O evli. İlk gördüğüm andan beri hoşlanıyorum. Eski iş arkadaşım. Sürekli mesajlaşıyorduk. Eşin rahatsız olmasın dedim, biliyor kızmıyor, arkadaşız nasılsa diyordu. Sonra ben buna seni seviyorum itiraf etmem gereken şeyler var dedim. Arkadaşlar birbirini sever normal, itiraflarını duymak istemiyorum dedi. Sonra çok güzelsin ama evli olduğum sürece olmaz dedi. Aramız açıldı. Geri barıştık, sınırı geçmezsen sorun olmaz dedi. Eşimle aram açıldı dedi. Buluşalım dertleşelim dedim gelmedi. Sonra eşi ile foto attı. Kaç kere birbirimize seni seviyorum dedik. Buluşmak istedim, tamam dedi ama asla buluşmadı. Ben de instagramdan sildim. Üzüldüm diye minik hediye alıp gelmiş iş yerine. Sonra buluşalım diye sözleştik. Mesajın sonuna öpücük attım diye bana bir sürü saydırdı, fırçaya doymazsın sen dedi. Bir kaç gün sonra barıştık sanarken ben bana ben evliyim, bekar olsam bile biz senle olmazdık, farklıyız dedi. İletişimde kalmak istemiyorum dedi. Ne yapmaya çalışıyor?
SÖZLERİM AYAKLARIMA DOLANIYOR!
Pişman mı sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dışarıda bekar erkek doluyken ne demeye evli bir erkeği ayartmak için uğraşıyorsunuz ki?
Uğraşmıyorum, onun da beni istediğini biliyorum. Evli olması benim açımdan sorun değil; ama evlenecek değiliz
Karaktersiz bir şekilde yaşayacağınız metres hayatınızda size mutluluklar diliyorum o zaman.
Kimseden maddi bir şey beklemiyorum, kabul etmiyorum, ne Metresi?
Evli bir erkeğin koynunda para almadan yatınca metres olmadığını mı sanıyorsun?
Adam dindar yatmıyor filan merak etmr
Sen buluşmak istesende yazdığında duz yazacaksın eşi anlamayacak yanındayken sevgini gostermelisin
Eşi görecek diye mi tedirgin sizce
evet evdedir opucuk çiçek bocek yakınlık verdiğin için bence duz konuş buluşunca herşeyi yapabilirsin yanındayken 😉
Alakası yok, bana geçen gün dedi ki. Ben sınır çizdikçe sen benim sınırlarımı geçiyorsun ve benim günlerce iç huzurum bozuluyor. Sabah namazında sana da dua ettim, Allah senin de yoluna Işık olacak doğru yola sokacak insanlar nasip etsin, özünde iyi insansın biliyorum ama sen benim sınırlarımı geçtikçe ben kendimi kötü biri gibi hissediyorum. Her şey kıymetsizleşiyor o zaman dedi. Ben evliyim ama bekar olsam bile biz seninle çok farklıyız, iletişimde bile olmak istemiyorum dedi
Soyledikleri adama koz olarak kullanıyorsun şantaj yapıyorsun
Evli olduğu için başından atmaya çalışıyor doğal olarak
Öncesinde evli olduğum sürece olamayız demişti ama şu an bekar olsam bile olmayız diyor. Ne değişti sizce?
Her türlü istemiyor.. Erkeklere çok güvenilmez bilmiyor musun? Bugün istemez yarın ister.. Bakarsın hiç istemezkn ister sonra geri gider.. Umut bağlama zaten evli evli.. Her ayrıntıya kafayı takma derim.. Üzülürsün
Mesajına görüldü attım. Bana da görüldü atmaya iyi alıştın, neyse canın sağolsun demiş kalp atmış. Ona da görüldü attım
İşine gelince kalp atmayı biliyor ama gördün mü.. Erkek milleti işte... Sevmemeye çalış acı çekersin
Beyaz kalp ama güya arkadaşlık için atıyor onu
İstemem yan cebime koy işte.. Uzak dur evli adam
Ağzına tükürdüğüm, hem iletişimde bile kalmak istemiyorum diyor. Bir de sürekli Telegramda aktif: bunların nasıl ilişkisi var ben anlamadım. Eşi bir şey demiyor sanırım
Erkek milleti diyorum işte.. Eşi her zamanmı yanında oluyor sence? Takıntılı olursun yapma böyle.. Sağlığını düşün
Gece yarısına kadar sürekli aktif sürekli , benle iletişimi kesmeden önce bu kadar girmiyordu telegrema. Benim aktif olup olmadığıma bakmak için sürekli online olabilir mi
Hayır tabiki olamaz.. Hepimiz gibi oda takılıyor telefonunda bu kadar takılma.. Erkek milleti her şeyi yapar işte..
