Ben şimdi neye inanacam?

Erkek arkadaşım benimle 10 Ay ilgileniyodu çok yoğun olmasina rağmen bile yaziyodu hatta bazen ben sıkılıyodum gündüz msjlarindan telefonun başından ayrilmiyodum yazmasam ariyodu mesaj bombardımanina tutuyodu bu yüzden gündüzleri uyuyamıyodum son bir aydır msjlar kesildi bı sure telefonu bozuktu bı iki hafta gündüzleri çok rahat etmiştim ama aynı zamanda akşamları da görüşemez olmuştuk bilgisayar oyunlarina çok takiliyodu benimle ilgilenmeyi yavaş yavaş bıraktı artık her hareketinden şüphelenmeye başlamistim biri olduğunu düşündüm ısrarla yok dedi istersen telefonum sende kalsın dedi ama hislerim bı şey olduğunu soluyo surdan şuraya gitmek nasip olmasın diye yeminler etti eğer aldatiyosam seni dedi ikizler burcu erkeği çok çapkın olduğunu duydum kanıt bulamıyorum yeminler ediyo ama hislerim başka bı şey hislerin seni yaniltiyo bu sefer diyo böyle düşündüğüm için o gün benimle akşama kadar ilgileniyor ama ertesi günu yine yanlız hissediyorum kendimi beni o kadar telefonun başında mesaj beklemeyi mahkum etti ki hiç bı şey yapamıyorum artık sizce nye inanmaliym

Ben şimdi neye inanacam?