- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılkadınların geneli zaten senin gibi düşünüyor ki ama bu konuda kızmıyorum. erkek maddi ve manevi olarak güçlü olmak zorunda eğer kadınla da ciddi düşünüyorsa ona iyi bir yaşam sunabilmeli. bazı erkekler bu konuda şanslı olabiliyor ama bazıları da olamıyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Tek kriter para değil elbet
- +1 yıl
tek kriter değil ama önemli bir kriter :)
- +1 yıl
Zengin demedim işi gücü olmayan dedim para da bildirmedim sorumluluk alamayan ezik bir erkeği kim ne yapsın?
- +1 yıl
iki erkek olsun ikisinin de işi ve kazançları farklı olsun yine daha yüksek maaş alanı seçersiniz ne anlatıyorsun :)
- +1 yıl
Karakteri tipi ve boyuna bağlı
En İyi Cevaplar
+1 yılYa ben şunu anlamıyorum fiziksel özellik olarak seçici olmakla maddi anlamda seçici olmak aynı şey bu kadar abartmayın bunu. Bir kadın da erkek de maddiyatı ön plana alabilir kimse kendini geçtim çocuğunun maddi sıkıntılar çekerek büyümesini ya da ona yetemediğini görmek istemez. Ben diş hekimiyim önceden benim maddi durumum iyi değildi ve en azından eşimin bu konuda benden iyi durumda olmasını isterdim ama şu an zaten yetebilirim aileme çocuğuma eşimin doğru dürüst helal kazandığı bir işi olması benim için yeterli kızların bu konuya önem vermesi erkeklerin zoruna gitmemeli ben kendim gittiğim mekana yediğim yemeğe önem vermem sevgilimle parkta da oturur bir simit yerim onu seviyorsam zaten beni seven adam da bana yetebilmek için elinden geleni yapar ama ilerisi için bence kadının da erkeğin de belirli bir maddi imkanının olması gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılGlobal dünya ile birlikte kadın-erkek arasındaki maddi gelir makası daraldı. Kadınların zengin erkek tercihi de özünde evrimsel bir seçilimi yansıtıyor. Gelir sahibi birisi ailesini korumakla, onların güvenliğini sağlamakla daha nitelikli hâlde göründüğünden genlerimizi sağlıkla aktarabileceğimiz evrimsel bir tepki vermeleri son derece sağlıklı bir yaklaşım. Ne olacaktı ki? Çocuklarımızın ve ailemizin geleceğini fakirlik üzerine inşa edeceksek, aile kurumuna geçmenin anlamı kalmıyor. Bu kadın tarafından bakışımdı, erkek tarafından fikir beyan edersem buradaki hanımlar beni çiğ çiğ yer. Onu da başka sorulara bırakalım
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yapmaz tabi ki de bir şekilde geçinmeniz lazım
00 Yorumla Hayır akıllı yapar. İşsiz olabilir ama iş aramaktan kaçan, rahata alışmış bir erkekten hayır gelmez bir kadına.
21 Yorumla- +1 yıl
Helal be millet işine geldiği gibi anlıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoğrudur, istediğin şey yersiz değil. Aile dediğimiz şeyin kendisi sorumluluk alarak kurulan bir yapı zaten. O nedenden ötürü ailedeki her bir fert kendi sorumluluğunu üstlenmeli. Erkek evin maddi ihtiyaçlarını karşılamalı, kadın da yuvanın bütünlüğünü korumalı. Bunun dışında birçok sorumluluk daha varken daha bunu bile sağlayamayan kadınlar ve erkeklerle evlenmek, o yuvayı zorlu bir ortama dönüştürür. Ancak sana bu kadar bariz bir şeyi sorma ihtiyacı hissettiren nedenin ne olduğunu merak ettim. Neden böyle bir soru sordun?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasla. çünkü ataerkil bir toplumda yaşıyoruz. kadınlarda çalışıyor artık fakat bence evi geçindirmesi gereken erkektir. çünkü kadınlar hamile kaldıklarında uzun bir süre işe dönemiyor. erkeğin her türlü gideri karşılayabilmesi gerekiyor. ayrıca bence erkekte en önemli şeylerden biri çalışkan, sorumluluk sahibi olması. yani para dediğin şey bugün var yarın yok. çok zengin de olsa parayı yönetecek kafa yoksa o erkek çöp. erkek dediğin en dibe bile batsa evini, ailesini geçindirecek bir yol bulabilendir. çok klişe ama gerekirse pazarda limon satıp ailesine bakabilmeli. ay çok konuştum :D ne dertliymişim :P