İlerde kocanda böyle iş yerinde kadınlarla konuşur
Şu an bunu düşünecek durumda mıyım sizce
Adamda ne var hoşuna giden evli olması felan mı hoşuna gidiyor yoksa yakışıklı mı zengin mi?
İlk görüş diyorum , havalı geldi, iyi bir insan olduğunu öğrendim , yakışıklı da. İlk zengin olduğunu bilmiyordum, onu çok zaman geçtikten sonra başkalarından öğrendim
Karısından güzel misin? Ama belki boşluğuna gelmiştir adamın aldatmaz eşini bence
Evet karısından fizik olarak da yüz olarak da güzelim. Yaşımda küçük ondan.
Bana demiş ki, sabah ezanı okunuyor duydun mu bilmiyorum. Sana da dua ettim Allah yoluna ışık olacak, seni doğru yola çağıracak insanlar çıkarsın karşına diye. Özünde iyi bir insan olduğunu biliyorum. Ama ben sana sınırlarımı geçme dedikçe geçiyorsun ve bu beni kötü biriymişim gibi hissettiriyor. her şey kıymetsizleşiyor. Sonuçta ben evliyim ama bekar olsam da olmazdı, biz seninle çok çok farklıyız. Umarım seni olduğun halinle çok kıymet verip çok zaman ayırabilecek insanlar çıksın karşına arkadaşım demiş. Bana son mesajı bu
Eşini daha cok seviyor. Açık ve net söylemiş bekar olsam senle işim olmaz demiş
Bana umut vermemiş mi sizce? Önceden evli olduğum sürece olmaz demişti , şimdi bekar olsam da olmayız çok farklıyız senle demiş. Seninle iletişimde kalmak bile günlerce iç huzurumu bozuyor demiş
Hayat ondan ibaret olamaz yapma Allah askına. kadınsın birde binlercesi önüne serilir. Mutlu olmak varken acı ekmeyi tercih etmek neden. Şu anda bile bunu konusuyır olman kendine saygısızlık.
Sen sınırlarımı geçtikçe günlerce iç huzurum bozuluyor ne demek? O da beni istiyor ondan kaçıyor huzuru. Sabah namazında sana da dua ettim, Allah seni de doğru yola ulaştıracak , yanlışa sürüklemeyecek insanlarla karşılaştırsın ne demek
Sen tamamen kendi kendine gelin güvey oluyorsun. Bunu yapmaman için hidayete etmen için sana da dua ediyorum demek. Daha acık bir dille de soylenemez
Neden günlerce benle mesajlaştı, yazın neden o zaman evli olduğum sürece olmaz dedi, sonra eşimle aram açıldı dedi. Umut vermek değil mi bu?
Değil.. Adam istese onunla yatarmıydın? Muhtemelen evet peki istedi mi bence hayır istemedi. Sende gönlü olsa su anda senle ilgilenirmiydi evet. Bunların hiç biri yokken kibarca seni reddetmiş. Bu neyin ısrarı ki
Mesajına cevap yazmadım, rahatsız etmiyorum , sapık değilim. Konu şu. Ben durumu kabullenip onu instagramdan çıkardım. Ne oldu dedi? Olması gereken dedim. Sonra neden hediyeyle süpriz yapıp iş yerime geldi? Nolur bana küsme üzülme diyip durdu?
