Arkadaşlar kocam bana kafayı taktı ne istiyor 4 gun önce 8 sat ortadan kayboldu ve ayrildim bu sebepten?

5 ay yaşadık sürekli kavga şiddet. çalışmıyor ve bağımlı. kumara gidiyor ayda bir. Dayanamadim bu defa kesin artık ayrıldım zaten 5 ay içinde sürekli ayrıl barış bir evlilik için deydik. kaç defa denedik yine barıştım ama son yaptığına karşı, ben memleketine gönderdim onu şimdi evinde ailesinin yanında. burada polislik olduk ve eski sevgilimle evlenicem dedim onu sinir etmek için ve kovdum. şimdi bana düşman kesildi aileler zaten istemiyor. telefonda kavga ediyoruz hesabımı çaldı resimlerimizi paylaşıyor ve cevap vermedigimde sinir krizine giriyor. aileme karşı beni tehditler ediyor.. annesi telefonu onun elinden aldı kapat engele git rahat bırak bizi dedi bana. bende oğlu benimle uğraşıyor diye konuştumu söyledim resimleri silsin dedim.. bağırıyor ne ailesini dinliyor ne polisten korkuyor. bilet alıp yine Avusturya gelicem isterse bu defa içeri alsınlar umurumda değil diyor barismak istemedimi soyleyince seni oldurcem diyor. ister benimle ol ister olma, senin bu yaptıklarını burnundan getircem diyor ben biti demeden bitmez diyor ne yapacgim?
Arkadaşlar kocam bana kafayı taktı ne istiyor 4 gun önce 8 sat ortadan kayboldu ve ayrildim bu sebepten?