Ciddi mi değil?

14 aylık bi ilişkim var. Yaşanmışlıklarımız anılarımız çok fazla. Sevgisinden şüphem yok. 2 kere ayrıldık ikisinde de kendi kapıma geldi ağlayarak. Ben evlenmek istediğimi söyledim cevabı ‘ben şu anda bunu istemiyorum çünkü sürdüremeyiz iş boşanmaya gider sana çok bağlıyım çok seviyorum ama kendi içimde ki sıkıntılarımı çözmeden böyle bir sorumluluk almak istemem senden ayrılıp gidip 2 ayda tanıştığım biriyle evleneyim derdinde değilim zaten buna hazır olsam sevdiğim kız sensin bu senle olur’ dedi. Ailesi beni ismen biliyor gizli tutmuyor çevresiyle de tanıştırıyor ama ailesiyle tanıştırmıyor bunu sorduğumda da ‘aileyle tanışınca ister istemez iş resmiyete gidiyor bırak bunu ben istediğim zaman yapayım o zaman oturup konuşalım bi daha’ dedi. Birbirimizin hayatından tamamen çıkmak daha kötü dedi.
bizim ilişkinin başında da ne yaşadığımı bilerek ilerlemek istiyorum seni seviyorum demenin bile Zamanı var diyordu kıskanmaları çok değildi şimdi ne yaşadığımı biliyorum seni çok seviyor ve bağlıyım diyor kıskanıyor sahipleniyor. Mesela ehliyetim yok sana araba kullanmayı öğretcem diyor. Bir yerden geç saatte dönsem hemen o alıyor haber veriyor ne yaptığını merak ediyor falan. Yaşlar 32-29. İşlerimiz de maddi geliri iyi olan işler. Çok sosyal birisi değil zaten kendi halinde kız çevresi falan da yok öyle bunaltmaz biraz kıyafete karışır ilgisiz değil. Tatillere gideriz aktiviteler yaparız bol kahkaha bol eğlence vs. genel olarak ilişkimiz böyle neden düşünmüyor sizce ciddi değil mi 😞

Ciddi mi değil?