Kendisi bu yaz benim ilkim oldu ama sevgili de olmadı olamaz da zaten, buna arkadaşlık diyor her neyse işte
Dün benim doğum günümdü bugün whatsapp durumuma bakmış bilerek düzenli gelip bakıyor buna da eminim, ama kutlamadı
Bu bilerek yapılıyor ama başka açıklaması olamaz İki gün önce gece ben uyurken saat gecenin 5 buçuğunda beni arayan da kendisi… iki kelime yazacaksın mutlu yıllar bu kadar basit bunu rehberindeki herhangi bir insan da yapıyor ne var bunda anlamadım gerçekten
Üstelik ona defalarca ondan bir şey beklemediğimi ama bana kendimi değersiz hissettirmemesi gerektiğini söylemiştim biliyor yani
Dün benim doğum günümdü bugün whatsapp durumuma bakmış bilerek düzenli gelip bakıyor buna da eminim, ama kutlamadı
Bu bilerek yapılıyor ama başka açıklaması olamaz İki gün önce gece ben uyurken saat gecenin 5 buçuğunda beni arayan da kendisi… iki kelime yazacaksın mutlu yıllar bu kadar basit bunu rehberindeki herhangi bir insan da yapıyor ne var bunda anlamadım gerçekten
Üstelik ona defalarca ondan bir şey beklemediğimi ama bana kendimi değersiz hissettirmemesi gerektiğini söylemiştim biliyor yani
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
iğren. olduğu içindir.
Arkadasın amacı fb olmak veya elınde tutmak tabı arayacak gecenın 3 nde 5nde , saygı gostermıyo cunku saygı duymuyo o yuzden bu seylere takılma ıstemıyosan engelle
Gece aramasında sorun yok çünkü zaten o saatte uyuyordum muhtemelen sarhoştu ayık olsa o saatte aramazdı herhalde. Bahsettiğim şey de doğum günü kutlamak yani insanlar fb sinin bile doğum gününü kutlar. Bu yaptığı inanılmaz iğrenç bir şey şu an.
Bu adam umursamasa hikayeme de bakmazdı bilerek olduğunun ben farkındayım, hikaye paylaşacağımı biliyor ve gidip özellikle bakıyor instada da yapıyordu her neyse anlayamadım neden yaptığını
Dedıgın gıbı karsılıklı rızayla ol us bısey sana bı mesaj atmak saygısını gosterır ınsan nezaketen tanımadıgınjn da dogum gununu kutlayabılır ama saygısı veya o tarz bı dusuncesı olsa yapardı zaten. Onun kı tamamen ı sekılde ıletısımde kalmaya calısmak kenarda bıyerde varoldugunu bılmek kendını unutturmamak
Sen açık açık kendini kullandirmaya çok müsait olduğunu beyan etmişsin zaten.
Adam evliymiş seninle fiki fiki için yedekte tutuyor anlaşılan 5 de aramasının sebebi de fiki fiki işte kızım anlasama
O zaman engelle gitsin uğraşmaya değmez
bu adam umursamasa hikayeme de bakmazdı bilerek olduğunun ben farkındayım, hikaye paylaşacağımı biliyor ve gidip özellikle bakıyor instada da yapıyordu her neyse anlayamadım neden yaptığını
Demek ki karakter yokmuş beyefendi de
Alakası yok bu adam umursamasa hikayeme de bakmazdı bilerek olduğunun ben farkındayım, hikaye paylaşacağımı biliyor ve gidip özellikle bakıyor instada da yapıyordu her neyse anlayamadım neden yaptığını
Tek bir kerelik mi bir şeyler Yaşadınız
Hayır
Daha iki gün önce gece beş buçukta beni aramış diyorum
Aramasını demiyorum sadece yazın mı yaşandı bitti
Adam evli evli yazın görüşebildik evet
Evli olduğunu söylemedin ki nerden bileyim
Bize farkeder ama onlar için farketmiyor o yüzden belirtme gereği bile duymadım
Geleceği olan bir ilişki değil çok takma derim
Mutlu yıllar tamam kavga etmeyin
Niye ilgi bekliyon sevgilin bile değil
Hayatım bu ilgi değil saygı saçmalamayın lütfen ne ilgisi ya adam bana bir yemek bile ısmarlamamıştı bu tarz şeyler ilgi değil nezakettirtir… iki gün önce gece 5:30’da beni aramasını biliyor ama? Sevgilisi değilim beni neden o saatte arıyor?
Niye aradığını kendisine sor kanka. herkesten de nezaket bekleme üzülürsün
Herkes derken pardon? Şala gibisiniz aynen önce yukarıda ne anlatmışım onu anlasaydın keşke
Yoo ben anladım ama senin bi şeyin değil ki
Hayatım sen iyi misin ya? Bir şeyi değilsem numaram onda niye kayıtlı Storymi nasıl görüyor? Sen daha söyleneni anlamıyorsun. Bizim diyolog problemimiz yok doğum günümü kutlamaması saçmalık yani anlayacağın… daha iki gün önce gece beni aramış diyorum. kaldıki doğum günümü kutlaması için karısı olmama gerek yok alemsiniz gerçekten ya
Neyse sende onun doğum gününü kutlama o zaman. Ya seni önemsemiyor ya da doğum gününü kutlamayı
Tecrubesizmisin
Mal mısın
Sen ne bekliyosun ondan ilgi ve değer mi?
Bu ilgi ve değer değil aw. Saygı ve nezakettir. Ben bana hediye almadı demedim farkındaysanız. Önce ne anlatılıyor onu anlayın ki alt yazı geçiştirmeyin insana
Belkide kişi degerinizi haketmicek biri. deger vermeyi bı kenara bırakalım özel günler hatirlanmicak günler değil tabikide..
Bu adam umursamasa hikayeme de bakmazdı bilerek olduğunun ben farkındayım, hikaye paylaşacağımı biliyor ve gidip özellikle bakıyor instada da yapıyordu her neyse anlayamadım neden özellikle kutlamadığını
Bıkmış olabilir mi senden.. ya da aranızda bı soğukluk varsa eger
İki gün önce gece 5:30’da aramış diyorum. Soğusa hikayeme de bakmazdı
Kişi dengesiz biri o zaman demek ki