dünyada bir tek omu var. Bu sitede bir cok insan rahatsız ya. Geldiği zaman suratına tükür gönder bu cok zor değil. İlerde bana dua edersin
Bir daha gelmez işte. En son iletişimde bile olmak istemiyorum dedi. Bitti tamamen. Bir anda ne oldu ben anlamadım. Görmeye geldiği gün mü beğenmedi beni acaba? 2 yıldır görmüyordu. Şimdi de namuslu evli insan ayağına mı yatıyor? O kadar namuslu olsa benle 4 sene mesajlaşır mu
Muhtemelen begenmedi. Dediğin gibi 4 sene uzun bir zaman.
2 sene sonra gördü. Tipimi beğenmedi o zaman, ama ertesi günü seninle küs olunca çok moralim bozuluyor, lütfen artık aramızın açılacağı bir şey yapma dedi bana. Sonra bir tane öpücük attım diye kıyameti kopardı
Cok fazla takıyorsun. Ondan Baska kimse yokmu seni sevebilecek
Bana demiş ki, sabah ezanı okunuyor duydun mu bilmiyorum. Sana da dua ettim Allah yoluna ışık olacak, seni doğru yola çağıracak insanlar çıkarsın karşına diye. Özünde iyi bir insan olduğunu biliyorum. Ama ben sana sınırlarımı geçme dedikçe geçiyorsun ve bu beni kötü biriymişim gibi hissettiriyor. her şey kıymetsizleşiyor. Sonuçta ben evliyim ama bekar olsam da olmazdı, biz seninle çok çok farklıyız. Umarım seni olduğun halinle çok kıymet verip çok zaman ayırabilecek insanlar çıksın karşına arkadaşım demiş. Bana son mesajı bu
Umudunu kes sende artık. Ondan sana hayır gelmez üzülen sen oluyorsun bak yazık sana da
Cevap yazmadım diye bana da görüldü atmaya iyi alıştın, canın sağolsun yazmış tekrar , ona da görüldü attım
Sen içkili misin
Değilim içmeden sarhoşum
Kaç yasındasın sen
35 ilgisi ne
Cocuk gibi geldin Bi an
Ne alaka
Öyle hissettim ne bileyim. Cok fazla takmışsın bu konuyu
Hiç aşık olmadın sanırım
İliklerime hücrelerime kadar. Ölürüm diyordum ama yasıyorum
Bende de durum aynı işte,
Geçicek diyorum bende sana takma hayatını yasa
Bence saçmalıyo yaa, seni üzmekten başka bişe yapmıyo
Bana diyor ki benle iletişimde olmak bile günlerce iç huzurunu bozuyormuş sınırını geçtiğim için. O da beni istiyor ondan bozuluyor iç huzuru , haksız mıyım
Sınırı nedir?
Arkadaşız diyor
Öpücük attım diye kızdı, ondan önce de bornozlu foto attım diye kazmıştı
Manyakmı bu yaaa daha be istiyor
Yapamazmış eşini yok sayamazmış, seni kendimi yok sayarım, onu yok sayamam dedi
İlişkiye gitdiniz mi
Sen laftan anlamıyor musun? Adam kafede buluşmaya bile gelmedi
Özür olsun, bekar olsam bile beraber olamayız demesi garip, bence sen değerli birisisin ve o aynı değeri sana göstermiyo gösterseydi sana teslim olurdu
Bekar olsam bile olmayız demek tamamen tüm ümidini benden kes demek değil mi
Evet aynen öyle
Peki ona zarar vermek istermisin?
Nasıl bir zarar
Yani senle olmak on zarar veriyormuş, uzak dur derim zarar vermek istemiyosan
Vermek istiyorsam mesaj mı atayım? Israr mı edeyim
Zarar vermek çok kolay, vermemek zor, ayrılmasını istermisin peki
Evet ne yapayım
Baştan çıkart erkek öyle bi an olurki karşı koyamaz teslim olur
Çıkmıyor işte
Çıkar bunun için gece vakitleri önemli ve anı yakalamak gwrek dayanamaz
Nıye zorla evlı adamın dıbındesın
Aslında önce zorla değildi , son söyledikleri öyle gibi oldu
Sıkıntılı mısın kızım? Uzak dur adamdan
Adama musallat olmuşum gibi mi gözüküyor dışardan? Kaç senedir ben kendi kendime mi mesajlaştım
Her ne isen uzak dur ne tur bi cinssin cozemedim adam istese seni karisi yapardi
Tanıştığımız da evliydi zaten , ben sonra farkettim baya bakıştık. Karşılaştığımız gün. O yüzden anlamadım ben evli olduğunu.
