Sevgilimle sabah normal günaydın dedik konuştuk. Sonra misafirlikte kahvaltı sofrasını çekip attım. Bi anda böyle dedi. Engelledi son mesajım gitmedi. Aradım çok sinirliydi bağırdı rahat bırak beni 1 saat ölür müsün hadi ordan git falan dedi. Sen bana saygısızlık yapamazsın böyle yapamazsın dedim niye yapamıycam yaparım sende yazma bi rahat bıraksaydın dedi.
Noldu bi anda? Ve ne yapmam gerekli geri bana yazınca nasıl tabır sergilemeliyim ki hatasını anlasın
Genelleme yapmak yanlış olur ama erkekler soğuduğu veya sevmediği zaman ya da başka birini olacağı zaman bunu yapıyor. Çünkü seven ve aklı sende olan birini ne kadar sıkarsan sık hoşuna gitmese bile senden uzaklaşmayı düşünmez diye düşünüyorum bacimm yol ver gitsin seni hiç haketmemiş
1
2 Yorumla
Soran
4 ay
Her yerden engelledi beni. Ama it gibi dönücek biliyorum. Hiç umrumda değil ama. Yolum bakarım bu da de deneyimdi ders oldu der geçerim. Bu laflardan sonra tekrar olamam. Bu erkekleri Allah bildiği gibi yapsın ne diyim
Kesinle gelecek böylesi döner dolaşır aklı kalır tekrar dönmeye çalışır zaten ama sen onunla ilgilenmeyeceksin o zamanda. Bencede Allah bildiği gibi yapsın hepsini çok haklısın
Arkadaşlar siz iyi misiniz ya? Ayrılacaksın yoluna bakacaksın. Böyle davranan kişinin net hayatında birisi vardır aldatıyordur zaten. Şöyle ergenlerle ilişki yaşamayın. Şu kişinin sana sevgisi olduğunu düşünüyor musun? Yapmayın Allah aşkına ya.
Ulan bu ergenle ne uğraşıyosun ki zaten. Sg yani kendisi bilir.. engelle şu prensesi. Psikolojisi bozukmuş oh olsun. Bir kadınla nasıl konuşulması gerektiğini öğrenememiş daha süt çocuğu.
1
9 Yorumla
Soran
4 ay
Evet işim olmaz artık aşırı soğudum. Bi de her yerden engellemiş beni kardeşim
Sevgilin resmen patlamış… 😶🌫️ Mesajlardan anladığım, sana değil aslında kendi hayatındaki bir şeye sinirli ama bütün öfkesini sana kusuyor. Bu da toksik bir davranış 😕
Şu an yapman gereken şey bence yazmamak, alan tanımak ama aynı zamanda bunu normalleştirmemek. Sana geri yazarsa, çok net ve sakin bir şekilde şunu söyleyebilirsin: “Sinirli olabilirsin ama benimle böyle konuşamazsın, bağırman ve engellemen saygısızlık. Böyle devam ederse bu ilişkiyi sürdüremem.” 🧊
Sınırını çizersen hatasını daha iyi anlar. Sürekli alttan alırsan bu davranış alışkanlığa döner. Sen böyle bir üslubu hak etmiyorsun, bunu sakın unutma 🫶 Peki içten içe, devam edersen ilerde de böyle çıkışlar yaşayacağını hissediyor musun?
bi isler karistiriyor gibi. Biseyler olmus ya sana kizmis ''gibi'' rollere girip yer yapmis, ya da biseyin ofkesini senden cikarmis. guvenilir degil sal gitsin.
1
4 Yorumla
Soran
4 ay
Exini unutamamış öğrendim karın ağrısını. Bi daha işim olma bacım. Deneyim oldu diyip geçicem önüme bakıcam
Ayrıl be siz niye bu pzvglere bu kadar takıntılısınız. Sktr gr pzvg de geç
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
4 ay
O kahvaltı sofrası belki onun erişemediği birşeydir. Bu konuşmaların öncesinde de hep aldığını sattığını yiyip içtiğini paylaştıysan o da imkanları sıkıntılı biriyse senin bu paylaşımların batmıştır haliyle
0
5 Yorumla
Soran
4 ay
Dün açıkladı sebebini. İşte sorun çıkmış yine aracıyla alakalı. Aracı mahvetti onu resmen sorunlardan dolayı. Ben sorunla uğraşıyorum sen bi anda resim atmışsın sana cevap veremezdim o an sinirlendim dedi
Ertesi gün engeli açtı. Yazdı bana gittim yanına çok güzel vakit geçirdik. Sonra eve geldikten sonra mesajlarda ben “Of ama yeter bu belirsizlikten beraber miyiz değil miyiz karar ver bende önüme bakayım” dedim mal gibi. Neyse bugün de buluştuk güzel vakit geçirdik allahtan
Abi nasıl bünyeniz kaldırıyor böyle m@L tipleri anlamıyorum
0
2 Yorumla
Soran
4 ay
İki hafta önce ayrıldım peşimden koştu. 4 gün sonra barışalım dşye tutturdu. Git diyince de gidemiyor geri geliyor. Ama istemiyorum artık soğudum. İnstadan da engellemiş beni
Bence hak ettiğiniz için böyle mal erkeklere denk geliyorsunuz.
0
6 Yorumla
Soran
4 ay
Daha önce benzerini yaptı ama o zaman sadece iyi değilim falan dedi saygısızlık olmadı bende bitirdim. 2 hafta önceydi. Sonra peşimden koştu tekrar barışmak istedi. Şimdi de bu olay oldu. Anlayamıyorum
Soran
4 ay
şu an beni wp den ve instadan engelledi. Ama tiktoktan engellememiş. Bende ordan bişi yazıp engelliyim bunu ne desem
Baktım şimdi tiktoktan da engellemiş. Başka hesaptan baktım sorun exi. Bekir uğur editi varya ben bende katilime aşıktım şarkısıyla hani onu paylaşmış instagramdan
Soran
4 ay
Çok kötüyüm
Soran
4 ay
Akşam arayıp her zaman buluştuğumuz parka çağırsam mı
ne yapacağını kimse söyleyemez, pişman olursun sonra yanlış seçim yaparsan. ama illa ki soruyorsan, trip peşinde koşturmayı boş ver, konuş. ciddiyim, konuş bir daha bu tekrarlarsa konuşmak istemiyorum ilişkimiz biter de. olmadı ultimatom ver. sınırı ciddi çekmelisin ki bir daha güç bulamasın, eğer ki trip atıyor peşinde koşturuyorsan ona güç vermiş olursun.
hayır hayır, yanlış olur, geri yazana kadar hayatında öyle biri yok senin. tekrar yazarsa kesin bir dille bir daha tekrarlanmaması gerektiğini duygulardan yoksun kesin bir şekilde söyle. kararını ona göre versin.
Daha önce benzerini yaptı ama o zaman sadece iyi değilim falan dedi saygısızlık olmadı bende bitirdim. 2 hafta önceydi. Sonra peşimden koştu tekrar barışmak istedi. Bende kabul ettim barışmayı ama bi daha olmaması şartıyla. Bana hak ettiğim değeri saygıyı vermezsen kapı orada çek git biter hiç düşünmem bile çeker giderim dedim. Tamam dedi kabul etti
Anlaşılan canı başka bir şeye şıkılmışseninde üzmemem için konuşmuyor yalnız kalmaya ihtiyacı var ya da başka biri var bir anda senden soğdu kes net cevap için ona sor bizlere değil
Hiçbir şey yapma sessiz sedasız uzaklaş yazsa bile cevap verme bildirimden oku geç görüldü bile atma nasıl olsa onun umrunda değilsin sende onsuz hayatını yaşa ondan sonra o hiç beklemediği bir anda her yerde engele
Her yerden engellemiş beni kendini bi şey sanıyor. Ama it gibi geri dönücek biliyorum daha önce de yaptı benzerini. Daha işim olmaz. Bu da deneyim oldu diyip önüme bakıcam yürüsün allahından bulsun çok üzgünüm bacım
Kız varya vasattı bi de cebinde para yok bana bir çöp bile almadı ben sonsuz ilgi sevgi verdim bi tarafı kalktı tip desen yok jsjdshah ben öğretmen kariyerli güzel kızım
O sonsuz ilgi ve sevgi vericek mükkemmel bi kadını kaybetti. Bense vasat bi adamdan kurtuldum. Arada fark var. İlişki bitti ama kârlı olan benim girrlll😉😏
İt gibi döner eminim zerre umrumda değil. Bu da kötü bi deneyimdi dersimi aldım önüme bakıcam artık. Allah da bunun gibisini bildiği gibi yapsın hak ettiğini yaşasın
Daha önce benzerini yaptı ama o zaman sadece iyi değilim falan dedi saygısızlık olmadı bende bitirdim. 2 hafta önceydi. Sonra peşimden koştu tekrar barışmak istedi. Şimdi de bu olay oldu
İki hafta önce ayrıldık ben engelledim git dedim. Peşimden koştu şimdi de bu olay. Geri it gibi geri dönücek eminim. Ama yürüsün gitsin bu saatten sonra. Bence kesin exi falan yazdı buna delirdi bu da. Exi geçmişte bunu aldatıp başkasını bulup evlenmiş yediremiyor sanırım
Tamam benden kaynaklı sorunlarda var kabul ediyorum ama bunu da hak etmedim ya. Peşimden koşup yine her şeyi mahvediyor. 1 kere şans verdim ama şansı kaybetti bu yaptığıyla. Geri yazarsa bitsin daha istemiyorum dicem haklısın
İnşallah bakalım çok üzgünüm. Durup dururken hak etmediğim halde neden böyle yapar. Yapacaksa beni neden geri istedi anlam veremiyorum. Çok soğuttu kendinden
Daha önce benzerini yaptı ama o zaman sadece iyi değilim falan dedi saygısızlık olmadı bende bitirdim. 2 hafta önceydi. Sonra peşimden koştu tekrar barışmak istedi. Şimdi de bu olay oldu. Anlayamıyorum