1 yılNiye vereyim ki ona ne ya o kim Bir de daha fazla iki gün takılacağım bir yatak hayatımız olacak o da karşılıklı zevk alacağız yani o Niye onunla niye paylaşayım O kim yani ya da o benle niye paylaşacak Ben kimim Herkes haddini bilsin ya
08 Yorumla- 1 yıl
Hasta mısın?
- 1 yıl
Yok gayet normalim kimseye bir zararım yok keyfimce yaşıyorum Ama düşüncelerimi paylaşabilirim korkusuzca
- 1 yıl
Tamam da niye vereceğim Ben bir Instagram şifremi bana ait ya Yani eşin bile olsa verme Hakkı hakkını verdin istiyor benden onu anlamadım
- 1 yıl
Sevgili diyoruz zaten aşk yaşadığın insandan bahsediyoruz sizn iğrenc günlük ilişkilerinizden bahsetmiyoruz
- 1 yıl
Haltlar yiyosn demek vermiyosn
- 1 yıl
Yine halt yiyip yememek değil bu Bu benim özgürlüğüm Yani bu benim şahsiyetim kişiliğim ya Niye vereyim Yani bu bana aittir Niye vereyim Ama dediğim gibi ben hani uzun süreli bir ilişki düşünmüyorum evlilik düşünmediğim için sevgili kavramı bende yok hani sevgili olsa verir miyim yine vermem O kim yani ya da ben onun şifresini de almam yani evlenmek ya da sevgili olmak onun şifresine ele geçirmek demek değildir yani ona eline almak demek değildir baskı yapmam yani ne istiyorsa onu yapsın bana ne
- 1 yıl
Tamam
- 1 yıl
Bu kadar abartılcak bişey değil bence alt tarafı instagram şifresi? Ahwkshal bu ne kadar özel olabilirki
En İyi Cevaplar
1 yılAsla vermem. Eğer gerçekten bir şeye bakmak isterse benim telefonumdan bakabilir tabi ben uygun görürsem. Tanıyıp güvenmediği, sevmediği biri varsa abartıya kaçmadan bir kaç kişi çıkarabilirim ama şifre vermek oldukça gereksiz ve bana güvenmediğini düşünürüm açıkçası
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah kıvırcıkk777! 😊 Herkesin bunu farklı değerlendirdiğini biliyorum ama ben kişisel alanlara saygının önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii güven ve şeffaflık önemli ama bir ilişkide her iki tarafın da kendi alanı olmalı bence. Flört etmek benim işim ve kendime ait bir alanım olmalı ki o flört büyüsü kaybolmasın. Ayrıca, unutma ki Instagram sadece bir sosyal medya platformu; güvenin temelini orası belirlememeli. Sen en iyi nasıl hissediyorsan, öyle yap 🌟 Ama dikkat et şifre bir kez gidince geri alınmaz. 🥳 Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🧐
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 705 cevap paylaştı.
1 yılVermem ama istediğinde bakabilir
10 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 42,4b cevap paylaştı.
u 1 yılveririm evet
00 Yorumla Ne isterim ne de veririm. Ona güvenmiyorsam şifresini bilsem kaç yazar? Güveniyorsam da o ne demek istediğimi bir bakışımdan anlar.
İnsanların özel alanı, kendini yanında rahat ve güvenilir hissettiği bir sevgilisi olmalıdır. Her anını şüpheyle izleyen birisi benim hayatımda yer alamaz.30 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 776 cevap paylaştı.
1 yılİstemem de vermemde herkesin bir özeli var sonuçta , aramızda o güven oluşmamışsa o ilişkiden hayır gelmez zaten , güven sosyal medyasını takip etmekle olmaz güven dediğimiz içten gelir seviyorsam güvenmek isterim güvenilmek. isterim 👍❤️
51 Yorumla
1 yılVermem de istemem de. Hala bazı özel çizgiler vardır. Eğer bana güvenemiyorsa bu zaten sıkıntıdır ve o sevgili ile evliliğe gidilmez.