Adam seni basit biri olarak goruyor, vakit geciriyor yalnizca. Zaten bu kafada biriyle kimse ciddi dusunmez
Bir kere bile buluşmadı benle ne vakit geçirmesi!
Vakit gecirmek yalnizca bulusmak mi? Bulusmaya degmeyecek kadar zavallisin.. senin adina uzgunum.
Karısına aşık olmadığını biliyorum, ban akraba görücü usulü evlilik olduğunu daha önce anlatmıştı. Beni kötü biri mi görüyor sence? Hakaret etmeden konuşursan seni ciddiye alabilirim. Hakaret edersen bir işe yaramayacak emin ol
Kisa ve net ozet geceyim.. Adam oynasmaya meyilli olacak kadar özgür ama aldatmaya cesaret edemeyecek kadar korkak. Sorunun cevabi bu.
Dedim zaten ben ona özgüvensizsin dedim, bana rol yapıyorsun duyguların konusunda dedim. ben Özgüvensiz değilim özsaygılıyım dedi
Tek sorun bende değil demi, o da normal değil , tamamen kendimi suçlamak onu aklamak bana iyi hissettirmeyecek, 4 sene ben kendi kendime mesajlaşmadım
Edebiyati kessin.. adamin da yaptigi istemem yan cebime koy. Senin ondan hoslandigini biliyor, akli kaysada vicdanina yediremiyor. Yani konusmak onun icin olagan olsa da iliski yasamak anormal. Erkek akli, erkeklerin ilgi hosuna gider. Seninde ilgi gostermen ile egosunu tatmin ederek evliyim imasınıda söylemeden gecmiyor. Ciddiye alinacak bir adam degil emin ol istese isterdi.
Emin ol karisi devreye girse tek kalemde siler korkudan. Böyleler korkaktir. Gosterip elletmezler😂
Cevap yazmadım, bana da görüldü atmaya iyi alıştın canın sağolsun demiş, durum atıyor kendini göreyim diye. Resmen oynuyor benle , istemem yan cebime koy
Aslinda kotu biri olmadigini ama senin dogru yolda olmadigini biliyor, karsina duzgun biri ciksin seni duzeltsin diyor. O kisininde kendisi olamaycagini bir bahane ile dile getiriyor. Bu mesajda ozetle sana aciyan biri var. Seni istemedigini net ifade ediyor. Bence cok zorlama. Soylediklediklerini okusan yeterli cok anlam aramana gerek yok.
