Kendisi benim ilkim oldu ama sevgili de olmadı arkadaşız diyor vs her neyse
Dün doğum günümdü bugün whatsapp durumumu görmüş ama kutlamadı
Bu bilerek yapılıyor ama başka açıklaması olamaz İki gün önce gece ben uyurken saat gecenin 5 buçuğunda beni arayan da kendisi… iki kelime yazacaksın mutlu yıllar bu kadar basit bunu rehberindeki bir insan da yapıyor ne var bunda anlamadım gerçekten
Dün doğum günümdü bugün whatsapp durumumu görmüş ama kutlamadı
Bu bilerek yapılıyor ama başka açıklaması olamaz İki gün önce gece ben uyurken saat gecenin 5 buçuğunda beni arayan da kendisi… iki kelime yazacaksın mutlu yıllar bu kadar basit bunu rehberindeki bir insan da yapıyor ne var bunda anlamadım gerçekten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevmediği içindir. Deger vermiyor sana
Kardeş olayı anlamıyorsunuz bu adam umursamasa hikayeme de bakmazdı zaten, hikaye paylaşacağımı biliyor ve gidip özellikle bakıyor instada da yapıyordu her neyse bunu geç. Ama azıp arayan adamın da sebebi vardır sana arzu hisseden adwm da doğum gününü kutlar geçer bu büyük bir olay değil insanlar bunu ayıp olmasın diye yapıyor zaten
Tebrikler kullanılıp atılma teorisini canlı olarak yaşamış bulunmaktasınız. Daha kötü deneyimler yaşamamanız dileğiyle
İki gün önce gece 5 buçukta beni arayan da benim zaten kardeşim aynen
Tamam şu an için sana sırılsıklam aşık olarak düşünebilirsin. Nasılsa zamanı gelince anlarsın
Offfff ben ne diyorum bu mal ne diyor
Sen bunu takiyorsun ilgi ya da ilgilense seninle zaten boylr olmazdi.
Taktığımı biliyor zaten. Resmen acı çektirmek için yapılan bişi gibi benden bişi bekleme der gibi. Ya ne bekleyeyim zaten aw bunu rehberdeki herhangi biti de yapıyor zaten yani ayıp olmasın diye kutlar insanlar iki kelime bit şey yazacaksın mutlu yıllar zor mu bu? İki gün önce gece 5 buçukta beni arayan da kendisi üstelik…
Degersizlestirip kendini daha ozguvensiz hissetmeni saglayop tamamen ona muhtac hissettirme dusuncesi
Sanmıyorum o kadar hesap yapmaz
Ozaman sana bu cenderede kolay gelsin
Ya zaten bu adam umursamasa hikayeme de bakmazdı bilerek olduğunun ben de farkındayım, hikaye paylaşacağımı biliyor ve gidip özellikle bakıyor instada da yapıyordu her neyse anlayamadım neden yaptığını
İstemiyor seni umursamıyor umrunda bile değilsin
İki gün önce gece 5 buçukta beni arayan da benim zaten canım aynen
Ve umrunda olmadığım için hikayelerime bakıyor tabi
Evet umrunda olsan özellikle bakmazdı ama bakıyor herkese baktığı gibi bakıp geçiyor. Beş buçukta da rahatsız edecek kadar umursamıyor seni.
Yav he he
Sana yazık seni sevecek değer verecek bir sürü adam var niye buna taktın anlamıyorum
Değer vermeyene değmez umursama yoluna bak
İki gün önce gece 5 buçukta beni arayan da kendisi
Gece aranır mi ya ya sarhoş ya da sorunlu
Sarhoştur muhtemelen, o saatte uyduğumu bilir çünkü. sarhoşken niye arıyor o zaman
Kafa bı dünya ne geldi aklına kim bilir
Deger vermiyor sana
Yahu bu değer vermek mi aw. Alt tarafı iki kelime yazacaksın bunu rehberdeki herkes yapıyor ya. Bu bilerek yapılıyor artık başka açıklaması yok. İki gün önce gece 5 buçukta arayan kendisi
Vermiyor deger sana iste cinsellik sin cani isterse
Ya kardeşim bunun değerle ne ilgisi var aw ya bilerek yapılıyor çok açık
Onu memnun etmedinmi
La kardeşim sen ne saçmalıyorsun ya