Ben dokunduğunda derim🤔🤔
Bakışlarında bir şeyler hissettiğimde
Dokunuşundan
Sözlerinden
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben dokunduğunda derim🤔🤔
Bunu hiçbir zaman, kimse için demem. Her zaman hata payı bırakırım. Bir şeyler sezsem dahi deşifre etmem. Mesafe koyarım en fazla çünkü yanlış anlamak kadar rencide edici bir tavır daha bilmiyorum
Hanımefendiler sadece kaslı zengin ve uzun boylu erkeklerden hoşlanır. Ben de onlardan biri olmadığıma göre hiçbir kadının benden asla hoşlanmayacağını bilirim.
Öyle deme her kadın aynı degil illaki sana aşık olan biri olur insan aşık olduğu kişiyi seçmez bi anda hoşlanti olur.
Gençken sevilmemişim yaşlanınca niye sevileyim? Kadınların para lüks gösteriş gibi bitmeyen isteklerine ben nasıl yetişeyim?
Kadın gerçekten seviyorsa paran olmasa bile yanında durur seviyor rolü yapan kadın seni kullanmak için para, lüks ister.
Parası olmayan erkeği öz annesi bile sevmez parası olan erkeği kan davalısı olan kadın bile reddetmez.
Haklısın millet çok çıkarcı yedirince severler işine düşünce değerli olursun parası olana saygı parası olmayanı saymazlar bile ama her insan aynı degil senin karakterini beğenen sever.
Karakter sevilseydi şairlerin filozofların yalnız öldüğü dünyamızda mafyaların beşer sevgilisi olmazdı
Cevap
10Cevap
Davranışlardan
Bakışlar ele verir çoğu zaman ama ben bana yöneltilen sorulardan yola çıkarak derim
Burada seçeneklerden hepsini yapmasına rağmen sevmiyordu arkadaşlar pek umutlanmayın.
Sözleri ile blli ederse benden hoşlandığını daha rahat anlarım
Sen çok hoslanti halindesin nolacak böyle 😀
Yok canımmm değilim jdjejshdjdu
Öyle diyorsan öyle olsun 🙂
Gözünü üzerimden almayanlara derim
bence anlasilmiyo
Dokunuşundaki samimiyetten
Boş yapmamasından
Davranışı atladın :)
😊ne tarz davranışlar
Kibarca küçük jest ler
Hepside olabilir ki.