Ona kötülük yapmak istememe sebep olacak beni kıracak bir şey yok demi bu mesajda , sağlıklı düşünemiyorum artık
Adam seni istemiyor, istese yaninda olurdu. Esinden gizli mesajlasmazdi. Bunlari bil yeterli
Eline mesajları atsam
At
Eşine
Anladım at
Boşanırlarsa
Onu esi bilir normalde atma demem ama adama da ayar oldum
Ben istemiyorum ama sen benim peşimden koş yine de tavrı, kadın kalp krizi geçirdi ama önceden, ölürse üzüntüyle bu adam beni ömür boyu affetmez
Deme o halde. O adami da unut
Dengesiz
ya engelle heryerden konu kapansın
Olmazzzz
Durum atıyor , durumlara baktığımı görüyor , o engellemiyor
O nasıl bir şey miş yA
Bende çözemedim, anlayamadım. Mesajlaşmaya gelince saatlerce mesajlaşıyor, telde konuşuyoruz sevgili gibi. Şizofren değilim sonuçta ben. Ama ilişki imâsında bulunduğum ya da buluşmak istediğim zaman sorun çıkıyordu
Seni istiyor hayal edip arzuluyor ama yakalanmasından korkuyor olabilir
Bundan dolayı da beni hayatından mı çıkardı yani? Çünkü ben buna buluşalım dedikçe gelmeyince canım sıkıldı. İnstagramdan takipten çıktım. Görmeyim diye. Bana yazdı niye çıktın diye. Soğuk konuştum. Azıcık atıştık. 2 gün sonra elinde ufak bir hediye ile iş yerimin önüne geldi. Arabasında oturduk. Elini tutmama da izin verdi. Beni istemese yüz yüze olduğumuzda anlarım. Bana karşı dürüst doğal değilsin dedim. Sana bir şey söyleyemem dedi. Bastırmaya çalışıyorum, yok sayıyorum olmaz diyorum, aniden yeniden çıkıyor, artık söyleyebilir miyim dedim. Bence söyleme dedi. O gün çok mutlu oldum. Çıkışımı bekle yemeğe kahveye gidelim dedim. Kalamam işlerim var dedi. O gün ertesi gün çok güzel mesajlaştık sevgili gibi. Samimiyete güvenip bir öpücük emojisi attım diye bir sürü saydırdı bana
Çok üzerine gitme herşeyi teslim etme göster kaç herşeye hazır olduğunu bilmesin
Adam iletişimde bile kalmak istemediğini söyledi
Adam onun başına bela olmandan korkuyor olabilir evli sonuçta
Eşine söylersem diye mi? Takılmak istediğimi düşündü eğlendi, aşık olduğumu farkedip kaçmış olabilir mi
Tabi ki sen bir risksin ama ilgisinide çekiyorsun
Sizce benimle bir şekilde mesajına cevap yazmadığım için iletişime geçecek mi? Onun hamle yapmasını beklemeli miyim?
Bir de arkadaşımsın diyip duruyor, itirafımın ne itirafı olduğunu anladı mı sizce?
Seninle iletişime geçmesini sağla bunu o istesin ama sen nazlan çok kaçma fazla pas verme topa ipi bağla at tam vurucam çek ona müsade etme kontrol sende olsun
Bir erkek kolay kolay kendine açılan bir kadını geri çevirmez eğer çeviriyorsa ya onu tahrik etmiyorsundur ya onun bu iş için doğru zamanda değildir ki öyle olsa şimdiye kadar bir fırsat bulurdu sen onu baştan çıkarıcı olmanın yollarını bulmalısın ama çok üzerine gidipte kendini kolay lokma gösterme bu seni kıyametten düşürür ulaşılmaz olman seni daha çekici kılar
Ben buna görüldü attım diye, bana da iyice görüldü atmaya alıştın, canın sağolsun 🤍 yazmış. Sonra da ben buna da görüldü attım. Nasıl iletişime geçmek istemesini sağlıcam ki? Durum atıyor onu göreyim diye: ilk bir kaç gün baktım, şu an bakmıyorum da. Bir kaç kez daha attı. Şimdi durum da atmıyor: reelde karşılaşma ihtimalimiz de yok
Bu arkadaş temiz birisi sadece sana değil genel olarak kadınlara bakışı bu ve gerçekten naif birisi eğer hayatında kalmasını istiyorsan ona sadece bir arkadaş ve bir dost olarak yaklaş ve sınırlarını asla zorlama önceki konuştuklarımizi da unut 🙂
Kendine başkasını bulmalısın onu takıntı haline sokma kurtul ordan
İlişki iması, baştan çıkarma oyunlarında başarısız olacağın birisi mi diyorsun?