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle sorumluluk yoksa o kişi rahat ve karşıki kişiye bağlı oluyo bu da hoş olmuyo evet hamilelik hastalık veya bazı sorunlar çıkıp calişamayabiliyo bu yüzden haklısin
Cevap sahibi+1 yıl@gizemliadam19 höst ayol. siz kimsiniz de her dediğinizi yapcaz. ay bunların bu özgüveni de. eve üç kuruş getiriyorlar diye başımıza sabancı kesiliyorlar :D allah böyle erkeklerden bütün kadınları uzak tutsun inşallah
- +1 yıl
Bende anlamıyorum bu ozguvenin kaynağı ne üç kuruş getirmeyen demiyimde hesabı her seferinde kıza ödese rahatsız olmazlar ama bi havalar bi havalar dnnfnxnd
Cevap sahibi+1 yıl@Mirakalkan türk kızlarına laf ederler ama bunlar da kezban türk erkeği modeli :D :D
- +1 yıl
Evet 😆 anca laf ederler
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen aklı başında bir kızsın, zengin olsun dememişsin ki sorumluluk sahibi parasını kazanan adam olsun demişsin. Eee ne var bunda? Olması gereken bu değil mi? Onlar güzellik isterken sorun yok biz sorumluluk sahibi adam isteyince mi sorun oluyor?
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılHayır yapmaz. Nasıl ki biriyle sırf parası için evlenmek kötüyse geleceğini iyi olup olmayacağını düşünmeden sırf aşk için evlenmek de kötüdür. Başarısız evlilik ve kötü ebeveynliği geleceğinizi psikolojik durumunuzu ve maddi durumunuzu iyi analiz ederek engellersiniz. Hayat toz pembe değil her şey para olmadığı gibi aşk da değil.
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru demişsin (nickimi hatırladın mı jdnf)
- +1 yıl
(Hatırladım)
- +1 yıl
(Xperim dusuk yazar mısın :d)
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapmaz, çocuğuna iyi bir gelecek adamı seçmek yanlış değil bence. Onlarda çocuklarına güzel anne olabilecek olana baksınlar bence. Çocuk denildi mi akan sular durmalı. Ve bir kadın anne olduktan sonra çalışmak zorunda olmamalı bence.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle çocuğuna o sevgili dolu ortamı oluşturup çocuk okula balssigi zaman da ise geri dönsün olay bu
Knk sacmalama gayet normal kendine bakamayan birinde ne gibi gelecek görceksin
14 Yorumla- +1 yıl
Oh be sonunda
- +1 yıl
Zengin demedim istemem de arada sınıf farkı olsun ama bi zahmette kendine baksın ya
- +1 yıl
👏👏👏
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar olarak paragöz olmayan kadın yok. Yalnız bazıları bunu çok abartıyor. Bu yüzden evlenemiyorlar. Çocuk da doğuramayabiliyorlar.
123 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTıpkı benim a... k suratlı eski nişanlım gibi.
- +1 yıl
Ben paragöz değilim esimin sorumluluk sahibi işi gücü olmasını istemek benim en doğal hakkım siz ince belli büyük memeli isterken sorun olmuyor ama
Cevap sahibi+1 yılO da sorun oluyor. Kilolu hatuna laf söylense hemen alınır
- +1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi+1 yılİstediğin herşeyi bulamazsın bu hayatta
- +1 yıl
Ne alakaa
- +1 yıl
Siz bazı erkekler bi kadından kötülük görünce niye hemen genellemeye girip kadın düşmanı oluyosunuz anlatsana biraz canım. Egonuz mu kırılıyo :'
Cevap sahibi+1 yıl@eleocharis Asil kadınlar erkek düşmanlığı yapıyor. Bir kısmınızda ise ilave olarak aşağılık kompleksi var.
