Okulumun cafesinde çalışan bir çocuk vardı. Çocuk benden hoşlanıyordu. Ben ona adımı söylemediğim halde adımı biliyordu, ve oraya gittiğimde arkadaşları ona sesleniyirdu sürekli falan. Ve çocuğun bakışları güzeldi. Pis pis bakmıyordu, yani benimle konuşurken bana kendimi özel hissettiriyordu bakişlariyla. Ama bir adım atmadı, bekledim açıkcasi Ama atmadi. 2 aydır okulda da yoj, meğer istifa etmiş. Çok şaşırdım, isifta edecek gibi değildi, çünküü en son konuştuğumuzda ona bir şey anlattım ve ben seninle şimdi hep dalga geçerim falan dedi
O muhtemelen okumamış, ve 30 yaşında. Bense başarılı bir öğrenciyim. Acaba bu yüzden mı diyorum, adım atmadi? Ya da sandığım gibi benden hoşlanmıyordu, sadece geçici bir şeydi
Güncellemeler
1 yıl
Sevgilisi varmış, 2021den beri🥲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence ona inanma..
Ne önemi var ki... Bu neyi değiştirecek.. ego için soruyorsan ayrı. Ama sevgi için soruyorsan hiçbir şey bu yaşanmamışlığı geri getirmez...
Egoyla alakası yok, gittiğini duyunca kalbim acıdı. Ilgisi hoşuma gidiyordu, artık okul da bomboş geliyor bana
Artık sana karşı bi ilgisi yok mu
Diye düşünüyorsun
Bilemiyorum, bana ne boyutta ne ne hissettiğini bilemem. Aşık gibiydi, aşırı saçmalıyordu yanımda. Ve bir sürü kişi oradayken ben kahve sırasında girdiğim an bana bakıyordu direkt. Beni görünce bakışları değişiyordu fark ediyordum, sonra zaten ufak ufak konuşmaya başladı benimle. 1 yıldır süren bir şey bu. Bir yanım diyor ki erkekler bir kizdan hoslaninca yolunu bulur, yani beni instagramdan ekleyebilirdi. Ama hiçbir zaman somut bir adım atmadı, gitmiş mesela numarası bile yok ki sorayım neden gittin diye. Neydik biz? Içimde ki affedici tarada benden çekindiğini söylerken gerçek tarafsa bunlarin bir bahane olduğunu sölüyor
Kendine güvenememiştir. Sonuçta o orada çalışan sen ise öğrencisisin. Sınıf farkı gibi bişey bu. Bende bi kere birine çok aşık olup hiç açılamamıştım. O kadar derin bi yaraydı ki içimde aşık olduktan sonraki 1 ay içinde 15 kilo verdim. İştahım kesildi sessizleştim bi farklı bi garip oldum. Bazen olur öyle şeyler... Rahatsızlık vermek istememiştir belki. Çok sevince erkekler biraz daha hassas olurlar. Birde ters cevap alma riski var. Ama dediğin gibiyse büyük ihtimalle sevdi seni.
Belki de eğlenceydi sadece. Bilemeyeceğim, ama ben ona boş değildim. Adım atsaydı karşılık verebilirdim. Şimdi o yokken mesela ben de kendimi kötü hissediyorum, o belki farkında değil hiçbir şeyin ama böyle de olmamaliydi bence ya
Emin ol o da sana karşı boş değilmiş. Normalde kimseye demem. Erkekler genelde hiç bir şey hissetmedikleri kızlara bile yazarlar. Öyle kolay harekete geçemiyorsa çok derinden sevmiş olma olasılığı yüksek.. Bunu sana anlatması burdan çok zor. Belki kendi dünyan içinde empati yapamazsın ama erkeklerinde gururu var ve sosyal baskılar onlarıda çok kapatıyor. Birde anlattığın gibi bir ortamda çalışan öğrenci ilişkisi yetmiyor gibi yaş farkı.. bunlar hep etken. Yanlış anlaşılma korkusu, rahatsızlık veririm diye çekinmesi. Hisleri karşılıksızsa belki bi daha yüzüne bakamayacaktı. Ama üzüldüm gerçekten. Yaşanması gereken bi sevda varmış ve yarım kalmış.. Belki başka bir hayatta...
Ya zaten normalde ben de bu tür şeylerden rahatsız olurum ama o beni rahatsız etmedi. Öyle naif yaklaşti ki bana, çekingendi hep. Ve konuşurken hep saçmalıyordu. Ilgisinden etkilendim yalan yok, çünkü bana da derinden geliyordu o duygular. Ama erkeklere gucenmeyen tarafim ozaman istek atardı falan diyor, ya da o şu an istifa edip gitmiş eğer görmek istese bir şekilde gelir ve görür diyor. Evet yarım kaldı, ama sinirliyim de ona, ben istek atsam diyorum instagramdan ama atamayacağim galbia🥲
At bence
Hatta bencesi yok intası varsa kesin at yani.. merak ettim iyi misin de. Fazlasını demene gerek yok. Giden o sonuçta merak etme hakkın var
Bu yazıyı niye robotmuşun gibi okudum ya, niye böyle donuk anlatmışsın ki
Uzaticna okumuyorlar çünkü. Kısa kesmek istedim ama kalbim açıdi gittiğini duyunca 🥲
boş ver