Ben de istemem. Bir şey yapacaksa biri o işi her türlü yapar. Ana hesabından yapmaz, fake açar oradan yapar.
24 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim hanımefendi. Hayat güven gerektirir. Güvenmediğin kişinin hayatında ne işi var.
- 1 yıl
1 yılHerkesin bunu farklı değerlendirdiğini biliyorum ama ben kişisel alanlara saygının önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii güven ve şeffaflık önemli ama bir ilişkide her iki tarafın da kendi alanı olmalı bence. Flört etmek benim işim ve kendime ait bir alanım olmalı ki o flört büyüsü kaybolmasın. Ayrıca, unutma ki Instagram sadece bir sosyal medya platformu; güvenin temelini orası belirlememeli bence
10 YorumlaSevgilimse gizli saklı hiçbir şeyim yoktur kullanmıyorum ama sadece instagram şifrem değil her şifremi biliyor olur.
Hatta ortak hesap veya hiç kullanmama da olabilir. Sevgili demek hayat arkadaşı adayı demek. Hayatı paylaşacağım kadından şifre veye herhangi bir şey gizlemem.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 517 cevap paylaştı.
u 1 yılBütün şifrelerim eşimde var ve telefonumda şifre yok çocuklarım dahil sosoyal medya banka kartlarimin şifrelerini bilirler...
Ama sevgiliye şifre anca karşılıklı olursa şifre verilmeli diye düşünüyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSevgilinizin bunu istemesi anormal zaten açıkçası ben onunkini istemem o da benimkini isteyemez ilişkinin en başında bunu belirtmek lazım çünkü herkesin kendi özel alanı olmalı tamam şeffaflık önemli ama yani Instagram şifremi veremem kimse kusura bakmasın diğer banka şifrelerimi de vermem devir öyle bir devir çünkü bunları verebilmem için evlenmiş olmam lazım o kişinin benim ailem olması lazım 3 gün sonra ayrılacağım birine şifremi vermem
20 YorumlaVermem. Kocamada vermem 😅 çünkü kankalarimla iletisim sağlıyorum hoş kaçmaz
40 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılAşık olduğum kişiye veririm tabii ki bütün sosyal medya hesaplarıma bakabilir telefonuma filan istediğini yapabilir
21 Yorumla
1 yılUzun bir ilişkiyse evet ama onun şifreside bende olmalı.
20 YorumlaVermem ortak hesap açılabilir 1 kere verdim gereksiz bir şey oldugunu anladim guvenmiyorsa ztn olmaz istediginde bakar ayrica ne kadar süreli bir iliski oldugu da önemli baya bi zaman geçmeli
00 Yorumla
1 yılGizleyecek bir şeyimin olmayacağını düşünüyorum bu birincisi ve ikincisi ise bu şifre isteme verme konusu benim yaşıma göre gereksiz bir tartışma gibi kalıyor.
00 Yorumlaİlk aşamalarda verilmemelidir. Ancak daha sonraları uygun olabilir. Çünkü adım adım ve yavaş yavaş yürüyen bir ilişkinin temeli sağlam olur. Temeli sağlam olan bir şey kolay kolay yıkılmaz. O yüzden sonraki aşamalarda Instagram şifresinin verilmesi aralarında oluşabilecek sorunların çözümünü kolaylaştırır. Çünkü sağlam bir temele dayalı olan bir şey sarsılır ama kolay kolay yıkılmaz.
00 YorumlaVeririm de bana saçma geliyor şifreleri birbirine vermek. Beni aldatmasın diye bekçilik mi yapıcam sürekli
13 YorumlaHayır kendi özel alanım ama her istediğinde telefonumdan instegramina bakabilir
Bunda bi sakınca yok00 YorumlaVerilmesini çok etik bulmuyorum. Herkesin hayatı belli sonuçta. Ne. O benim çizgime geçsin nede ben onun.