- +1 yıl
AŞDKQŞKDWŞKDLQKDLQKDLQKD
Cevap sahibi+1 yıl@eleocharis İlaveten erkekler parasız kadınla evlenince sorun etmiyor da kadınlar parasız erkekle evlenmeyi sorun eder. Toplumda kaç milyon ev hanımı var, onların kocaları da insan değil mi? Ev hanımı oluyorsa ev erkeği de olur. Parasız diye ev erkeğiyle evlenmeyecek misin?
Cevap sahibi+1 yılBiraz konu dışında ama kadınlar için paranın erkeklerden daha önemli olduğuna dair bir örnekti bu.
- +1 yıl
Utanma bir de ev erkeği ol babasının prensesi
- +1 yıl
Erkekliğiniz yok mu senin
- +1 yıl
Bana ve çocuğuma maddi bir gücü veremeyen bir adamla pardon adam dedim ne işim olur
- +1 yıl
Sen evlenince ince belli uzun dolgun memeli popolu seçerken problem olmuyor da biz işi gücü olsun dediyince mi zorunuza gidiyor
- +1 yıl
Eskiden kadınlar okutulmuyodu çünkü ne işi var diye. O yüzden parasız kadınla evlenmek sorun değildi. Şu an birisi ben okudum belli bi kültür sevyesindeyim karım da benimle aynı seviyede olsun diyebilir saygı duyarım sesim çıkmaz. Bi kadının sorumluluk sahibi bi erkekle evlenmek istemesi de saygı duyulası bi şey. Kendin çok cinsiyetçi düşünüyosun ve bizi cinsiyetçilikle suçluyosun farkında mısın?
- +1 yıl
Parasız erkekle asla evlenilmez iğrenç de demedi kimse ayrıca. Mevzu para bile değil. İş iş. Çalışıp sorumluluk alması. Git biraz kitap oku insanın ne dediğini bile anlayamıyosun.
Cevap sahibi+1 yıl@eleocharis Cinsiyetçi değilim, ama sen paracısın.
Cevap sahibi+1 yılSevginin parayla ölçülmeyeceğini bilmiyorsun!
- +1 yıl
Bak kaç yaşında adamsın benden öğrenmiş olacaksın ama bu devirde paran olmazsa bi halt yapamazsın. Kapitalizm çarklarında işliyo her şey. evet paracıyım ve olmak zorundayım. Eşşek gibi çalışıyorum ben para kazanayım da heba olmayayım diye. Karşımdaki erkekten de aynını beklemek benim hakkım. Beklemeyen kadın da var saygım sonsuz. Ama ben karşımdaki adamdan çalışmasını isterim. Az para getirir çok para getirir beni alakadar etmez. Yeri gelir işinden olur aksiliktir beraber atlatırız. Ama çalışıp o sorumluluğun altına girmesi mevzu.
- +1 yıl
Sana bir kuruş para vermeyelim o zaman sevginle ev yarat içine de mutfak döşe yemek yarat yaşa sırf sevginle hadi. Sevgisiz olmaz ama parasız da olmaz hayatın gerçeği bu aç gözünü.
- +1 yıl
Ay neyse ben tartışıp stresimi attım senin odun kafana laf gireceği yok ben kaçar.
- +1 yıl
@eleocharis 2 kilo domates 1 kilo biber olmuş 90 lira geçinmekte sıkıntı para olmazsa olmaz şu an için😂
Hayır hatta gayet mantıklı birisi yapar. Bir erkeğin çalışmaması paranın azlığı ya da çokluğu önemli olmadan kendi parasını kazanamaması çok itici gerçekten
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki, mantıklı akılcı biri yapar. Şimdi gelir senin işin gücün paran var mı diyenler. Bunlar kendinde bir potansiyel olmayan tipler, cevaba bile değmez...
10 Yorumla
+1 yılOlması gereken o zaten keenks. Bunu da şu an çalışmayan işi gücü olmayan birisi olarak söylüyorum.
