Ilişki? Aşağılama?

Sevgilisi olduğunu bildiğim halde ben koştum resmen çocuğa komşumuzun oğlu üniversite okuyor. Evlerine gittim bir gün biraz dekolte giyip yumurta var mı diye sordum dondu kaldı bakarken getirdi ne yapıcaksın deyince kek dedim 1 saat sonra gel bak tadına dedim. Zil çaldı dur getiriyim canım kekten derken çay koy yanına içeri geliyorum dedi. Abin gelirse şimdi yanlış anlar demmeye kalmadan o... seni nasıl kirittigini memelerini açtığını gördüm dedi. Bende de film koptu beraber olduk. Eşim vardiyada olduğu için de rahattim doya doya yaptık. Sevgilin mi iyi ben mi dedim. Sevgilimi anma bile adını sen dedi. Neden deyince o hayatımın anlamı sen ise zevkim olabilirsin anca dedi. Sadece beni de sevmeni istiyorum deyince bak sen buna layiksin sadece diyerek köpek pozisyonunda yaptı. Sonra gitti. Sadece beni de sevmesini istedim. Instadan yazinca cevap vermedim aradi sonra bitti dedim. Sen bitiremezsin dedi konum attı. Arkadaşlarimin evi daha rahat ederiz dedi. Öğrenci evi sanirim. Bugün gidicem acaba beni seviyor mu? Arkadaslari evde olur mu birde korkuyorum?

Ilişki? Aşağılama?