Sizce beni seviyor. Mu yoksa her yaptıgı fail mi?

1 yıllık evlıyım 3aylık çocuğumuz var eşim durduk yere bana kötü davranıyor ama inanın durduk yere zaten yeni anneler beni anlar hiç zamanım yok kimseyle tartışmaya neyse bugun hiç halım yoktu ve midem agrıyordu o da bılıyor ona rağmen yemek yaptım akşam geldi yemegı hazırlcıam canım nodle ıstıyor onu yap dedı bende yemek saati o olmaz doymazsın yemekten sonra dedım tamam sus sus dedı cıktu mutfaktan o yedı ben bebegı tutuyordum sonra ben yemeğe oturdum kızı bıraktığın yerden düşer dedı düşmez dedım takmıyorsun benı he rısten gelınce o suratını görmek zorunda degılım yüzünü gösterme bana dedı bende yemegı bırakıp kalktım emzırıyrpum ve sabahtan beri bırseu yememiştim iyice sınıe oldum neyse genel olarak böyle yanı genelde de zaten aklıma beynıme küfreder dinime anama avraıdma herseyıme yanı bikac gün önce de bebegı sevıyor bebek kokmuş dedı bende hergün düş alıyor kız bana göre kokmuyor dedım o sırada annesıde yanımızda bana döndü dedı ki kendin koktugun gibi kızı da koktumussun düş almıyorsun kokuyorsun dedı artık annesı oğlum emzırıyor kız sut akıyor sut kokusu olur dedi ayıptır soylemesı bakımlı da bırıyım cocıgım var ama gencım daha 21 yasındayım dıkkat ediyorum güzel de bırıyım yanı nasıl desem hazal filiz küşükköse yi bilirsiniz belki genelde ona benzetirler o tıpte bırıyım yanı neyse sürekli eşim böyle assagiliyor benı ama aradada bir şey yok gibi davranıyor kapıdan gırıyor bana laf söylüyor ev pıs pıslık vs dıyor veya beynıme kufrefıp delı diyor sonra ben surat yapınca da bılmem naptığının suratsızı dıyor kı arkadşlar bu dedıklerının hepsını küfürle hale çevirip öyle ablayın buraya yazamauyorum
Sizce beni seviyor. Mu yoksa her yaptıgı fail mi?