine ayrildik kriz geçirdim her yerden yazdım geri döndü buluştuk eğer bi daha olursa kesinle devam etmeyecegiz dedik. bugun disari çıkmıştım yazamadim mesguldum mesajıma cevap vermis ama uzun süre bakmadigim için silmiş. mesaja baksam bulusmak isteyecekmis mesguldum goremedim dedim. tavri soguktu keyfi kacti diye dusundum sordum keyfim kacmadi konusasim var dedi. bi kac saat sonra hicbirseyi affedemiyorum hic deger gormedim yazdı ve engelledi wp ve telefondan. onun için ailemi bile karşıma almışken ortada sebep olmadan ayrilmasini anlayamiyorum. kriz gecirdim yine dün ve asla atlatabilecegimi sanmiyorum. Beni seviyordu ama seviyorsaneden boyle yaptı. dayanamiyorum saatlerdir ağlamaktan bıktım sadece sebebini bilmek istiyorum 1 yıldan fazladır olan iliskimde bu kabaligi kabul edemiyorum

Bir yıllık sevgilim benden bir mesaj ile ayrıldı, bu kabalığı kabul edemiyorum. Ne yapmalıyım?