Ve sizce bu olması gereken bir şey mi yoksa yanlış bir şey mi?
Evet alırım
Hayır almam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ve sizce bu olması gereken bir şey mi yoksa yanlış bir şey mi?
Hayır, başkalarının özel bilgilerine izinsiz erişim sağlamak etik değildir ve yasal sorunlara yol açabilir. Birinin şifresini almak, gizliliğe saygı göstermemek ve kişisel sınırları aşmak demektir. İnsanlar arasında güven ve dürüstlük önemlidir. Eğer bir konuda endişeniz veya merakınız varsa, açık bir iletişim yoluyla partnerinizle konuşmak daha sağlıklı ve etik bir yaklaşım olacaktır.
Aslında sevgili değilde evliler daha mantıklı aklada yatıyo.
Ya kardeşim biri seni aldatacaksa aldatır zaten gün yüzüne çıkar hesap mesap gerek yok öyle işlere cidden.
İlişki bunun yüzünden bozulmamalı.
Erkeklere diyorum belki kızın özel resimleri abuk subuk utanıyo size göstermek istemiyo ans satim ne bu ısrar.
Belki kız sevgilisinin dedikodusunu insttan yapıcak anan satim ne bu ıssraar.
Kızlara söylüyorum belki çocuk kankalarıyla konuşurken yeni küfürler üretiyo. Belki çocuk yeni küfürlerin varoluş sebebi belki hesapta sevgilisi var die rahat edemiyo Çift taraflı düşünün ansn satim.
Bunlaramı takıldın demeyin önemli şeyler.
Aldattığı için hesabını vermeyenler zaten bizden değil bi kere insan hiç değil bence söylesin aladattığınıda elbet ortaya çıkar.
Hesabını vermek isteyen zaten verir.
Zaten verir de bunun için ayrılıklar olmaz olmamalı çok gereksiz anansı satim ya
Almam, güvenmeyi tercih ederim. Ama gözlemlerime göre şifre alan, etek giydirtmeyen, elinde tesbih ağzında sigara, akşamları içki içmeye giden döşü kıllı erkekler daha çok beğeniliyor. Bu devirde iyi aile çocuğu ve anlayışlı olmak gerçekten değersiz hissettiriyor insana...
İstiyorsa verir. Ben se gönül rahatlığıyla veririm. Benim hesabım artık onun hesabı olur. Bu kadar kimse kimseye güvenmez eminim ama ben biriyle sevgili olmuşsam eğer bu demektir ki o kişi de benim, ben de o
Cevap
37Cevap
Eşimin instegram şifresini hiç merak etmedim. Zaten telefon ortada istediğimde bakarım fakat buna gerek dahi duymadim. İnsanların kendilerine ait özel alanları olmalı...
Evet doğru sonuçta arkadaşlarıyla özel'i olabilir insanın aklında şüphe geliyorsa ilişki pek sağlıklı yürümes
Almam ilişkilerde biraz da olsa gizem taraftarıyım şifresi bile bende olan insana karşı hiçbir merak hissi de kalmaz erkenden monoton olur
Bak bu aradığım cevap. Dediğin gibi gizem olmalı yoksa monotonluk olur, insanın karşısındaki insanın her hareketinden haberi olursa sıkılır
Kendisi vermek isterse verir ama ben merak edip bakmam güvenirim çünkü
Alamam almam ne uğraşıcam sonra kıskançlıklar falan hiç benlik değil uğraşamam valla aşkını yaşasın otursun uğraştırmasın, beni gelecekteki manita akıllı ol bak 😅
Ben bu tarz seylerı asırı guvensızlık olarak goruyorum.. Telefonumu ıstesın vereyım kurcalasın ama şifre mıfre ıstemesın.. Ona sınırlenırım.
