Aşk İlişkileri Ben seni nerden aradım nerden duydum o sesini dediğiniz var mı? Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor gününüz aydın olsun bari Güncellemeler+1 yıl Bir varmış, Bir yokmuş masal da burada bitmiş:) Ben seni nerden aradım nerden duydum o sesini dediğiniz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Hayır yok öyle birisi. 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hiç öyle dertlerim yok son 6-7 aydır. :D Çok rahatım. 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl MasAllah sana nazar değmesin Yorumla Seinjerlin +1 yıl Hepimize değmesin elbette. Amin. Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Degene değmiş 😏 aminnnnn Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Seni nerden aradım dediğim biri yok. Sadece eski bir arkadaşıma mesaj atmıştım ve attığıma atacağıma pişman etmişti beni. 1 0 Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yok ya ama bazılarının sesi karizmanın öz evladı resmen. Sesi güzel insanlar, konuşmasın en iyisi jhbkv 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Hayır olmadı. 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Dwpresif baslamıssiniz güne 1 5 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hii öyle oldu azıcık Yorumla Ksproff +1 yıl Havalardandır birazda Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hihi ondan havalar mahvetti bizi Yorumla Ksproff +1 yıl Bi havalar bi şarkılar. Ah bu şarkıların gözü kör olsun Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Olsun havaların da şarkılarında hainlerinde Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Günaydın dicem sadece 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Günaydın de sadece Yorumla uusluu +1 yıl Tamam 😎 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sesten etkilenen bebeleri pistten alalım 😅 1 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Güzel ders aldım artık yemezler 1 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Artık yok 1 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Senin de mi yok vay be🙁 Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Yok biri bar ama nereden duydum sesini demiyorum 😂😅 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Psikolojim bozuldu 🥴 Yorumla Sabrinamabrina +1 yıl Hahzhsjhshw Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Günaydın hayır yok 1 8 Yorumla CaptainVenture +1 yıl Üzmüşler seni Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Nerden bildin Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl :) Yorumla CaptainVenture +1 yıl Öğretmenimsin normaldir bilmem Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl bizimde nasibimizde varmış üzülmek Yorumla CaptainVenture +1 yıl Böyle şeylerde cok konuşmaya gerek yoktur hayırlısı deyip kendimize dönmek en güzelidir sana o siiri boşuna yollamadim ben attığım siiri birdaha oku Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Bi daha okuyayım o vakit Yorumla CaptainVenture +1 yıl Oku ve ne anladığını söylersin Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayır hiç yok😅 1 2 Yorumla Bilmiyom_ya +1 yıl Şarkı güzelmiş he Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Çok🤧 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yukturr kafamız naassın rahat ama 😅 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yok sanırım 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır yok öyle birisi.
Hiç öyle dertlerim yok son 6-7 aydır. :D Çok rahatım.
MasAllah sana nazar değmesin
Hepimize değmesin elbette. Amin.
Degene değmiş 😏 aminnnnn
Seni nerden aradım dediğim biri yok. Sadece eski bir arkadaşıma mesaj atmıştım ve attığıma atacağıma pişman etmişti beni.
Yok ya ama bazılarının sesi karizmanın öz evladı resmen. Sesi güzel insanlar, konuşmasın en iyisi jhbkv
İllaki olmuştur
Hayır olmadı.
Dwpresif baslamıssiniz güne
Hii öyle oldu azıcık
Havalardandır birazda
Hihi ondan havalar mahvetti bizi
Bi havalar bi şarkılar. Ah bu şarkıların gözü kör olsun
Olsun havaların da şarkılarında hainlerinde
Günaydın dicem sadece
Günaydın de sadece
Tamam 😎
Sesten etkilenen bebeleri pistten alalım 😅
Doğru olup gelmelidir
Güzel ders aldım artık yemezler
Artık yok
Senin de mi yok vay be🙁
Yok biri bar ama nereden duydum sesini demiyorum 😂😅
Psikolojim bozuldu 🥴
Hahzhsjhshw
Günaydın hayır yok
Üzmüşler seni
Nerden bildin
:)
Öğretmenimsin normaldir bilmem
bizimde nasibimizde varmış üzülmek
Böyle şeylerde cok konuşmaya gerek yoktur hayırlısı deyip kendimize dönmek en güzelidir sana o siiri boşuna yollamadim ben attığım siiri birdaha oku
Bi daha okuyayım o vakit
Oku ve ne anladığını söylersin
Hayır hiç yok😅
Şarkı güzelmiş he
Çok🤧
Yukturr kafamız naassın rahat ama 😅
Yok :)
Yok.
Yohtur
Yok sanırım 😂
Evet var