Sevgilim yakın değil samimi gelmiyor ya boyle arkadastan bozma aptalca bisey gibi, sevgisini hissettiremiyo mu acaba ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Samimiyet önemli, konuşarak halledebilirsin belki açıkça söyle
Ciddiye alir mi bilmiyorum bile ya da ben onu Cook gözümde buyutuyorum bilmiyorum
Ciddiye almazsa sende onu almazsın olur biter
Ama benim bi kadin olarak kaybedecek seyim ondan daha fazla bu yüzden de sürekli tetikte olmak yoruyo yok yakinlasmayim yok uzak duruyum falan duzgun davranmasini isterdim kac ay geçti surda basit basit romantizm kanamalarindan baska bisey görmedim sevmiyormusun deyince de ne alaka o zaman niye burdayim oluyo illa kullaniyon diye yuzune mi vuralim
Anladım durumu 😐sevildiğinden emin değilsen kullandığıni düşünüyorsan sevsen bile bi şekilde uzaklaş alışırsın iyice daha çok zor olur..
Ya asiri saf gibi davranan zekilerden dusunemez bilmez etmez saniyorsun ama o ne anasinin gozu oo
O şekilde olunca da somut bisey yok elde kavga etmek icin neden bile bulunmaz o derece
Eğer yeni yeni sevgiliyseniz senin yanında yanlış davranmamak için çekingen davranıyor olabilir. Kendini geri çekiyordur çünkü samimi olduğunda senin ondan soğuyup uzaklsşacağından korkuyor olabilir.
7 ay oldu ayrica o gayet rahat her istedigini yapiyo ben yapamıyorum çünkü seni seviyorumlardan falan uzak kendine bazen yakin bazen cook uzak hissettiriyo
Ver yolu gitsin canım
Cokta seviyorum ama ya
O zmn konus arkadasim gibi davranma si.. Bak seni de☺️
Hashha tamam aynen bu şekilde iletirim sonra ölürüm galiba
Cok buyutme gozunde ark🤣🤣🤣
ayrıl kız napcan böyle sevgiliyi
Seviyorumda bak ben cok seviyorum gosteryorum ilgimi o benim gibi degil ama baya uzak duruyo ve cok seni seviyorum derse simaricagima inaniyo
odunu seviyon demek ki
Kafandaki sevgili profili nedir allasen sjdhhs
Samimi olsun? Hiçbirimiz İngiltere kraliyet ailesi değiliz ama yaninda kendim gibi olamiyorum herseyinde bi onay bekliyorum yordu
Resmi mi takılıyor yani
Benimle resmi bazen cok yakin bazen cok uzak cidden anlam veremedim anlayamıyorum ve kendimi canım gibi hissediyorum
O zaman neden böyle biriyle birliktesin diye sorarlar
Çünkü baslarda böyle değildi benim hatam olan kisim cok yuz verdm ne derse yaptım hediyelr aldim simarttim karsiligini almadigim hâlde ve bu duruma geldi duzeltemek icin uğraşıyorum şimdide iste
Ve düzeltmeye çalışarak tekrar hata yapıyorsun, yol ver gitsin
Sana sevgisini hissettirmiyorsa sıkıntı
Hissetmiyorum hıcbisey platonik gibiyim
7/24 suphede yaşamaktan da bunaldim sürekli bi düşünce halindeyim acaba ne acaba napmaya calsiiyo diye
Kötü 🤷🏻♂️ insan yanlış kişiyi sever heralde hep saşmaz
Valla ya yarin arayip konusucam artık bekliyorum duzelmiyo ne olacaksa olsun bana zaten bi yarari mi varda
-Dedi ve günaydın aşkım yazdi-
Yani.. düzgün kişiler hiç değer görmüyor zaten ak dünyasınds
Sevgilin değil o zaman senin o
Ne alaka
Bende onu diyorum arkadas gibiyiz resmen yine bulusunca yakiniz ama haber vermesi gunaydin mesajları disinda sevgilim değilmiş gibi
Arkadaşın kendin cevabını vermisşn sorunda
Ya sevgilim desen oyle davranmiyo arkadasim desen arkadasim kadar uzak da olmuyo anlamıyorum olayi
Bişeyler eksik sizde
Ama nee mesela sevgi mi
Kaybetme korkusunu yaşat
Nasıl? Ben bi soğuk yapsam o daha soğuk oluyor
Ara verelim düşünmek istiyorum de
Benden once yola cikardi herhalde onuda geçtim zaten 15 20 gunde bi buluşuyoruz resmen kimin umrunda ki
O zaman ayrıl
Cidden mi ya :( o kadar mi kötü duzeltilmezmi
Belkide dogru kısı degıldır
Ayrıl
Ben seviyorum ama ya, bi taktik bise yok mu bunu duzeltecek :(
Ayrıl
Neden duzeltmenin bi yolu yok mu
Karakteri bu demekki kabul ediyorsan devam et
İşte bu değil, basta böyle değildi onu rahatlastiran ben oldun
M simdide istemiyorum boyle olmasini cok anlamsiz
Anladım
uzak dur
Nedeen
samimi degil diyorsun seninle ilgilenmiyor iste
İlgilenmiyor evet bazen cok yakin bazen cok Uzak diyorum ya ortasi yok arayim konusuyum bos zamanimi sevgilimle geciriyim ister erkek dedigin normalde
evet bencede ara konus
Ayril