Almam ya, zaten telefonunu istediğimde veriyorsa o güvenilirdir
Ben de böyle düşünüyorum 🙂
En iyisini düşünüyoruz
Alırım.. Fakat.. Güven karşılıklı olmalı.. Tek hesapla yetinecek mi? Bir hesap şifresini biliyorum diye içim rahat edecek mi? Güven varsa ilişki vardır..
Eğer sen kontrol ediyorsun diye aldatmayacaksa koy kafese kafan rahat olsun. Aldatılma korkunuzdan kurtulun ya. Aptal olmayın yeter onun dışında aldatıyorsa da ver yolu gitsin zaten olmayacakmış
Ben kesinlikle almam. Çünkü , bu doğru bir şey değil , kendi istemiyorsa , ben zaten zorunlulukla da olsa , asla almam. Bu onun İnstagram hesabı ve istediğini paylaşır , isteğini takip eder. Hiç doğru bir şey değil , yani sırf sevgilim diye , gelip İnstagram şifremi alacak ve ya ben alacağım. Bence doğru bir şey değil. Bu ilişkilerde , güven sorunlarına getirip çıkarabilir bence. ☺
Güvenmeyeceksem ne diye sevgili oluyorum? Herkesin özeli arkadaşları ya da ailesiyle konuşmaları var o yüzden gereksiz bir şey.
Sevgilim olacak insan zaten güven vermiştir. Güven veren birinden de şifre istenmez saygı biter
Alman sadakat yoksa başka yerden yapar onunla mi uğraşıcam
Güven verip vermemesiyle alakalı ona göre cevabım degisir
napim şifresini. alırsamda kız arkadaşlarına bakmak için alırdım :D
Almam er ya da geç bana görünür o hesap bi şekilde sıkıntı varsa eğer
Hayır almam çünkü şifesi yok bu karşılıklı güvenle alakalı galiba.
Alırım neden almiyim o da benimkini alabilir sonuçta sevgilim olup olmadığına emin olmam gerek
Alamam da vermem de bu kadar özel hayata müdahil olmaya gerek yok bence
Bu kadar güven sorunu yaşanıyorsa sevgili olunmamalı
alırım çünkü ben kullanmıyorum. ne yaptığını görmek bilmek isterim
Ama bazen insanın kendi özeli vardır sence şifreyi alman doğru mu? Mesela atıyorum normal hemcins arkadaşlarıyla onlarla alakalı olan özel birseyler konuşabilir veya şu an aklımıza gelmeyen farklı özel konular konuşulabilir. Alman doğru mu sence?
Mesela arkadaşlarıyla argolu küfürlü konuşması gerekebiliyor. Senin bunları görmemen gerekir
Bu devirde önemli ve gerekli bir şey bence alınmalı :)
Gerek yok bence herkesin kişisel alanı olması gerekir istediğin kadar sık aldatan aldatır.
Güven varsa samimiyse zaten ona gerek kalmaz
ortak hesap açılacaksa açılır ama onun özeline karışamam
Keşke isteseydi verseydim keşke sevseydi de beni canımı bile verseydim 😥
Gerek duymuyorum böyle bir şeye. Aramızda gücen problemi varsa zaten ilişki de olmamalı
Kendi vermek istedi ben de hayır demedim. Ve bence güzel bir şey ama ben vermedim tâbi
Senin vermeyişin problemlere yol açacaktır. Bence ya sen de şifreni ver ya da onun verdiği şifreyi istemediğini ve kendisine güvendiğini söyle
Hayır gerek yok şüphe varsa zaten yok olmayı tercih
Hayır tabiki güven yoksa ilişki olmaz
Almam da vermem de..
İstemem ve isteyemez.
Güvenmiyorsa sevmesin ne diye alayım
Almam. Güvenip saygı duyarım.
Verdi, aldım sonra kurcalamadım
Özgüven kaybına yol açar !!
Ben istemeden o verirdi zaten
Kendi verirse olur yoksa ben istemem
İsterim vermezse zorlamam ama ben de veririm tabi
Veririm alırım.