Eşi çok şanslı demi, daha önce de demiştim çok şanslı diye. O zaman niye benimle o kadar mesajlaştı aklım almıyor
Belki başarabilirsin herkes illa nefsine kapılır ama bu ona hainlik olur o kendi gelmek isterse ilk aklındaki sen olursun emin ol belki hayal bile ediyordur seni ama onu Kendi haline bırak
Zor birisi ve bu işleri normalleştirmemiş birisi diyorsun o zaman
Heycan yaşıyor haz alıyor ama fazlasının sonundan korkuyor tutabileceği kadar tutuyor kendini işte
Yapması gerekeni yapan nadir insanlardan biri en azından bu konuda
Bana o elini tuttuğum gün sen benim dindar bir insan olduğumun farkında mısın diye sordu. Sizce dindarlık yüzünden mi kendisini tutması. Yoksa karısını sevdiği için mi? Karısı kalp krizi geçirdi bir iki sene önce , sağlığı pek iyi değil diye biliyorum. O iyileşsin spor yapsın diye koşu bandı filan almış biri
Dindarlığı tabiki ne zaman nefesine uyar kapını çalar
Dayanamayacak nasılsa gelecek. O zaman ne yapmalıyım tekrar ürkütmemek için?
O geldiği zaman bunun yanlış olduğunu doğru olanın bu zamana kadar onun davranışının olduğunu söylemelisin 🙂
Bu daha çok mu işe yarar sence?
Çok mu istiyorsun onu
Evet
Başka evli erkekler bak kendine bence 🙂
Ben evli erkek merakında değilim ki , onu istiyorum, yasak olması , umut verip verip kaçması mı çekiyor sence beni
Evet bütün cevaplar sende 🙂
Kadın erkek eşitliğine inanır mısınız
İstisnalar vardır kadının üstün olduğu erkeğin de üstün olduğu haller vardır
Hayır bizim bu olayı soruyorum. Evli olan kadın olsa, dışardaki umut bekleyen bir adam olsa nasıl yorumlardın onu merak ettm
Himm alt üst olsa diyosun bir adama böyle bir şeyi asla yakıştıramazdım
Evli kadına aşık olan adama mı?
Evli erkeğe aşık olan kadınla ne farkı var ki?
Aşık olmasına bişey demem kadında erkekte aşık olabilir sadece tutumları fark eder
Başkasının karısına bakmak adamlığa sığmaz gibi mi?
Bir de toplumsal olarak erkeklerin ikinci eşi alabilme muhabbeti var, o yüzden dışardan kadının aşık olması daha normal geliyor, dışardan erkeğin aşık olmasına göre bence
Evet tam olarak öyle
İmtihan bu ya balığın gönlü çöle vurulur Muş 🙂
Güzel sözmüş, ilk kez duydum
Korkunc
Adam mı
Yapma sen
Ne yapmayım?
Sizce o ne yapmaya çalışıyor? Bana en son benimle iletişimde kalınca kendini kötü biri gibi hissediyormuş öyle dedi. Sınır çiziyorum her seferinde ihlal ediyorsun dedi
İç huzurumu bozuyorsun dedi, beni o da istediği için bozuluyor değil mi iç huzuru
Kafayı yemiş gibi
Kim
Arkadaş
Ulaşamamak sana acı veriyor
Mesajına görüldü attım, bana demiş ki iyice görüldü atmaya da alıştın, neyse canın sağolsun yazıp bir de kalp atmış
Hayır
Yaşın kaç senin?
35
O kaç yaşında
35 ya da 36
Sen bekar mısın dul mu?
Ya da evli mısın?
Dul
Ya burdan çok uzuyor. Dmden yaz daha pratik şekilde konuşalım
Kalsın
Peki sen bilirsin. Zorla yardımcı olamam
Amacın boşanıp senle olması mı?
Boşansa da olurdu boşanmasa da , yazın bir kere bana senin yüzünden eşimin yüzüne bakamıyorum , sınırımı geçme dedi. O sevdiğimi ilk itiraf ettiğim gündü
Böyle telefon üzerinden devam etmek yeterli mı senin için?
Hayır işte o yüzden ısrarla davet ediyorum ama gelmiyor , gelse eşinin ruhu duymaz, kendi gelmiyor
Yavrum erkek ısrarı sevmez. Kurnaz olacan. Çocuğun var mı?
Burası yoruyor gerçekten. Gizliye alıyorum. Soruyu silmezsen ilerde devam edelim
Çocuğun var mı senin?