10 Yorumla
+1 yılYooo paragöz çok farklı sonuçta o kişide senin yanında rahat eder çalıştığı için ve bi hedefi bi amacı olmalı birinin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ben bile etmem yani en azından boş boş dolanmıcak okul olabilir ya da bir aktivitesi olcak
10 Yorumla
+1 yılHerkes bir gün işsizdi ve bir gün işsiz kalabilir bu yaklaşım kabul edilemez
10 YorumlaDoğru düşünüyorsun. İnsanın hayatta bir yeri, bir mesleği olmalı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. hayır paragöz yapmaz kendine yetemeyen biri çok zor
10 YorumlaHayir tabi ki.. sonucta cocuk olacak o çocuğun geleceği olacak... kariyerli birisi olsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır onlar da biraz sorumluluklarının farkında olsunlar
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır bunu istemek en doğal hakkın onlar da her şeyi isterken iyi erkekler zaten çok yüz bulmuş iyice kadin kafa yapısında olmaya başlamışlar kendimize gelmezken bu kafada yer değiştiririz
11 Yorumla- +1 yıl
Cidden ya babasının prensesi olmuşlar bakma bunlara güzel karakterli sorumluluk sahibi erkekler de vat
Sorumluluk olmalı fakat bizim Türk kızları bazı şeyleri abartıyor
01 Yorumla- +1 yıl
He
+1 yılSenin işin gücün ne pekiyi erkeğşnde sana yan gözle bakmaması için
01 Yorumla- +1 yıl
Valla yemeğin iyi gelmesini istemek için aşçı işi gücü olan sorumluluk sahibi bir erkek istemek içinde işe ihtiyacım yok. Ayrıca sen dert etme adam gibi sorumluluk sahibi olan bir süre erkek var sen üzerine alınma amca
+1 yılDedikten sonra müptezel, işsiz güçsüz sokaklarda sürten birine aşık oldu
05 Yorumla- +1 yıl
Cevrendeki ucuz kişilere benzemem ben
- +1 yıl
Ucuz malın reklamı çok olurmuş
- +1 yıl
Bağlantı?
- +1 yıl
Çok bağırıyorsun da ben ucuz değilim diye ondan
- +1 yıl
Senin gibi kimin çocuğu belli olmayan buri mi söylüyor bunu annene sahip çıkta sürekli fuhuş yapmasın
Yani aslında akıllıca davranıyorsun ama karşındaki kişi isteyerek o durumun içinde değildir. Hayatta ne olacağı hiç belli olmuyor kendini güvenceye almak istemek doğal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. İşi gücü olmayan geliri olmayan yarın öbürgün eve basıl bakacak ki
10 YorumlaBoş boş gezen erkeğe bakmaman normal ama bi hedefi planı varsa sorun yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. illaki bir gün iş sahibi olacak bunu da düşünmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılParasız erkeği hiçbir kadın sevmez. Paralı erkeği hiçbir kadın reddetmez. Mevzu budur.
07 Yorumla- +1 yıl
Çirkin, karaktersiz boyu kısa olan da yanımdan geçemez
Cevap sahibi+1 yılParasız erkekleri tüm kadınlar öyle görür zaten...
- +1 yıl
Sorumsuz işi gücü olamayan erkekle isim olmaz demiştim bak zengin demiyorum işi gücü
Cevap sahibi+1 yılKapı kapı iş arayıp bulamayan erkekler de var ama siz bilirsiniz
- +1 yıl
İşim olmaz
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyarım
- +1 yıl
Teşekkürler
Çok haklı ve doğru bir düşünce desin
Gönlün rahat olmalı bence10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıloh my god ah bebeim ah bebeim aşk önemli pars degil bebeim
00 YorumlaHayır yapmaz ama belki de ne kadar iş sahibi zengin olsa da belkide gerçekten sevip mutlu olamayacaksın bişeyleri böyle kalıplamak doğru değil bence
01 Yorumla- +1 yıl
Zengin istiyorum nerde yazıyor?
+1 yılBir nebze.
Menfaat gibi bir sey cunku
Isi gucu olmayan bana nasil bakacak istedigimi nasil alacak vb dusuncelerinde oldugundan eminim05 Yorumla- +1 yıl
Çocuğuma nasıl bakacak sorumluluk alamayan ezik bir erkeği kim ne yapsın
- +1 yıl
Bu arada ınstagram senin profilini kullanıp dalga geçmişler link atamıyorum buraya
- +1 yıl
Bu menfaat iste
Ask illa cocuk demek degil
Yani ask birbirini seviyorsa tamam
Aile kurmak istiyorsan o ayri
Cocuguna bakamaz evet o konuda haklisin yapacak bir sey yok
Ama ask yok aranizda o belli
Ilk defa dalga gecmiyorlar
Istedikleri kadar gecsinler umurumda degil
* degersiz insanlar benimle dalga gecer alistim artik - +1 yıl
Tipimle sacimla dalga gecen ilk insanlar yok hep vardi sadece cogaldi
- +1 yıl
Parası var diye sevmeden evlenmem birininde işi gücü yoksa aşık olmam
+1 yılTabiki de normal bir şey
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayr neden yapsin ki boşuna umut vermemiş olursun
10 YorumlaGayet normal bir kadın yapar.
12 Yorumlahayır tabii ki. davul bile dengi dengine sonuçta
10 Yorumla
+1 yılParasız erkeği anca annesi sever demişler
12 Yorumla- +1 yıl
Zenginle sorumluluk sahibi bir insan arasındaki farkı biliyor musun
- +1 yıl
Evet
+1 yılhayır senin çalışıp ona bakman lazım
11 Yorumla- +1 yıl
Dimi prensesler bakmak lazim
- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılHani para her şey değildi Ne oldu
020 Yorumla- +1 yıl
Zengin demedim amca iyi oku işi gücü dedim
- +1 yıl
Sen niye bana Amca diyorsun teyze🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
46 yaşındasın ne dememi beklersin?
- +1 yıl
Beyefendi diyeceksin
- +1 yıl
İşte bu sizin gibi Z kuşakları saygı sevgi hürmet bilmeyen bir kuşak yetişiyor Allah sonumuzu hayır etsin
- +1 yıl
Ne alaka be saygı duyduğum için diyorum amcam yaşındasın pardon da
- +1 yıl
Amca hakaret mi hayırdır kendini genç falan ki zannediyorsun?
- +1 yıl
Tabii ki de gencim ben ya genç olmaz mıyım ya ben sizin cebinden çıkartırım ya Neyleyim moruklar sizi
- +1 yıl
Ruhun umrumda değil ama yaş olarak 46 yaşındasın amca bak saygımdan amca diyorum
- +1 yıl
Millettin senin yaşında torunu var birakta amca diyelim
- +1 yıl
Tamam teyze tamam mı Kızma nine Nihahaha hahaha
- +1 yıl
Amca Allah akıl fikir versin ne diyeyim kızın yaşındayım?
- +1 yıl
Amin evladım Amin
- +1 yıl
Tamam amca
- +1 yıl
Tamam teyze bastonu unutma teyze
- +1 yıl
Yaşasın kötülük
- +1 yıl
Kızın yaşındayım? Biraz mantık amca
- +1 yıl
Gerçekten artık yaşlı olduğunuzu kabulsenseniz mi
- +1 yıl
yok mu teyzem Bayağı senin gözlerin görmüyor kulaklarım duymuyor
- +1 yıl
Tamam amca Allaj aşkına bir sus cidden uğraşamam bu kadar komles yapmaya gerek yok 46 yaşındaki adamın girdiği ttiplere bak kızın yaşındayım Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır yapmaz haklısın
10 YorumlaHayır mantıklı davranıyorsun
10 Yorumla
+1 yılSenin neyin neyin var
00 Yorumlabende senin gibi dunsuyorum
20 Yorumla
+1 yılBu senin kararın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZeki olman. Bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla
+1 yılHayır dogru yapıyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru düşünüyorsun
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın
10 Yorumla Aç gözlü degil mantıklı biri yapar
10 YorumlaHayır mantıklı yapar
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var
05 Yorumla- +1 yıl
Derken
- +1 yıl
Çalışmayanı ne yapacan
- +1 yıl
Doğru çocuğuma nasıl baba olacak
- +1 yıl
Çocukların bi hayali olacak ulaşmaları için maddi durum iyi olması lazım yani gelecekte önemli bir konu bu
Paragöz dediğin sırf zengin diye her hatasını görmezden gelmektir - +1 yıl
👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. En doğru yoldasın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. sen ne iş yapıyon
01 Yorumla- +1 yıl
Bu seni zerre ilgilendirmez ayrıca yapıyon degil yapıyorsun olacak köylü musun
Çalişkan olsa yeter bence
00 YorumlaYani haklısın
00 YorumlaHayır
20 Yorumla
+1 yılHayır yapmaz
10 YorumlaHayır yapmaz