EVET..
HAYIR..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hayatımda 3 kişiyle birlikte oldum 1 teklif ettim 1 teklif edildi 1 de ne o ne ben teklif ettim. Ama defalarca red ettim kimseyi de kırmadım
Edildim ama edilmenin verdiği şok etkisi en fazla 1 hafta kadar sürüyor sonrasında da yoluma bakatım...
Öyle bir reddedildim ki benim kadar kötü bir şekilde reddedilen başka biri daha yoktur
2 sene boyunca 367 sayfa günlük, 26 tane mektup yazmıştım onun için. En sonunda cesaretimi toplayıp bu yazdıklarımı ona verdim ve onu 2 senedir sevdiğimi söyledim. Ama o yaptığım her şeyi gözlerimin önünce yırtıp çöpe attı. Buna rağmen pes etmedim. Her fırsatta sevdiğimi söyledim. Ama ben ne kadar olumlu davrandıysam o bana hakaretler savurdu. Gurursuz, alçak, terbiyesiz, canım vs. Birde insanın en sevdiği bunları söyleyince daha da acı veriyor. Durumlar böyle. Var mı benden daha kötü reddedilen merak ediyorum valla😊
Orada "canım" değil başka birşey yazıyordu ama KS sağolsun 😊
Senin yaptığını bir erkek kıza yapabilir ancak. Sen bir erkeği bu şekilde etkileyebileceğini sanmakla hata yapmışsın. bir kız benim için şiir kitabı yazsa bu hoşuma gitmez. Senden hoşlanıyorum demesi yeterlidir. Öbür türlü kendi değerini o çöpe atılan kağıtlar gibi düşürürsün. Yapışarımız farklı bir kere. Çok yanlış yaklaşmışsın 😀
@mardia Bir kere benim amacım onunla sevgili olmak değildi. Beni reddetmiş olabilir ama normal bir reddetme beni bu kadar yıpratmazdı. Sen söyle bakalım senin icin bunca şeyi yapan birine yaptıkları hoşuna gitmese bile bu denli kaba ve kırıcı davranabilir misin? Ortada bir emek var. Yaptıklarımı kabul etmeyebilirdi, cevap vermeyebilirdi. Ama yırtıp çöpe atmasını gerektirecek bir şey yaptığımı sanmıyorum.
Cevap
19Cevap
evet edıldım 63 kıza teklıf ettım yasadıgım sure boyunca hep red edıldım nedenı asırı cırkın oldugum ıcın
çok edildim edildikçe yüzsüzlük, arsızlık, yaptı :D zevk olsun diye reddedilmek için cabaladıgım da oldu
Evet, en son liseye gittiğim yıllarda şansımı denemiştim.
Daha sonra da hiçbir kıza çıkma teklifinde bulunmadım.
İlgisini görmediğim bir kıza teklif etmedim. İlgileneler de reddetmediler sağolsunlar :)
Bu zamana kadar hiç çıkma teklifi etmediler, ettiler desem kimse inanmayacak :) neyse.
Evet oldu sonre kendisi geldi ayağıma iş işten geçti
evet okuldayken 3 kere arka arkaya cıkıp ayrıldıktan sonra 4 cu tarafından reddedıldım ama sorun benden kaynaklı değil di
o olmadı ama sevdiğimi söylediğim biri hiç beklemediğim bir tepki vermişti ilk yaşadığım için şaşırmıştım
1 kez reddedildim sonra işi öğrendim artık riske girmiyorum
Etmedim ama etseydim reddedilirdim :(
Dahe önce kimseye çıkma teklifi etmedim
Kime çıkma teklifi ettiysem hep reddedildim.
çıkma teklifi etmedim
Hayır kimseye etmedim :D
Her gün düzenli olarak.
ben hic etmedim
Etmeden bilemezsin
Teklif etmem.
Eden oldu tabi.
Teklif etmedimki
etti galiba
etmedim
Kimseye etmedim
Etmedim kimseye