“Kadınlar sadece yakışıklı, zengin, statü sahibi erkeklerle birlikte olurken erkekler tüm kadınlarla birlikte olabiliyor ve bu da dezavantajlı erkeklerin yalnız kalmasına yol açıyor…Bunların çoğu genetik hepsi hatta Arksdaşlar hayatı yaşamak istiyorsan uzun boylu en az 190 yakışıklı zengin ve karizmatik olmalısın bunlarda genetik parada baba parası hadi diyelim kendin kazandın zengin olmanın tek yolu kara para öyle kimseyi kolay kolay zengin yapmazlar neyse bunuda geçtim. kısa boylu 170 falan fakir fukara ve çirkin doğduysan asla sevilmezsin tek farkı 2sininde insan olması ama doğuştan özelliklerinden dolayı sevilmezsin saygı görmezsin kader tamamen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler saygıyı fiziksel özellikleri ile kazanmazlar. Yakışıklı olsa avantaj mı tabi ama yetmez asla, ve inan kriter değildir. Zengin olma kısmında evet kadınlar zengin olanları tercih ediyor onda haklısın. Ama kendini geliştir, kısa olsan bile vücut yap, temiz giyin, genel kültürünü artır. İnan kitap okuyan entellektüel erkek sayısı da çok az ve o erkekler de toplumda çok dikkat çekiyor
025 Yorumla
Soran+1 yılBen tek başıma sümsük gibi bir köşede otururken yakışıklıların hiçbir çaba göstermeden kızları elde etmesi zoruma gidiyor. Dış görünüş her şeydir, aksini iddia eden yakışıklıdır.
Şimdi hiç gelip de kendini geliştir bilmem ne demeyin. İngilizce'yi ana dilim gibi konuşuyorum. İzlemediğim film veya belgesel, okumadığım kitap kalmamıştır. Arkadaşlarım zeki olduğumu söyler. Ama çirkin olunca bunların hepsi koca bir SIFIR.
Serseri ve uzun boylu erkekler umarım soyunuz tükenir.
Cevap sahibi+1 yıl@Cemeren__ benim eşim 1.73 boyunda , eli yüzü bana göre düzgün ama toplum içinde normal sıradan bir görüntüsü var. Zeki entellektüel olarak kendini geliştirmiş biri. O yüzden önyargılarınızı ve karamsarlığınızı lütfen kendinize saklayın. Sizin gibi silik saygısız tiplerle muhatap olmayı sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOnlar kızları çabasız kandırma konusunda daha başarılılar haklısın. Ama senin derdin kandırmak değil tatlı bir ilişki kurmak değil mi?
Soran+1 yılYaşımdan büyüksün ben 20 yaşındayım göz var izan var silik mi kdkdkdkdk
Soran+1 yılEfendi bir erkekle sadakatli bir ilişki yerine çoğu kadın zengin padişahın o****pusu olmayı tercih eder
Cevap sahibi+1 yıl@Cemeren__ ben toksik değilim, evliyim ve mutluyum, şurada geldim kendimden küçük yardım isteyen birine tatlı bir tavsiye verme peşindeyim. Yorumuma saldıran sensin. Farkında ol biraz nasıl davrandığının!
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibi silik diye sana demedim. Sana yardımcı olmaya çalışıyorum. Eğer sende bu her yoruma atlayan saldırgan herifle aynı kafadaysan daha fazla laf anlatmaya çalışmıcam
Soran+1 yılHe bana dediniz sandım
Cevap sahibi+1 yıl@Cemeren__ çocuk senden gerçekten yıldım. Her yorumuma salça olup saldırıyorsun , lütFen artık psikolojini mi düzelteceksin, tedavi mi olacaksın , ne yapacaksan yap. Senin bu tavrınla hangi kadın seni niye sevsin? İnsanın bu tarzda birine selam veresi bile gelmez ya.
Cevap sahibi+1 yıl@Cemeren__ sen benim yorumuma geldin farkında mısın?
Soran+1 yılİnstada biri yazar en iyisini seçersiniz yvşk yakışıklı paralı adam seversiniz ve konuşurken hemen boyunu sorarsınız 180 altıysa engellersiniz
Cevap sahibi+1 yılKardeş sende de okuma yazma yok sanırım 😄 eşim 1.73 diyorum nesini anlamıyorsunuz
Soran+1 yılParası vardır
Soran+1 yılAman bıktım
Cevap sahibi+1 yılSizde nerde güzel kız var onlara olan iltifatı yapar, sizi anlayıp yardımcı olmaya çalışan kadınlardan acısını çıkarmaya çalılırsınız reddedilmenin acısını. En güzel en havalı kızlara bakmayon o zaman sizde!
Cevap sahibi+1 yılPara bende de var deli misin ne? Ayrıca ben evlendiğimde eşim asgari ücretle çakışıyordu
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğa seleksiyon ne yapalım. Sen kendine nasıl güzel bir eş arıyorsan kadınlar kendi kriterlerine göre birine bulması kadar doğal bir şey yoktur. Kendini geliştir derim
124 Yorumla
Soran+1 yılbaba parası yiyen vasıflı erkek oluyor :)
Soran+1 yılYa bırakın bıktım bu kız milletinden
Soran+1 yıl18-24 yaş kızları Bide serseri erkek sevip tacize uğrayınca adalet adalet diye ağlayıp 30 yaşında zengin koca arıyor
- +1 yıl
Zamanını Bunları düşünmek yerine nasıl daha fazla para kazanabilrim düşünsen daha iyi olur.
Kadınların doğası bu erkek nasıl güzellik peşine koşar Kadınlar maddi güç peşinde.
Soran+1 yılAşk yok zaten
Soran+1 yılPara nasıl kazanabilirim her yolu denedim
Soran+1 yılVe beni sevmiyor paramı seviyor
- +1 yıl
Evet Aşk yok bu gerçeği ne zaman erken fark edersen o kadar iyidir. Kim kendin olduğun için sever ki bu devirde? Dünya menfaat üzerine kurulu.
Soran+1 yılÖzellikle kızlae
Soran+1 yılKızlar erkeklere nazaran daha çok dış görünüşe bakıyor bakmıyorum diyen adam yakışıklıdır spor yap bro kitap oku bro diyip hayatını yaşayan tipler adam kitap bile açmamıştır
- +1 yıl
@CoffeeChocolate24 klasik trkmryi yemiş TC kızı
- +1 yıl
@cemeren__ fark ettiysen seninle muhatap olmuyorum sen ne zorluyorsun
- +1 yıl
Soran+1 yılSpor yapıyorum kendim için
Soran+1 yılTürk kızları=serseri adamı sever efendi adamı reddeder sonrada bunu drdim diye hemen engellerler göz var izan var
- +1 yıl
@CoffeeChocolate24 bozuk tiplere gidip tüm erkekleri aynı sanıyosunuz
Soran+1 yılGerçekten
Soran+1 yıl30 yaşındada zengin koca ararlar
Soran+1 yılİnstada biri yazar en iyisini seçersiniz yvşk yakışıklı paralı adam seversiniz ve konuşurken hemen boyunu sorarsınız 180 altıysa engellersiniz
- +1 yıl
Soran+1 yılTipsiz ve ksıa boyluysan bi kızı seversen spk eğer yakışıklı uzun boylu zenginsen tatlı çocuk olursun aşkın meyvesi doğar kız milleti aptl ve humanist değildir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
7Cevap
+1 yılBütün kızlarla tanışmış gibi konuşmanız neden?
06 Yorumla
Soran+1 yılBen yoruldum artık
Soran+1 yılGerçekten iyileri vardırda bize denk gelmez
- +1 yıl
Ümitsiz olursanız zaten kaybedersiniz hem olay parada pulda değil karakterde zekada ciddi söylüyorum sandığınız gibi değil herkes paraya bakıyor dedikleriniz bile hata yaptığını anlayınca bunu tekrarlamıyor kimse sohbet edemediği biriyle yaşamak istemez zengin de olsa yakışıklı da
Soran+1 yılValla benim muhabbetim iyi eğlenceli biriyim bence kimseyi sıkmam ama olmuyor işte
Soran+1 yılKendi halinde biriyim tek isteğim beni sevicek benimde sevip koruyacağım bir kız arkadaş Ya şöyle bi insan yok mu anlamıyorum ilişkiden beklentim dertleşmek sinemaya gitmek birlikte yemek yemek yapmak korumak ders çalışmak sevmek bu yani çok bi beklentim yok en yakın arkadaşımda o olur zaten
- +1 yıl
Sabredin o halde hem olmuyor diyerek üzmeyin kendinizi. Allah sevdiği kulunu herkese sevdirmezmiş. Sabredin sizi de sizin gibisi bulsun.
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Beni kimse elde edemiyor.
Ayrıca dediğin olsa Türkiye nüfusu sabit kalır ve artmazdı.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen kanzzii
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHangi kadın o ya 😄 nerdeler hani her istediğini alan kızlar bir de onlara sor bence😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu sorunu cozmenin iki yolu var ya abazalari ya da kizlari baskilamak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk bu ülkede kadınların durumu bu işte ve ilk önce erkeklerin kendini grliştirmesi gerek kızları hatalarının merkezine koymaması gerek ama işte cinsellik yasayamıyoruz resmen
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe evet seçim lükslerini daraltmak gerek
- +1 yıl
Hacı gerekirse esc ye falan gitmek gerek
Soran+1 yılErkeğin ne kadar sevdiği önemsiz parası olsun yeterli maalesef
Cevap sahibi+1 yılAynen
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kafanızı değiştirin her kadın böyle değil
072 Yorumla
Soran+1 yılHepsinin dm kutusu dolu
Soran+1 yılCemreeren sende abartma ama gerçekten bilmiyorum aşka inanmıyorum ben
Soran+1 yılHepsinin derdi uzun boy para tip falan fişman
Soran+1 yılÇıkar ilişkisi bıktım
Soran+1 yıl“Kadınlar sadece yakışıklı, zengin, statü sahibi erkeklerle birlikte olurken erkekler tüm kadınlarla birlikte olabiliyor ve bu da dezavantajlı erkeklerin yalnız kalmasına yol açıyor…
Soran+1 yıl%98 i
Soran+1 yılPara tip boy ve statü
Soran+1 yılKızlar sözde karaktere bakar birkere yanıltın
Soran+1 yılBırakın bu işleri bıktım ya
Soran+1 yılBen profiline laf etmedim
Soran+1 yılBen 20 yaşındayım ve tipe bakıyor kızlar ve serseri erkek seviyor bende kaderimi yaşıyprum
Soran+1 yılAşk mı para mı para demişsin :) konuşma çoo
Soran+1 yılYa bırakın ya en uzun boylusunu en yakışıklısını en serserisini en zenginini görünce direk ona gidersiniz sizde sevgi aşk duygu yok
Soran+1 yılVe ayrıca kızlar bakire olmayan erkek sever
Soran+1 yılKızlar erkeklere nazaran daha çok dış görünüşe bakıyor bakmıyorum diyen adam yakışıklıdır spor yap bro kitap oku bro diyip hayatını yaşayan tipler adam kitap bile açmamıştır
Soran+1 yılülkenin çoğunluğu kezban bayanlar için:
1) para
2) dayak atan bir kıro olmak, hayvan muamelesi, psikolojik baskı, abazanlık, cehalet
😌 herhangi kötü bir özellik
3) tip, boy
Soran+1 yıl18-24 yaşında serseri erkeklerle eğlenip dayak yiyince adalet adalet diye ağlayıp 30 yaşına gelince zengin koca arayan kızlar kedilerine annelik yapsın arızalı kız modeli
Soran+1 yılUmarım uzun boylu serseri sevgilini bulursun zaten biz efendi erkek seviyoruz diyip öylelerini reddersiniz yalancısınız
Soran+1 yılSerseri pc bakir olmayan erkek türk kızlarının en seviceği erkektir uzun boylu zengin bir kere yanıltmazlar
Soran+1 yılKabullenemediği için kaçtı
Soran+1 yılBiri yanıltsa şaşarım
Soran+1 yılBenim Instagram takipçi sayım 22 hiçbir kıza yazmadım
Soran+1 yılÖnyargılı konuşma reelda red yedim ben
Soran+1 yıl20 yaşına geldim sevgilim olmadı iyi biriyim serseri değilim ve maalesef zengin değilim
Soran+1 yılTipim kendime göre iyi ve 190 olamadık 180 im ksıa derler şimdi :D neyse sinirim bozuldu gene
O dediğini sadece güzel kızlar yapabiliyo
03 Yorumla
Soran+1 yılHepsi yapıyor çirkin olanlar yapmasın bari
Soran+1 yıl%90 ı filli boya
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle evet ama nasıl dur diyeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGit sen de zengin ol çocuk ne ağlıyorsun burada
20 Yorumladmfkfk ağla ezik
218 Yorumla
Soran+1 yıl18-24 yaşında serseri erkeklerle eğlenip dayak yiyince adalet adalet diye ağlayıp 30 yaşına gelince zengin koca arayan kızlar kedilerine annelik yapsın arızalı kız modeli
Soran+1 yılArksdaşlar hayatı yaşamak istiyorsan uzun boylu en az 190 yakışıklı zengin ve karizmatik olmalısın bunlarda genetik parada baba parası hadi diyelim kendin kazandın zengin olmanın tek yolu kara para öyle kimseyi kolay kolay zengin yapmazlar neyse bunuda geçtim. kısa boylu 170 falan fakir fukara ve çirkin doğduysan asla sevilmezsin tek farkı 2sininde insan olması ama doğuştan özelliklerinden dolayı sevilmezsin saygı görmezsin kader tamamen
Soran+1 yılİşte içindeki şeytanı çıkardık
Sende et
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
+1 yılneden
012 Yorumla
Soran+1 yılSerseri erkeği sevip efendi erkekleri reddetsiniz tip boy para statü baktığınız şeyler ve ayrıca bizde insanız haksızlık
- +1 yıl
:D :D
Soran+1 yılyok
Soran+1 yılHep böyle bu kız milleti
Soran+1 yılElin serserine giderler hatta efendi bi adamla sadık bi ilişki yaşamaktansa zengin padişahın o***su olmayı tercih ederler
- +1 yıl
şwlkweşr
Soran+1 yılNormal kanka trde
+1 yılBu kadar g. tlerini kaldırmasak iyi:)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar kızlar istediği elde edebiliyor artık dur demek lazım değil mi? haksızlık?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler