Teklifimi raddetmek beni reddetmek demek bu nasıl bir çelişki yahu çok önemli bir iş yoksa sağlık vb sorunlar yoksa reddetmemesi lazım yani kırılır kızarım ertelenmiş sayarım kendimi.
İnsanların işi olabilir, hasta olabilir, o gün buluşmak için iyi hissetmiyor olabilir. Zaten kadın "hayır gelemem" dedikten sonra açıklama yapmış uzunca adamın anlattığına göre. Kadın, insanların negatif olduğundan ve hep negatife yoğunlaştıklarından bahsetmek istemiş bence gayet mantıklı konuşmuş.
Ben bir kadın olarak yapsam kendimi haklı görürüm ama bir erkek bana yaparsa hiç hoş karşılamam çünkü ben kolay kolay buluşma ayarlayabilen biri değilim maalesef ama her halükarda sebep önemli iki taraf içinde 🙂
Neden hayır dediğini öğrenirim. Genellikle güvenmediği rahat konuştuğum için hayır diyorlar.. ama tekrar biraz üstüne gidince kabul ediyorlar.. bahane yok yani
O kim ki beni reddediyor? Teklifte Bulunucağımı da sanmıyorum zaten. Ama saçma.. ucu açık bırakılmaz öyle bişey. Müsait değilse ve bir tarih ayarlamadıysa bitmiştir gelmesi çaresizlikten :D
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Buluşma teklifinizi reddedip, daha sonra "Ben teklifini reddettim seni reddetmedim" dese bu durumu nasıl karşılardınız?