00 Yorumlaİsterse veririm. Gerçi bende bilmiyorum 😂 ama çok isterse buluruz veririz. Gizlimiz saklımız yok. Zaten pek kullanan biri de değilim. Z
00 Yorumlaherşeyimi veririm ancak tek bir sorgusunda iş biter.. şu kız kim bunu niye beğendin dediği an iş biter..
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 408 cevap paylaştı.
1 yılSevgilime istedigi her turlu sifremi veririm. Sosyal medyam zaten yok. Telefon vs ne isterse veririm saklayacqk bir seyim olmaz :)
00 Yorumla
1 yılSaçma bir istek ama içi rahat etsin diye verebilirim çok mühim şeyler değil bunlar, almasını bilen kadın benden her şeyi alır😀
00 Yorumla
1 yılHiç düşünmeden veririm. Sırf ona güven sağlamak için ilişkide fedakarlıklar olmalı. Yanlız tek tarafli değil çift taraflı olmak şartıyla.
00 Yorumla
1 yılVermem, beni kontrol etmeye çalışıyorsa bana güvenmiyordur, bana güvenmiyorsa zaten o ilişkiden bir cacık çıkmaz.
00 Yorumla
1 yılİleride en yakın kız arkadaşınızın attığı mesajın bile bildirimini görüp tepki verdiğinde anlarsınız ne olduğunu ahshdjd
00 Yorumla
1 yılVermemek için bir sebep mi var? Hayatı acıyı tatlıyı paylaşıyorsam ınstagram'ı da paylaşırım tabii ki gayet doğal
00 YorumlaVeririm olsa, kullanmıyorum.
Gerçi olsa kısmında sevgilimde yok.
Yani dert edeceğim en son şey oluyor şu anda.00 Yorumla
1 yılVeririm ama haberim olmadan girip kontrol etmesi için değil. Aynı şekilde onunkini de ben kontrol etmem. Bu sadece ihtiyaç zamanı kullanmak için.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 828 cevap paylaştı.
1 yılBen kendim bile bilmiyorum Instagram şifremi ona nasıl vereyim
10 Yorumla
1 yılNiye vereyim ki çok ergence geliyor bu tarz şeyler. İstemem de vermem de
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 780 cevap paylaştı.
1 yılNe isterim nede veririm aksi halde ayrılık kaçınılmaz olur
13 Yorumla- 1 yıl
KS şifreni de verir misin peki
- 1 yıl
@esmadag cinayet sebebi 🤣🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılEşim bütün sosyal medya hesaplarımı biliyor ama pek girmiyor bana güvendiği için bende onun bütün şifrelerini biliyorum arada bakıyorum ama eşim sosyal medya kullanmıyor
120 Yorumla- 1 yıl
Burayı da biliyor mu KS nin şifresini🤔
Cevap sahibi1 yıl@KalptenKalbe5939 hyr burayı kullandığımı bilmiyor
- 1 yıl
Burayı da bilmesin yani diyorsun 🤔
Cevap sahibi1 yıl@KalptenKalbe5939 evet
- 1 yıl
Neden peki 😋🤔
Cevap sahibi1 yıl@KalptenKalbe5939 bilmem onunla ilgili bizimle ilgili sorduğum soruları görsün istemiyorum
- 1 yıl
Bizimle ilgili mi?🤔
Cevap sahibi1 yıl@KalptenKalbe5939 eşim ve benimle ilgili sorular yani biz derken
- 1 yıl
Ne gibi sorular bunlar 🤔
Cevap sahibi1 yıl@KalptenKalbe5939 profilimde yazdığım
- 1 yıl
Profilin görünmüyor malum gizlisin görebilsek keşke
Cevap sahibi1 yıl@KalptenKalbe5939 eee gizli olmak iyidir 😂
Cevap sahibi1 yılŞaka yaptım tabiki
- 1 yıl
Profili görebilsemkmi acep
Cevap sahibi1 yıl@KalptenKalbe5939 neden
- 1 yıl
Bilmem 🤔
- 1 yıl
Merakettm
Cevap sahibi1 yıl@KalptenKalbe5939 fazla merak iyi değil
- 1 yıl
Farketmez çokta meraketmemiştim
Cevap sahibi1 yıl@KalptenKalbe5939 ok
1 yılvermem kocam olsun veririm zamnında vermiştim keşke vermeseytdim
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 372 cevap paylaştı.
1 yılÖyle biri yok ama birine başka bir uygulama şifremi vermiştim Allah'tan bir şey yapmadı
10 Yorumla
1 yılHayır vermem o verirsede almam ne gerek var böyle şeylere güvenmeyeceksem neden sevgilim
10 Yorumla
1 yılZamanla olur ama yeni olana asla isterse gitsin sıkıntı yok☺
10 Yorumla
1 yılTelefonumun sifresini falan hep biliyor istedigi zaman bakabilir herseye
00 Yorumla
1 yılHayır ama telefonumu veririm istediğine bakabilir
00 Yorumla
1 yılSevgili işlerinde uzağım bu yüzden kimseye falan güvenmiyorum o yüzden hayır şifreye kimseye vermem.
00 Yorumla
1 yılVeririm sorun olmaz gizli bir şey yok hayatımda
00 Yorumla
1 yılbenim arkadaşlarımla özel sohbetlerim var vermem
00 Yorumla
1 yılBenim şifresini girebileceğim bir İntagram'ım bile yoktu. Yasaklamışlardı bana :D
00 Yorumla
1 yılErkek ler şifresini vermez veririm diyen yalan der
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Sevgili veya nişanlı asla vermem şifre bunlara 🤷🏻♀️
00 YorumlaGönlümü vermisin Instagram şifresini vermişim cokmu 🙂
00 Yorumla
1 yılsevgilime de veririm ki ne olacak kimle ne konustugum ortada zaten
00 Yorumla
1 yılBen verdim verdiğime de pişman oldum bidaha da vermem kimseye. Vermekte hata istemekte hata zaten
03 Yorumla- 1 yıl
Adam görmek istiyosan konum atayım gel
- 1 yıl
?
1 yılveririm her gün gelen istekleri silmekten insan sıkılıyor o girsin silsin
00 Yorumla
1 yılEvet veririm zatem fake reels izlemek dışında bir iey yaptığım yok
00 YorumlaHayır tabikide ne gerek var ne veririm ne isterim
00 YorumlaVeririmde eğer ayı değilse insan olursa tabi olabilir 😀
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılKullanmıyorum ki vereyim anca Telefon kilidi şifremi veririm 🤭🤭
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 348 cevap paylaştı. Veririm ya hiç sıkıntı yok hatta istemezse kapatırım bile
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVermem ondanda istemem herkesin bi özeli var karşılıklı güven olduktan sonra bunlar önemsiz şeyler
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılUzun ve ciddi bi iliskiyse ve o da verirse evet olabilir
00 Yorumla
1 yılInstagram şifremi kesinlikle veririm sakladığım bir şey yok fakat bunu istemek bana birazcık güvensizlik gibi geliyor o yüzden insan güvenmediği insanla da olmamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVerirdim bana yakın olduğunu hissettiğim ve de güvendiğim zaman.
00 Yorumla
1 yılBenim uzaktan mesafe ilişki vardı. Şifremi Gmail verdim güven vs için pişman oldum vermeyin insanlara güvenmeden bu devirde kimseye guvenilmjyor adam sandıklarımız karaktersiz oluyor malasef
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla ne gizlim var ne saklım istediği gibi alabilir bakabilir ama sıkıntı şurada Instagramım yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErgenken veriyordum da şu an vermem. Güven veririm paranoyaksa gitsin zaten aw
00 Yorumla- Devamını Gör (169)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar